bu sözün doğruluğu üzerine düşünülmez bile.çünkü hadistir.ve allah hz muhammed için o hevasından konuşmaz onun konuştuğu vahiydir diyor.başka bi hadiste hz muhammed beni israilde haber veririken çok abid bi adam vardı şeytan bütün hilelerine rağmen kandıramadı.bi gün bikadınla şeytan anlaşma yaptılar ve kadın adamı kandıracağını ve sonundada hediye istediğini söyledi.mesele uzun özetliyeyim.kadın adamı kandırdı şeytanda kadının hediyesini getird ve bi çubuğun ucuna takıp camı tıklatarak kadına seslendi.kadın içeri niye girmiyorsun ya gelsene deyince şeytan yooo ben senden korkarım benim yıllarımı verdiğim adamı sen 5 dk da yoldan çıkardın dedi.günümüzde maalesef kadınlar hergün bir sürü insanı yoldan çıkararak şeytani bi deha gösteriyorlar.sonra da bunu modernizim kılıfına sığındırıyorlar.modern insan herşeyden önce başka insanların şehevi duygularıyla oynamaz.şimdi buna yobazlık diyecekler ama asıl yobazlığın kadınıyla yürürken başka erkeklerin kadınının vücuduna şehvetle baktmasına tebessüm etmek olduğunu .bilmezler.
.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. HZ. EBU BEKİR (RADIYALLAHU ANH)'İN TEREDDÜDÜ:
Hadîslerin yazılması meselesindeki tereddüdle ilgili ilk örnek, Hz. Ebû Bekir (radıyallahu anh)'den rivâyet edilmektedir: Sıhhati husûsunda, büyük muhaddis Zehebî'nin ihtiyatı tercih ettiği ve hatta "sahîh değil" dediği rivâyeti Hz. Aişe (radıyallahu anhiye) nakleder: "Babam Resûlullah (aleyhisselâtu vesselâm)'dan 500 kadar hadîs yazmıştı. Bir gece hiç uyuyamadı ve yatakta döndü durdu.
Bu duruma üzülerek: "Babacığım, sana yapılan bir şikâyet veya ulaşan bir haber yüzünden mi uyuyamadın?" dedim. Sabah olunca: "Kızım, yanındaki hadîsi getir" dedi. Ben de getirdim. Ateş yaktırdı ve hepsini yaktı."
sormuşsun buyur kardeşim,
link
ilk defa böyle bir cevap veriyorum, bunu kendinde bulabilirsin, sadece hadislere inanmıyorum,dinen inanmak gibibir bağlayıcı madde de yok.Bu yüzden fikrimi destekleme amaçlı bilgi veriyorum. Fikrim değişmeyecek lütfen altına ayet hadis yapıştırmayın...lütfen16 Yorumla
+1 yılBi kadının günah işleyip işlememesi veya karışısındaki tahrik etme olasılığı kendi elindedir.Sonuçta gayet açık giyinip daha sonrada beni taciz ettiler demek kadar saçma bi durum yok bence.Ha giyinirsin açık ama oda bi yere kadar hani.Yabancılardaki tanrı sana bu vücudu verdi sende onu kullanmalısın,güzelliklerini herkes görmeli zihniyeti bizede bulaşmaya başladı.Ama bence aksine o güzelliği en güzel şekilde muhafaza edip hakdene tattırmak gerek.Bu yönden kadınlar şeytanın ağlarını oluştumak için oldukça müsayit.Önemli olan farkındalık ve birazda akıl.
115 Yorumla
Soran+1 yılCevap için teşekkür
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Gel çarşafa gir diyen yok sana rahibe.Yobazlıktan kastın ne? Taciz için kuyruk sallamaya gerek yok sallamadan edecek adamda çok ama iş taciz boyutuna gelene kadar sen napıyodun o geliyo insanın aklına.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl'Bir genç kız, yarın kiminle evleneceğini bilmeden ve zaten önünde uzun bir tahsil hayatı da varken, kimin ölüp kimin kalacağı meçhul iken, dikkatlerini çektiği ve şehvetlerini tahrik ettiği yüzlerce insandan ancak birisiyle evlenebileceğini de çok iyi bildiği halde, kendini ölçüsüzce açıp saçabiliyorsa, bu kızımız, sevginin hakikatine erememiş ve bilmeden şeytana ağ olmuştur. ' bu açıklama bence yeterince açık...yobaz yazmış diyen yobazlarda var
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu ilk değil. Kur'an da o kadar çok ayet var ki kadınları aşağılayan. Örnek verelim de yalan diyen çıkmasın
-Kadınlar tarlanızdır. Onlara dilediğiniz gibi girin Bakara 222
-Kadınların da erkekler gibi hakları vardır ama erkeklerin hakları kadınlarınkinden bir derece üstündür Bakara 228
-(Borç işlerinde) Erkeklerinizden 2 şahit bulundurun. 2 erkek bulamazsanız 1 güvenilir erkek ve "biri unutunca diğeri hatırlatsın diye" 2 kadın yeter. Bakara 282
-Kadınlar,altın ve gümüş hazineleri, cins atlar vs... "insanların" nefsani arzuları için (kadın insanlardan sayılmamıştır) çekici kılınmıştır. Bunların hepsi geçici metalardır. (Kadın maldır anlamında) Al-i İmran 14-17
-Beğendiğiniz kadınlardan ikisi, üçü veya dördüyle evlenin. (başka bir arzunuz?) Nisa 3
-Allah'ın hayatlarınızı sürdürmeniz için vasıta kıldığı malları (yani kadınları) aklı ermeyenlere bırakmayın. Onları yedirin,giydirin ve güzel sözler söyleyin. Nisa 5
-(Miras konusunda) Erkeğin hissesi 2 kızın hissesi kadardır Nisa 11
-Kadınlarınızdan zina yapanlara karşı içinizden 4 şahit getirin. Eğer 4 kişi şahitlik yaparlarsa onları ölünceye kadar veya Allah onlar için bir yol gösterene kadar kapatın. Nisa 15 (Zinada tabi ki tek suçlu kadındır)
Şimdi ağzından köpükler saçarak klavyeye saldıranlarınız olabilir. Arkadaşlar bunlar benim değil Kur'an ın sadece ilk 100 sayfasında geçen sözlerdir. Orada aslında öyle denmiyor yani aslında demek istenen şu demeyelim. Hiçbirimiz geri zekalı değiliz. Açıklama yapmayalım. Açık açık kadın maldır diyor. Neyini tartışıcaz?110 Yorumla- +1 yıl
evet bende okudum bunları kuranda yazıyor açıp okusunlar neden eksilemişler anlamadım sen bunları kafandan uydurmadınki
- +1 yıl
Sevgili mümin. Bu ayetleri ben yazmadım. Kimin yazdığını da bilmiyorum. Ama okumadan iman ettiğiniz o kitapta yazan şeyler bunlar. İnanmazsınız gidin kendiniz kontrol edin diye numaralarını da verdim. Şimdi git o numaralara göre araştır, dersini çalış ve gel. Hadi bakim. Hala muhalefette ısrar edersen o kitaptan aldığım bir sürü çelişkiyi yüzüne açıklayabilirim. Suçlayacağın kişi ben değil o kitabı yazanlardır. İyi günler.
Soran+1 yılSevgili soran.Yazıyor olabilir ama,asıl anlatılmak istenilen senin yazdıkların değildir.Kuran-kerimin dili arapçadır ve sadece bir cümlesini tefsir etmek için sayfalarca anlamlar çıkar...Dini bilginiz Sıfır Ön yargılısınız ve sadece islamı karalamak için bu cevabı yazdınız. Benim sorduğum sorunun cevabını güncellemede yazıyor...Hadi bakalım..
- +1 yıl
Yazıyı okudum kardeşim. Ama ana konu bu şeyleri pek düşünmeyin demekten öte değil. Benim verdiğim örnekler zaten hadis değillerdi. Hadislerden şüphe edilebilir. Uydurma olabilirler. Bunlar apaçık ayetlerdir. Şüphe duyan da baksın diye numaralarını verdim. Kaldı ki bunlar sadece ilk 100 sayfadaki ayetlerdir. Tamamını yazmaya gerek duymadım. Merak eden baksın. Ve lafı dolandırmadan söylesin. Bir ayette insanlar Hür insan, köle ve kadın olarak sıralanır. İslamda köleden bile düşüktür kadınlar.
Soran+1 yılMerak Ettim ve Hepsine baktım...Açıklamalar tamamen Farklı...Sen ancak kendini kandırırsın...
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok basit :) Çünkü Hadiste geçen şeytan, çekici ve güzel kadın vücudunu kullanarak kolaylıkla erkeklerin akıllarından eşlerini çıkarabiliyor, zinayı evlilik dışı ilişkileri yaygınlaştırıyor. Bu Şeyta'nın bir kozu, ağı gibi. Tıpkı sinekleri yakalayan örümcek ağı gibi. çevremize bakınca bu ağa çoğu kişi yakalanıyor. koca yaşlı adamlar dönüp bacaklara, memelere, popolara bakıyorlar, evli gençler aynen bakıyorlar. Fırsatı yakalayanlar aldatıyorlar. Kadın çekiciliği ve cazibesi bunu kimse inkar etmesin.
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@soran madem sordun, eğer amacın farklı değilse şimdi sana aşağıdaki linki güncellemene almak düşer.
Soran+1 yılTamam,amacım tabiki farklı değil dediğini yapıcam ;)
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Burada anlatılmak istenilen .
Kadını “şeytan ağı” olarak tarif eden hadis-i şerif, hem kadınları dikkatli olmağa çağırmakta, hem de şehvet esiri erkeklerin gerçekte kimin ağına takıldıklarını haber vermekte ve onları ikaz etmektedir.112 Yorumla
Soran+1 yılGüzel anlamışsınız +1
- +1 yıl
Helal +1
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarıçıplak dolaşarak erkeklere evdeki kadınlarını unutturan kadınlar olmasın. Bugün erkek dünyası kadın vücudu üzerinden besleniyor. kadın vücudunu kullanıyor. kadın bir cinsel obje gibi algılanıyor. evinden ayrı kalan erkekler veya evli erkekler şeytanın ağlarına yakalanıp başka kadınların kollarına rahatlıkla atılıyorlar. Hadiste geçen Şeytan, kadın vücudunu kullanarak zinayı yaygınlaştırıyor...
65 Yorumla
Soran+1 yılevet bende böyle düşünmüştüm.
Cevap sahibi+1 yılbu da onu anlatıyor işte, kadını falan aşağılamıyor. anlamaya çalış bi zaamet.
- +1 yıl
+1
Gizli Üye(36-45)+1 yılmüslüman hanım kendisini asla metaa haline getirmemelidir bunun için edebi hayası duruşu ile bir abıde gibi durmalıdır
53 Yorumla
Soran+1 yılbunu internetten okumuştum.sağol
Cevap sahibi+1 yılfacedeyse benimdir :)
Soran+1 yıl:)) hayır ;) ödünç almışsın sen yani
bir kadını kendine düşman etmeyeceksin kıskanan kadının yapamayacağı hiç bir şey yok mesela erkeğin üzerine kaynar su dökenler.penisini kesenler daha birsürü şeyler kadınları hafife almayın
14 YorumlaBenim şeytan olduğumu varsayarak konuşursak, doğru bir önerme olabilir.
(bkz. link )30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. ben de ondan hadislere karşıyım, Peygamber efendimiz kendisi yaktırmış hadislerini, hurefa karışmasın dine diye, peygamber efendimizin bunu söylediğine inanmıyorum,eğer Allah'ın kelamında yazmıyorsa benim için çöplüktür. Şimdi gizleniyorsunuz bide, soran-cevap veren, noldu sitedeki kızları gücendiririz, asıldığınız potansiyel hatunları kaçırırız mantığımı.
29 Yorumla
Soran+1 yılkimseye asıldığımız yok burda..Birşeyi merak ettik ve sormak istedim,fitne çıkarmaya çalışma dog
Soran+1 yılçok önemli olduğunu sanmıyorum :) ama samimiyetle şunu söyleyebilirm ki dini konularla ilgili soru sorunca insanlar sana Yobaz gözüyle bakıyor :((
- +1 yıl
kesinlikle hayır, ben sadece farklı bir açıdan bakıyorum, ben Peygamberimiz (SAV) kendi hadislerini yaktırdığını biliyorum, herkes biliyor, peki neden efendimizin istemediği,dinen sakıncalı bulduğu birşeyi devam ettiriyoruz. Beni anladın mı mümin kardeşim. Yoksa Elbette Allah tektir ve Muhammed(SAV) O'nun kulu ve elçisidir.
Soran+1 yılpeygamberimizin kendi hadislerini yaktığına dair herhangi ir yazı var mı ? merak ettim ..kaynak gösterirsen sevinirim.
Soran+1 yıleee sıcak köpek cevap bekliyorum :)
Soran+1 yılhotdog o anlama geliyor bilmiyorum :)
+1 yılŞeytan hem kadında hem erkekte hayat bulur. Sadece kadınlara yüklenilmesini fazla yanlı buluyorum! İnsan bir kere kötü abicim, kadın değil, kadını erkeği işine gelmedi mi dünyanın en kötüsü!
12 Yorumla- +1 yıl
ama hadiste ayrimcilik yapilmiyorki.hadisin tamamini bilmiyoruz, nasil demek istenmis bilmiyoruz. arapcadan cok iyi tercüme edilse bile cok farkli bi anlam tasiyabilir.bi cok seyde böyle bu. ilk önce tepki verdigimiz seylere aciklik getirdikten sonra sasiyoruz. tabikide seytan genel olarak insani ayartmaya calisir. ama kadina farkli yaklasir erkege farkli yaklasir.buda bi gercek
- +1 yıl
Valla ister çeviri farkından olsun ister orjinali olsun, kadın değil insan yapısı gereği şeytandır. Ben böyle düşünüyorum. Kadın ve erkek farklı olsa da , insan kendindeki kötülük potansiyeli hiç görmüyor malesef. İnsan özünce bencildir, sadece sosyal maskelerle bunu gizler.. hepsi bu.. Hadis öyle diyorsa da ben ayırmadan insanın kötülük potansiyeline inanıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. Birçok hadisi peygamber efendimizin sözüymüş gibi uyduruyorlar.Ben çoğuna inanmıyorum.yanlış yorumlandığını saptırıldığını düşünüyorum.kadın ya da erkek olarak şeytandan beter olan okadar çok insan varki.bu cümle günümüzde eksik kalıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar erkeklerin tek ve yenemedikleri bi nefsidir bence bunula alakalı olabilir ama yinede iyi bilen birine sormak lazım .
10 Yorumla
+1 yılKadınları şeytan tehlikeli göstermek isteyen yobazların işi madem bu kadar tehlikeli kadınlar evlenmeyin uzak durun töbee yaa
27 Yorumla
Soran+1 yılyaş 28 mi gerçekten ?
- +1 yıl
boyle bir soru sorabildigine gore zeka yasin beş yaş gibi duruyor. evlenmeyin tabi kadinlari bu kadar kucuk asagilik goruyosaniz bakalim kadinlar olmadan yasayabiliyormusunuz
Soran+1 yılölümüne Eksi. biz bu sözle ne anlatmaya çalışıyoruz sen ne anlıyorsun...
- +1 yıl
Bu anladigim ortaya cıkıyor erkekler cok masum her halt kadinlarin basinin altindan cikiyor oylemi birde soyle bir soz var erkek namaz kılarken onunden bir kadin veya bir kopek geciyorsa namazi bozulur kadini asailamak degilmi bu kendini din adami sayan yobazlarin laflari dahada cok varda buraya sıgmaz
Soran+1 yılöyle bir sözü ilk defa sizden duydum :/ ...lütfen dinimizi doğru öğrenelim,islamiyetten önce kız çocukları diri diri toprağa gömülüyorlardı.islam ile birlikte bunlar yok oldu...ama mutlaka dediğiniz gibi islamı yanlış tanıtmak adına bazı insanlar böyle şeyler uyduruyorlar...bunlarda yobazlardır mutlaka evet.
- +1 yıl
gercekler niye isinize gelmiyor acin arastirin burada ezbere konusmayin gilliatt tesekkur ederim ben muslumanim ama boyle sorular soranlarin ne oldugu daha belli
her şeyi dine bağlayıp doğru göstermek sadece saçmalık olur
12 Yorumla
+1 yılyobazların uydurdugu seylerı hadıs dıye yazıyorlar, sız de ınanıyorsunuz ya, yazıktır gunahtır
10 Yorumla
+1 yılkadınları çok seviyorum, onlara çok yükleniyorlar :((
20 Yorumlahangi yobaz yazmis onu?
54 Yorumla
+1 yılYobazlıktan başka bir şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonra cennet annelerin ayaklarının altında. pehh.
51 YorumlaYobazlık.
65 Yorumla- +1 yıl
cinsel ayrımcılağa karşıyız +1
- +1 yıl
cinsel ayrimcilikla ne alakasi var? bir erkekle bi kadin aynimidir? cinsel acidanda ayni degiller fiziksel acindanda düsünce acisindanda. kadinlarin yapisi cok daha farklidir. erkek niye bakir kalmiyor dneildiginde dayanamiyor otuzuna kadar ihtiyac bu diyorsunuz ama! kadinin cinsel düsünceleride farklidir. tahrik etmek sirin görünmek cekici görünmek elindedir.bir erkege istedigini yaptirabilir böylece.hadisde denilen su: bi kadin istese en dindar insani tahrik eder.bunu yapanlar seytana uyan
Gizli Üye(30-35)+1 yıladı üstünde hadis. şaşırmadım.
32 Yorumla- +1 yıl
dini karalamak isteyenlerin veya cahillerin uydurduğu bir söz hadis falan değil,
+1 yılyobazlıkkkkkkkk
40 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne