Yapılan bir araştırmaya göre 190 ülkeden birinci çıkmışsınız Kızlar.😂 Yabancı kızlar cana yakın ve samimiyken, bizim kızların egosundan şikayetçi çoğu erkek. Peki bu gerçekten doğru mu sizce? Kızlarımız egolu mu?
Türk erkekleri, çok fazla etçil olduğu ve ataerkil toplumun geleneksel kodlarıyla büyüdüğü için testesteron hormonu çok fazla.
Türk kadını ise erkeklere nazaran daha otçul olduğu için östrojen seviyesi düşük. Bu durum, kadınların elini güçlendiren bir olgu aslında. İstedikleri zaman sevgili/partner bulabilmeleri onları erkekler konusunda hem seçici, hem de egolu kılıyor. Hepsi bu.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türk kızlarını ego yapan yine de biziz fazla yüz verirsen sen bir Türk kızına havalara uçuyor erkekler sorumlu kimse de kusura bakmasın bu duruma düşünsene hiç bir kıza yazan yok hiç bir erkekte sklemiyor o zaman anlarlar bundan bahsediyorum tam olarak
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
İçerisine kendimi de katıyorum yukarıda belirttiğim gibi egoları bizler sayesinde tavan o yüzden fazla yüz vermeyin aq
Fragman görüp ona göre devam etsek güzel aslında. Başımıza ne geleceğini görürüz zamanımız boşa gitmez ama işte bir şeyler yaşamadan da akıllanmıyoruz o da var.
Ben böyle düşünmüyorum. Şöyle düşün birinin tarihe ilgisi var diğeri bununla tamamen alakasız o zaman nasıl incelikler gerçekleşebilir oturup sohbet edemediğin biriyle olamazsın. Ya da birinin giyim tarzı bir şekildir yanında da öyle ister ama öyle olmayan biri rahatsız hissedebilir ya da o bu da sıkıntı olur. Veya biri çok yakışıklı/güzel dikkat çekici diğeri ise tam tersi olsun eksiklik hisseder rahatsız olur diğeri de olumsuz düşünebilir zamanla
Çok tipsizler gördüm yanında ne güzeller, çok karaktersizler gördüm yanında ne elit kadınlar var. ERKEKLER, GÜZEL BULDUĞU KADINI SEVER. KADINLAR, SEVDİĞİ ERKEKLERİ YAKIŞIKLI BULUR. İster yakışıklı olsun, ister tipsiz, ister karakterli olsun, ister şahsiyetsiz, ister tahsilli olsun, ister cahil. BİR KADININ FAVORİSİ, YETERLİ VE YETİŞKİN ERKEKTİR.
Böyle bir sıralamada 1. Olmamız çok doğal kızlarımız o kadar egoluki sanırsın hepsi scarlet johnsson. Baksan kıllı belleri tavuk derisi gibi bacakları olan tipler ama kendilerini dünya güzeli zannediyorlar. Ben alanya da yaşıyorum buradaki barbi gibi rus ukrayna hollanda isveç danimarkalılar dururken türk kızlarıyla evlendiğimiz için onure olacaklarına birde altın ev arabasyorlar… hele hele
Ya o kadar talibi sanırım kendimi bi halt sandığım için reddettim simdi anlıyorum 😕şimdi bir olgunluk, dinginlik her şeye olumlu bakmalar falan kemale eriyorum sanki😄