küçük bir anı anlatayım o zaman belki işe yarar, öğretmenimin yazdığı kitapta okumuştum, eğer derdini veya kötü olan anılarını hep hatırlarsan ne mi olur? düşün bir kere bir poşet patatesin içinde bir çürük patates ne yapar? tüm poşet onun yüzünden kokar diye yazmıştı, sonuna da şunu eklemişti, hayatınızdaki çürük patatesleri unutun, onlar çürük birer patates demişti, bu yüzden bu tür anılarım aklıma gelince sadece çürük patates diye tekrarlarım sonunda aklım dağılır ve onu unuturum
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
güzelmiş ben de öyle demeyi deneyeyim kötü anı gibi utanç vericide de işe yarar belki :)
Kısa zamanda geçer.. hani hastaa olursun kötü hissedersin bir sürü sıkıntı çekersin ama bir sabah kalktığında hiç bişey hatırlamazsın... aylar sonra aklına gelir ama nasıl bittiğini hiç hatırlamazsın onun gibi bişey...
Arkadaşa ara teselli etsin yoksa kendini yersin bitirirsin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
herkesi ama tanıdıgım herkesi onların yapacakları hataları ya da yapabılme ıhtımallerını , bıldıklerım vrsa yaptıklarını dusunmeye baslarım tek olmadığımı hatırlar hatasız kul yok dierekten yola devam :D.
Bazen gelmiyor degil, bunu nasil yapabildim diyerek Allah cezami vermeliydi demedim degil
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ya saçma sapan kız erkek isimleri falan sayıklıyorum elimde olmadan, sayı sayıyorum falan ama alışkanlık olmuş farkında olmadan yapıyorum. Ev arkadasım soruyor "ne sayıklıyosun" falan diye, ne dicegimi sasırıyorum :D
En İyi Cevaplar