AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Her gördüğünün arkasına düşerlerse ego da olur gotu de kalkar
Maalesef öylesiniz hele ki şöyle standart üstü güzellik varsa yanına yaklaşınca pislik gözüyle bakıyorlar soğudum türk kızından hiç çekilmiyor
yabancı kız arkadaslarım oldu cok daha guzellerı daha dengelı ve egosuzdu egoları cok fazla genelının hepsı degıl ama buyuk cogunluk..
Bence egolu diye genelleme yapılmamalı herkes aynı değildir
Hem de ne ego. Yemin ederim tam bir salak bu türk kızları. Kendilerini çok bok sanıyolar nefret ediyorum cidden
Anan ingiliz heralde
Kardeş türkleri alçaltmanın alemi yok defol git o zaman ülkeden!
Salak mısın sen? Sorudaki kızların türk annelerle bir iligisi olmadığını biliyosun. Yeni nesli konuşuyoruz burda
Lan ikiniz de bir gidin görüşümün altından. Genç neslin hepsi öyle salak salak konuşmayın
İsmin çok yakışmış sana aç köpek
He he öyle hadi şimdi git
Hepiniz cok yakisikli ve zekisinizde biz egolu davraniyoruz
Kendinize bir bajkin siz bıyıkli kilolu neyse isde dis gorunusu guzel olmayasn kaba vevtembel beceriksiz bir kizi istermisiniz. bizde erkeklere o yuzden yuz vermiyoruz kendinize bakin
Gökçe kızım sen bişey anlamıyo musun? Yoldan geçen bir kıza adres veya başka bişey soracak olsan bile mal kızlar salak salak triplere giriyor cevap vermiyor sevgilim var diyor ne kadar malca şeyler bunlar
😂😂😂 hahahaa yemin ederim katıksız aptalsın cevap vermiyorum sana
O kanuda haklisin ama ülkede olup bitenklere bak herkes korkuyor haliyle her turlu insan var
Beni tanımadan bana kilolu kaba diyorsun 😂😂
Sizdeki egoyu yapıp da hakikaten yapsa hakkı var diyeceğimiz millet varsa o da Rus kızlardır ki onlar trip atmazlar
Rusyaya defol git o zamn. sen oylesin demedfik heryerde apaci tipler var ne kibarsiniz ne kulturlu
Açköpek
demişsinki güzel kız egoist olabilir
Evet diğer kızlar çirkin egoist olamaz bende kızıyorum onlara
Ama ben doğal kızıl saclı estetiksiz makyajsız güzelim ve sadece sarışın brad pit gibi erkeklere asık olabilirim diğerlerine hiç asık olamıyorum ve reddediyorum o halde bana bişe diyemezsin
Üstüme alınmıyorum zaten türkte sayılmam
Tamam güzelsen zaten bakma hakkın var çünkü. Hem bak türk değilmişsin o zaman lafımı sana söylememiş oluyorum ki 😃
Bu 2. Hesabım Arkadaşlar trolledim sizi ben kumral saçlı buğday tenli bir kızım takipçi kasmaya çalışmıştım ve yanlış birşey yaptığımı şimdi anlıyorum sorry
Kendilerini prenses sanmalarından kaynaklanıyor. İyi olanların hakkını yiyemem. Ama genel olarak ne yazik ki bu tutum aileden ve çevreden geliyor.
Değil öncedendi o , baktılar fazla ego da gurur gibi gote vurduğundan beri kızlarımız egolu felan değildir
Özgüvensiz kızlar desem daha doğru olur hiç bir kız bana sevgili olma teklifi etmiyor sevgili teklifine 7 24 acığım
Türk kızları temsili felan değil
http://i.capsspot.com/s/30/10/1224949.gif
Evet egolu bı zamanları oluyor sonra geçiyor ama Galler prensesi gibi görüyorlar o zamanlar da
Resmen egolu ebeleriniz babanneleriniz dahil... Hemcinslerimden nefret ediyorum.
Evet çok gereksiz ego var. Ama haklılar günde 30 Abaza bana da güzelsin dese benimde EGO’m tavan olur. Valla yaklaşılacak gibi değiller.
Neden yabancı kızlarla iletişim daha kolay neden onlarla daha rahat anlasabiliyoruz. Çünkü evet Türk kızları egodan geçilmiyor.
Hayır değiller, olanları da vardır tabi.
türk kızı egolu olsa ne olur olmasa ne olur , yüzde 90 ı varoş sanki bana ingiltere kraliyet ailesi
Türk kızlarının egosu şöyle yanına yaklaşıp konuşmaya çalışan kişiye sapık gözüyle bakıp kendinin kışkırtıcı elbisesiyle gece dolaşma özgürlüğü olduğunu zanneden uzaylılar yok değil
Değiller kesinlikle erkekler önce kendilerine baksınlar
Avrupa gibi cinsellik ayıp olarak karşılanmasa ortada ego falan kalmaz..
Genelleme yapmayayim 2 tür var egolu , egosuz diye ayıralım
Fazlasıyla. İstisnalar hariç ama sadece istisnalar. Herkes kendini istisna sanmasın.
turk kizlari oldugu gibi davraniyo bide yuz mu versinn sonra kizlar erkeklerin arkasindan aha bu kizla benle konustu orospuuu diyooo
niyeee yuzz versinnler kizlarr siz demekki ananiza bacinizda orospuuu diyosunuzzx
yuz vermiyincede kizlar egolu oluyo pehh erkekler isine gelmiyor kizlara o yuzden nerden camur atsam diye ugrasiyolar diyolar sonra
Evet öyleler.
Evet öyleyiz :)
@Melsas olmayın bu kadarı hoş değil 😊
Bazı ihtimaller yüzünden herkesi harcıyoruz, haklısın
@Melsas kesinlikle..
Türk erkeklerinin çogunlkuğu tipsiz kaba ve kadin düşkünü sapık olduklari icin kizlarda yüz vermiyor haliyle bide fakirler ve zeki değiller geri kafalilar
Senin anne baban rus sen çok güzelsin.
O türk erkeklerini uzaylılar yetiştirip Anadolu ya salıyorlar, diyorlar
Cinselliğin Afrikasi olan turkiyede eyşanlari prenses yapıyorlar gayet normal
Erkekler yüz bulamadığı kızlara egoist diyor. Biz egoist değiliz.
Mağdur gibi davranıp kız kıza ortak olup erkeklerden intikam almanın peşindeler
Yok canım daha neler sende😁😁
@Prensemses öylee
Filmlerde bile vardır
Film onlar yahu
@Prensemses bir kız intikam almak için seni cağırsa sen ne yaparsın
İntikam bizim işimiz tabiki giderim😂😂😂💪
@Prensemses :) :) sen ne dersen o olur kadınlara saygımız sonsuz
Erkeği kacırırsınız kız kıza dayak atarsınız
Dayak değil amacımız herkes ettiğini bulsun yeter
@Prensemses ne mesala sorgulamakmı
Yaşaptığının aynısını ona yaşatmak
@Prensemses güzel o zaman
Türk kızı egolu olsa ne olur kalite olmadıktan sonra
Hahaha evet çirkin kızlar egoist olamaz haklısın ama bu benim için geçerli değil doğal kızıl saclı mavi gözlü uzun boyluyum türk deilim şimdi ben egoist olsam bana bunu diyemezsin işte sadece sarışın brad pitt gibi erkeklere asık olabilirim diyerlerine olamıyorum o yüzden size evet desem umut versem daha mı iyi yani demek istediğim bana laf edemezsiniz ama diğerlerine tabikide bende haddini bildiriyorum ben varken siz nesiniz diye
@beyzanurcftbbbbb ben önce beyine bakarım. Beyni olmayınca vücudu iyi olsa ne yazar? Kalitesiz, cahil kişilere tahammül edemiyorum
Bu 2. Hesabım Arkadaşlar trolledim sizi ben kumral saçlı buğday tenli bir kızım takipçi kasmaya çalışmıştım ve yanlış birşey yaptığımı şimdi anlıyorum sorry
Son zamanlarda egoistlikten çok aptallara denk geliyorum.
Kızla erkekle ilgisi yok bazı insanlar egolari için yaşıyor
evet bunun sebebi abazanlar. Önüne gelene sarkınca (cinsel isteklerinden dolayı) her kız kendini bir halt sanıyor haliyle. Bu da ego patlaması yaşatıyor.
Aynen öyle harfi harfine katılıyorum en çirkin kıza bile çok güzelsin diyorlar oda kendini bişey zannediyor :)
Kime ciddi düşündüysem gtü kalktı. Evlenince anladılar kıymetimi.
Türk kadını egolu değil. Türk kadını sek Rakı gibidir. Açıldıkça güzelleşir.
Yok kesinlikle değiller hepsi birer melek almasını bilene
iti ugursuzu sapıgı yazınca bir yerleri kalktıgı dogru, ego yapmıslar bu tür kisiler yazıyor diye
Evet bunun sebebi de erkekler abazaliktan her kıza yalakalık iltifat flan
Evet kızları cok fazla şımartıyosunuz sonucu bu oluyor
Hoşuna gider bakarsan, kendini Mia khalifa zanneder. O derece bir ego Var bizim hatunlarda
Mia khalifa mı 😂 benzetcek başka birini bulamadın mı
Barbara gibi olsa neyse
@Büşra_riri o hatunda ki egoyu bilmiyorsun galiba 😂
Ne egosu var onda
Evet. Kendilerini bir bok sanıyorlar
Evett ama hepsi degil
Böyle bir genelleme yapmamak lazım
Ozguvensiz desek daha dogru olur.
Neremiz egolu be siz ego görmemişsiniz
Evet oyleler..
Ego değil ama özgüvenim yerinde şahsen
Ne yazık ki geneli egolu.
Türk kızları egolu değil egolar türk kızlı
cok. kiz degil egonun kendisi resmen turk kizlari
Kişiden kişiye değişir
Evet Kesinlikle katılıyorum.
Genel olarak kızlar egolu bene
Hayır tatbiki de
Saçma bir soru
Evet egoluyuz kabul etmek gerek
Maalesef çoğunluğu öyle 😏
Onlar çok ezik olduğu için egolu geliyor.
Bu sitede öyle bence 😄
Kisiden kisiye degisiyor ama genelimiz oyle gibi
Egodan ziyade güven olmasın o
Egodan kafayı yemişler sen ne diyorsun
Mars kızları kadar değiller en azından
Anlatıldığı Kadar Değil... Fazlasıyla