“Kadınlar tehlikeli varlıklardır, şeytana bile pabucunu ters giydirirler.” Cümlesine katılıyor musunuz, neden?

- Erkek gibi düz mantığa sahip olmayan kadın, birçok komplo teorisi üretebilecek yapıya sahiptir. kadınları kızdırmamak lazım, tersleri çok pistir. açtıkları psikolojik savaşlarla gerilim hattına tutulabilir, intikam planlarıyla alt üst olabilirsiniz. Verilecek bir sürü örnek, söylenecek çok söz var bu konu hakkında.. bu hepimizin bildiği bir gerçek :)2|20|1Görüş hala geçerli mi?
- Gizli Üye+1 yılKatılmıyorum çünkü savaşta adam öldürenler erkektir.
İşkence yapanlar tecavüz edenler erkektir.
Her olaydan eline silah alıp havaya sıkan yine erkektir..
Evlenip Kandıran sonra başka kadınlarla gezen hizmetçi gibi gören yine erkektir..
Demekki tehlike ve Şeytanlik cinsiyette aramamak gerekiyormuş!2|20|1Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Katılmıyorum, çünkü kandırıldım kandırıldım, benimle oynadılar diye ortalıkta dolaşan genellikle kadınlar oluyor😃
Örneğin; Kadınlar doğasının gereği erkeklere karşı yalan ve Entrika dolu oyunlara başvuruya biliyorlar. Erkeklerin çoğu Bunun farkında yalan olduğunun oyun olduğun ama henüz kadınla işi bitmedi için görmezden gelebiliyor.
2|20|0Görüş hala geçerli mi? - Bu cümleyi şeytan kurmuştur. Şeytan bir kadın tarafından kandırılmıştır ve bunu gururuna yedirememiş, sonuç olarak bu sözü aldatılan bir erkeğin kulağına fısıldamıştır ve söz patlayıp gitmiştir :D :D0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
131101- Kadınları ya siz swytana dondurusunuz ya da dogustan seytan olurlar. Dogustan seytan olan türleri dünyadaki en tehliklei yaratiktır. Seytan zaten ilk önce Havva annemize vesvese verip cennetten kovulmasina vesile olmustur. O digustan seytna olanlar seytanın en ust mertebeleridir.0|11|0
- Katılıyorum. Her ne kadar saf kızlarımız olsa bile çoğunluğun sinsi ve kurnaz kesimden oluştuğunu düşünüyorum. Hemcinslerinin ayağını kaydıran bir kadın sana neler yapmaz düşün bakim..2|30|1
- Katılmıyorum minnoş bir kalbi olan kadınlarımız da var. Ahmed Arif ne demişti : İncecikti , gül dalıydı , dokunsam kırılacaktı ruhu böyle olan kadınlarımız ölmedi hala 😊0|30|0
- bence bunun kadını erkeği yok kişiden kişiye göre değişiyor çünkü bazı kadınlar vardır şeytan yaptıklarını görse maşallah der bazıları ise çok saftır bazı erkekler vardır şeytanlıkta uzmanlaşmış bazılarıda çok saftır0|10|0
- Resme bayıldım 😂😂 her kadın için söylenmesede bence partnerini iyi tanıyan , çevresindeki herşeyi doğru gözlemleyen ve zeki kadınlar için doğru bir tanımlama😉🙏🏻1|10|0
- 😊Şeytan demeyelim de TEHLİKELİ yiz aslında bu hem kadın hem de erkek için geçerli bir cümle kimin canını yakarsan o canını yakar tamam birazcıcık fazlası olabilir bizde ama sebebi sizsiniz0|20|0
- Katılmıyorum🤷🏻♀️kadınları şeytan ilan etmekten vazgeçin. Şeytanlık cinsiyetle alakalı değil, olmayan karakterle ilgili.0|30|0
- Fevkaladwnin fevkinde bir soru
. Sorunu +1 yaptım sorarken sen cevabi da vermiş olsun. tesekkur eder devamını bekleriz. seytani bile yoldan çıkarabilirler zaten.0|10|0 - Bu dediğinin kadını erkeği olmaz. Kadınlar erkekleri hormonel olarak harekete geçirebilme kozu bulundurduğu için erkekleri çabuk alt edebilme yetisine sahiptirler sadece.0|10|0
- Evet tehlikelidir ama kadınlar değil, İnsanlar. Erkeğin de kadının da zekisi tehlikelidir. Ancak iki cinsiyet de, şeytana pabucunu ters giydirme konusunda başarısız olacaklardır.0|10|0
- Kısmen katılıyorum.
Şeytan da cin taifesinden olduğu için zaten ayakları ters. E haliyle pabucu da ters giyecek. Marifet düz giydirmekte 🤣🤣🤣🤣🤣0|20|1 - Bence bu doğru tespit, Kadınların ne kadar mükemmel canlı olduğunun aslında bir nevi kanıtı gibi..
Bunu ters algı tepki vermeye gerek yok..0|21|1 - Kimse uğraşamaz bizle. Biz bir gözümüze cektiğimiz rimeli milimi milimine diğer gözümüze çekebiliyoruz. Ötesini siz düşünün. Neyi yapamayız?😉0|20|0
- Ortaçağdan kalma söylentiler her insanın tehlikeli tarafı elbette vardır cinsiyet ayrımcılığı yanlış bence☺1|10|0
- Kadınlar 2ye bölünmüş gibidirler sağına bakarsın melek gibi kollayıcıdırlar soluna bakarsın şeytan halt yemiş 😇0|10|0
- Bazı durumlarda damarımıza basılırsa çok beter olabildiğimiz için katılıyooor gibiyim. Araftayım 😃😆0|10|0
- Tehlikeli olan varlik insandir. Bu bir secim meselesi ya iyi ya da kötu olmayi secersin. Cinsiyet meselesi degil.0|10|0
- Katılıyorum sizin bir tane beyniniz var ve bizden daha gelişmiş olduğu kesin şeytanliga kullanırsan şeytan, iyilik için kullanırsan iyi olursun😇0|10|0
- Duruma göre değişir.. Damarımıza basmadınız sürece melek gibiyiz 😇 Ama tam tersi ise kaçın ordan uzaklaşın hemen 😈😂0|10|1
- Ben şeytana uymam projemi anlatırım uygun bulursa dahil olur misali genelde aynı fikirdeyiz 😂 hepimiz bir bakıma öyleyiz0|10|1
- Bu konu ile alakalı bir şey okumuştum hatırlayamadım, ama hakketten kadın şeytanı bile dolandırmış haha :)0|10|0
- gcen seytanla kavga ettık neymiş efenim onun aklına gelmeyenler benım aklıma nerden gelıyomuş derdine bak yaa0|10|1
- Kendi açımdan bir erkekle savaşmak oje sürmek kadar zorlar beni. Kadınlarla aramı soğuk tutuyorum, yapabilecekleri iğrençliklerin sonu yok çünkü0|11|0
- Evet tabii ki de katılıyorum çünkü kadınlar içgüdüleri ile erkekleri kendilerine köle bile yapabilirler Bu onların gizemli dünyasında saklıdır.0|10|0
- Katılıyorum! eğer öyle olmasaydı hz Havva hz ademi yoldan çıkarıp cennetten kovulmasina sebep olmazdı0|10|0
- Cinsiyet meselesi olmadigini düsündügüm bir konu..
Bazi erkkeler de cok fazla tehlikeli olabiliyor..
Ayni sekilde kadinlar da.. :/0|10|0 - O kadar da tehlikeli değiller. Sadece birkaç erkek sayesinde tecrübe sahibi oldular o kadar. 😏 Bana daha papucumu ters giydiren olmadı. 👍0|10|0
- Genel anlamda Şeytanlaşmış insanlar var fakat kadın erkek diye ayıramayız.0|20|0
- Bayanlar şeytana papucu ters giydirecek kadar değilbe hak yemek olmasın okadar kotumsemeyelim bence papucu bile diydirmez :)0|10|0
- Kadınlar şeytandan daha fenadır. İsterse herşeyi yapar ve yaptırır. Allah erkeğe kas gücü kadına da zeka vermiş0|10|0
- Şeytanı bile allak bullak etmek gibi bir kabiliyetimiz olduğu halde bununla gurur duyacak yer de yerden yere vuruyorsunuz aşkolsun: ))0|10|1
- Katılmıyorum şeytan benim ve pabucu hala düz giyiyorum😂1|10|0
- Katılmıyorum.. saçma bir genelleme..
Hiçbir erkek saf değildir..
Her 2 cinsin de tehlikeli örnekleri mevcut..0|10|0 - Katilmiyorum 😣 mesela benim ne işim olur şeytanla görmem bile şeytani çünkü şeytanin işi vardir pabucunu düzeltmeye çalisiyordur yani ne işim olur😣
😂😂😂😂🎈🎈🎈0|10|0 - Katılmıyorum. Erkek egemen dünyanın kadının zekasını hor görme şekli bu. Kendileri kek işi anca yapar kadının aynı anda üç dört iş yapmasını kıskanır. Onların beyinleri başka yerde zaten o yüzden gerekli zamanda ortada olmuyor0|10|1
Yanlıß anlama cinsiyetcilik yapmayacaktım. Sen yapmışsın onun icin diyorum ki, şöyle çık dışarıya, binalara, teknolojiye ve bilime bak ve erkek zekasını gör.
@Yldrykrdr biz erkeklerin yaptıklarını yok saymıyoruz ya da aşağılamıyoruz. Ayrıca birçok şeyin erkek elinden çıkması erkek egemen dünyayı, kadınlara yeterince hak tanınmamasına bağlıyorum. Bence sen kafanı at çöpe!
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Makyaja harcadığınız beyninizi, düşünme, okuma ve yeni bir fikir üretmeye harcasanız, böyle sonuçlar çıkmazdı. Sen yeni bir fikir sundun da kâbul etmediler mi? Fikirlerin erkeği kadını yoktur. şu an da sana engel olan bir şey varmı?
@Yldrykrdr bir kadın olmadığın için her ortamda neler yaşadığımızı bilemezsin. Bir hafta sadece kadın olsun erkekler iki gün zor dayanırlar. Bir kadın hem çalışır, hem çocuk bakar hem evine yemeğine kocasına vakit ayırır. şu an bilimle uğraşıyorum zaten. Tezler, makaleler yazıyorum, danışmanlıklar yapıyorum bu alanda. Kendi alanımda 5 program kullanıyorum. Ve bilim dünyasında yaşadıklarımdan yola çıkıyorum. Erkek okusa da beyni malesef erkek. Çok üzücü. Çünkü kendini hangi konumda olursa olsun erkekliğinde var etmeye çalışıyor. O yüzden bence kadın okumasa da ev hanımı olsa da herzaman bir erkekten üstündür. Ama bu her zaman en yakınları tarafından bile yok sayılır. En modern ailelerde bile
Şahsi fikirlerinize saygı duyuyorum, fakat katılmadığım bölümler var. Üstünlüğü hangi kriterlere göre derecelendiriyorsunuz bilemem. Ben hicbir zaman, erkekliğimle ön plana çıkarmadım kendimi.. Onu aklı cinsellikten başka bir şeye çalışmayan hemcinslerime diyebilirsiniz. Benim çevremdeki erkeklerde benim gibi düşünen kişilerdir. Hayat "Evlen, çocuk yap, ailene hizmet et ve öl" değil. Seçimler sizin elinizde.
- Katiliyorum, aksilige kurnazliga cok fenw kafalari calisiyor, gel gelelim kimseyide leylekler getirmiyor bu dunyaya0|10|0
- Laz Ziya'nın bir sözü vardı; " İhanet, kadından olur samuel!"0|10|0
- hayır katılmıyorum insanların sınırı vardır o sınırı aşarsan tepki alırsın bu sadece kadınlara özgü değil0|10|0
- Hisleri kuvvetli evet ama durum çok abartılıyor 🤔0|10|1
- Kadınlar eğer kafayı koyarlar ise bu söz bile az ama kafaya takarlar ise0|10|0
- Sanmıyorum çünkü şeytanın görevi insanları kötülük yaptırmak ve bu konuda uzmanlar0|10|0
- Ne istedigini bilmeyen kontrol edilemeyen yaratıklar0|10|0
- Sanmam duygusal varlıklar şeytan olamazlar sadece sen onların ötesinde olamayacak bir zekaya sahipsen alıngansan vesaire sana herkes şeytan gelir.1|10|0
- dırect mantık hatası. cunku genelleme yapmıs. karakter bozuklugunun cınsı olmaz.0|10|0
- Katılmıyorum. Böyle erkekte vardır kadın da ayrım yapmamak lazım canım 😚0|10|0
- Genelleme yapmayı sevmem istisnaları dışarda tutarım. Ama tehlikeli canlılar vesselam 😂0|10|0
- Söz konusu aldatılmış bir kadınsa evet şeytana bile pabucunu ters giydirir ondan şüphem Yok.0|10|0
- Ben kadınların çok tehlikeli ve şeytana pabucu ters giydirebileceklerine inanmıyorum.0|10|0
- Bir kadın isterse her şeyi yapabilir, amma velakin kadın uğraşmak istemez.0|10|0
- Bana göre bu gibi şeyler hiç kız erkek diye olmadı. Karakterle alakalı.0|10|0
- Bazı kadınlar için doğrudur. Çok şeytani olabiliyorlar0|10|0
- Bi' İngiliz gibi "düşmanımın düşmanı dostumdur" taktiği ile savaşıyor.0|10|0
- Valla savaş la yüz yıllardır yıkılmayan Osmanlı yi yıkan millet kesinlikle katılıyorum 😁0|11|0
- Daha Fazla (172)
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşleri