Geçmişte ki kötü anılardan kurtulmak için neler yapabilirsin?
Geçmişte ki kötü anılardan kurtulmak için neler yapabilirsin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsanlar gecmisini dusunmemeli hayata yasamak gerek anilarla ogrenerek yasayarak yoluna gitmek. Ama eger bir insan kotu ise insanlara hayvanlara iskence ettiyse asla unutulamaz hep icinde kalir olene dek devam eder icinde izleri kalir hayata iyi gitmez cunki o izi kotu icinde hep senle gelicek.. İyi insanlar olan gecmisi iyi oluna gittiyse soru yok iyiye gidersiniz zaman zamanla anilari azalir bazende iz kalir buda normal ama yasamak gerek hayat boyle neysek oyleyiz yeterki iyi yoluna gidelim iyi insan olalim saygiyla
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Biz degiliz onlardan onlar seytan olmuslar insan degiller srefsizler iskence edenlere birgun onlarida gelicek acisi cani cehenneme gitsnler ben bunlari bu konu duymak istemiyrum rica ediyrum cunki sinirleniyrm uzuluyrm artik durdurulsn kotu insanlar ölsunler gebersinler hic birzaman huzurlu yasayamicak mutlu bile olamicaklar ( ve suda var anne babalarda suc var insanlari hayvan sevgisi ogretmiyorlar sonra neden boyle kotu biri oldu derler sizin yuzunuzden oluyor hayatinizn iyi yoluna gostermeseniz oalcagini bu adam gibi hayatini ogretin sevgi saygi iyilik olarak ogretin iste ozaman bu dunya iyi olucak ama yok iste inşallah kotu insanlar geberirler
acı veriyorsa geçmiş geçmemiş demektir diyor murathan mungan nereye gidersek gidelim acılar sıkıntılar bizimle gelir sadece çok fazla geçmişle yaşamamak gerek çünkü önünü göremezsin tökezlersin en güzeli bunlarıda görmem gerekiyormuş deyip ileriye bakmak gerekli bence.
daha güzel ve iyileriyle değiştiriyorum. Genel yapı olarak bahane kabul etmeyen biriyim. olmuyor tutmuyor vs vs işlerini kişisel zayıflık olarak görüyorum. Evet gerçekten bazı şeyleri silmek çok zor ama yaşadığım sürece mücadeleyi elden bırakmam.
Anı yaşamak Geleceğe plan yapmak Sevdiklerimle vakit geçirmek Birşeyler ile uğraşmak Unutmak değilde hatırlamamak için Unutmanın çözümünü ben de bilmiyorum
En İyi Cevaplar