Merak ettimmm.
Eğer Dünya’da kalan son insan olsaydınız, ne yapardınız?
Eğer Dünya’da kalan son insan olsaydınız, ne yapardınız?
Önce verimli ve ılıman iklimi olan bir yer bulurdum. Tatlı su kaynağı ve denizin olduğu bir yer. Sonra sıkı bir şekilde verimli toprağı tohum ekmeye elverişli hale getirip çeşit çeşit bitkiler dikerdim.
Sonra bir ev yapardım ve içini kitaplarla doldurup gündüz ekip biçmeye, geceleri de okumaya başlardım. Yanlızlığı gidermek için 2-3 tane evcil hayvan yakalardım. Bunların üçü de köpek olur muhtemelen.
Bitkisel tedavi, botanik bilimi hakkında bilgiler öğrenerek yaşamaya çalışırdım. Elektrik zaten üretildiği için tv felanda getirirdim eve, canlı yayın olmasa bile gireceğim bir teknoloji mağazasından tonla dvd alırdım.
Baktım sıkıldım olmuyor insan olmadan. Çıkardım bir yanardağın kraterine atlardım lavların içine.
Lost dizisindeki ohua adasına atsınlar beni tek başıma..Yapıcak bişeyler buluruz.
Wall.E filimi vardır onun gibi dünyayı dolaşır kendim gibi bir şeyler ararım.İnanmam tek olduğuma ve arayışlar içinde olurum ama ilk önce yaşamda kalmam için yemek, giyim ve araç ve ev bulurum veya yaparım ve kendimi korumak için bir silah / silahlar üretirim veya varsa ortada yanıma alırım ve insan arayışına çıkarım.Bulamamasam kendimle konuşmaya başlarım ve zaman böyle geçer ve bir gün ölürüm.Mutlu son :)
tek basına napar ınsan delırır delırmeden once kendımı vururdum
Cevap
20Cevap
Yine geç kalmadım diye sevinirdim.
Etrafi iyice arardim belki bır kadın kalmıştır da çoğalırım ben diye turlardim her tarafi.
Herkesin dedesi ben olma imkanı süper olmaz miydi?
Herkes dede diyecek, herkes saygı duyacak..
Hayvanları evcilleştirirdim.Zaten bomboş bir hayatım var, milyonlara çıkacak şekilde kurt sürüsüyle gezerdim etrafta...
O yalnızlıkla zor yaşanır. Başka bir insan arardım köşe bucak.
ortalama bir amiple takılıp, "abi nasıl bölünüyorsunuz" diye sorarım.
kafa dinlerdim en kral şekilde yaşardım sonrada muhtemelen şizofren olur hayali arkadaslar edinirdim :) :)
kendime hayalı arkadaşlar komşular edinirdim her akşam birisine misafirliğe giderdim:)
yalnızlık çok zor sanırım bende ölmek için çabalardım..
:)) yüksek bir yere çıkarım vay be her yer benim nereye ne yapsam diye düşünürüm
neden dünyada kalan tek insan olduğumu araştırırdım.
İlk başlarda güzel gelebilir herşeyin-dünyanın- sizin olma fikri ama zamanla sıkardı bence çekilmez ve yaşanmaz bi yere dönerdi
dunyada kalan son ınsan olsam yıne eskı cıktıgıklarıma donmem :D
Dertsiz tasasız yaşardım .
herşeyi kullanır yağma yapardım arabalar giysiler yemekler vs.
Benimde yaşamamın bir anlamı yok o zaman.
bi uçurumun kenarında kafama sıkardım
okyanusa "beni unuttunuz!" yazardım.
korkardım tek başıma :(
bılmem o zaman geldıgımde dusunurum :D
yalnızlığın tadını çıkarırdım.ohh mis.
alem benim ne istersem onu yapardım..
herşey benim için yapabildiğim herşeyi yapardım
Hiç zevkli bir yer olmazdı.
dünyanın tadını çıkarırdım
I*legend filmini izlerdim
bol bol gezerdim.
dunya turu yapardım