Insanogluyuz hepimiZin egosu var , kimisinin az kimisinin ayarında kimisinin biraz fazla. Sadece bunu kullanmayi bilmiyoruz. Ben bunun cinsiyetinin yaşının ırkının olduğunu düşünmüyorum. Bu türk erkeklerinin genel politikası türk kadinini her yönden kotulemek adını lekemek adına yaptıkları genel türlü algilarin ta kendisi. Nedenine gelirsek, türk kadininin da egolusu var , mütavaziside var. Genelleme neye göre kime göre yapılıyor? Türk erkeğine göre çünkü kendi egolarini oksamadiginiz muddetce türk erkeğine yaranamiyorsun. Not: türk kadini egosuz demiyorum. Ama bu işin cinsiyeti yok ırkı yok . Ama illa istiyorsaniz irklastirip cinsiyetlestirmek az önbce yaptığım analiz daha çok doğru.
Anlatıldığından daha fazla egoludurlar. Adres sorduğunda bile "Offfff benle konuşmak için bahane ariyoooo." Diye düşünebilecek kadar hem de. Nedeniyse net. Kesinlikle türk erkekleri yüzünden. Butun kızlarımız kendilerini birer premses sanıyorlar.
Bunlar üçe ayrılıyor. 1- Dünyada tek kadın kendisiymiş gibi davrananlar, 2-Erkekler tarafından şımartılıp, dünyanın kendi ekseninde döndüğünü sananlar, 3-Kendi halinde takılan ve hiçbir şekilde egolu olmayıp, aşırı mütevazi olanlar.
Yani demek istediğim egolu olanı da var, egosuz olanı da. İlk iki maddenin çoğunluğu fazla.
@izeleren Egolu kız kendine egoist demez. Tamam bu doğru ama gerçekten egolu olmayanın da kendine egoist diyeceğini sanmam. Ama şunda haklısın, egolu olmadığını iddia edenlerin çoğu egolu maalesef😐
Bu 2. Hesabım Arkadaşlar trolledim sizi ben kumral saçlı buğday tenli bir kızım takipçi kasmaya çalışmıştım ve yanlış birşey yaptığımı şimdi anlıyorum sorry
Türk kızları anlatıldigi kadar egolu değil aksine erkekleri egolu. Sen hayat kalitesi sana uygun olmayan birine aşık olursan ya da onunla beraber olma çabasına girersen red cevabı alman normal. Üstelik kıza o cevaptan sonra hâlâ yazma curetinde bulunuyosan kız napicak terslicek ya da basicak engeli. Sonra bunun adı ego burnu havadalik vs. bir kadın kızı reddediyosa ya sevgilisi vardır ya da sizi beğenmemistir sonra sizde o sözde erkeklik gururuna yediremeyip kızlara Türk kızı egolu etiketini yapıştiriyosunuz. Olay bu yani
@Dentistlove hahaha ya, siz hiç kendinize bakıyor musunuz? Yurtdışındaki erkekler kendi ulkelerinin kızlarını her gün 455456 kere asagiliyor mu acaba? Ayrıca Türkiyede de vardir aynı esitlikte olmadığı halde seven evlenen. Ayrıca yurtdisinda da var sizin "kezban"dediklerinizden. Zaten sizin cevap o kadar nefret dolu ki sanirsiniz Türk kızı sizin hayatınızı bitirmiş bu kadar yıkıcı olursanız yapıcı birini bulmak zor
Bak çok iyi kalpli erkek arkadaşım var ama çoğu terk edildi fiziki özellikleri yüzünden sırf beni tanımadan da fiziksel özelliklerim yüzünden çıkmak isteyen oldu tanımadan diyorum o yüzden midemi bulandırıyor artık kızlar anladın mı
Hem egolu hemde ne istediklerini bilmiyorlar. Efendi erkek arayıp serserinin peşinde koşturuyorlar. Aldatmayan erkek var mı diye sorup tek gecelik ilişkilere takılıyorlar. Kısaca yalan dönerler.
Bu bir genellemedir. 32 senelik tecrübe ve gözleme dayalı yapılmıştır. İstisnalar kaideyi bozmaz ve bu görüşümü bakir, bekar ve efendi bir erkek olarak yapmak en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Saygı duymayan karşı çıkan olacaktır ama bu gerçekleri değiştirmeyecek. Şu sitede bile açılan başlıklara baktığınızda ne demek istediğimi anlarsınız çok zor değil.
Geçenlerde fake bir hesap açtım. Olmadığım bir kişi olarak davranıp sosyal deney yaptım. Tüm kızlara laf attım, serserilik yaptım. Bir sürü mesaj aldım. hiç birine cevap vermedim tabii. Sonrada hesabı sildim. Çıkan sonuç serseri gibi davranınca yazan kız çok oluyor. Olduğum gibi efendi olunca bir kişi bile yazmadı daha. Olsun efendi olmaya ve gerekirse yalnız ölmeye devam.
Selam. Sosyal deneye çok geç başlamışsım yiğenim. Türk kızları söylediklerinin tam tersi erkeklere bayılır. Ego değil de, eziklik ve. özgüvensizlik diyelim... 🙂
Değil. Biz sadece olması gerektiği gibi davranıyoruz. Bu topraklarda bazı şeyler çok ince dengeler üzerindedir. Toplumsal roller ya da davranışlar mesela. O dengelere göre hareket ettiğimizde uç algılanabiliyoruz. Aşırılığa karşı aşırılık. Bir teze göre yurdum kızları dünyanın en uyanık kizları.
Türk kızlar egolu değil sadece sınırlarını bile kızlar... Tarihten gelen bir şey bu v eayrica ben Türkiye'de yaşayan bir Rus bayan olarak şahsen türk kadınını egolu bulmuyorum çünkü Rus kızlar bu konuda daha egolu yani siz Türk erkekler neden böylesiniz dünyada her ülkede ego va rsadece o ülkelerin kızları veya erkeklerini bunu demiyor çünkü onlar kendi kanından birine sahip çıkıyor oysa siz utanmadan üleknin ve kendi atadan ve canından birini rahatlikla bize kotuluyorsun... Bu sizin seviyenizi gösteriyor ayrıca sizinde çok eksikleriniz Var 10 yıldır Türkiye'de yaşıyorum... Hepiniz kıskanç siniz mini giyma oranı açma sizin k8zlar bunu demiyor ama size ne oluyor... Gotunuz kalkıyor ama... Asıl ego sizde var her kadınlar la yatarım... Biz Ruslara öyle bakıyorsunuz... utanç ya , Rus erkekler bile bizi kötülemiyor türk kadının dan daha çok eksiğimiz olduğu halde... Siz garip erkkeler..
Amerikada yaşayan bir arkadaşımın edindiği bir anıda orda ki farklı uyruklu kadınlara nazik ve kibar gibi hareketlerde bulununca çok şaşırıyor gibi tepkiler veriyorlarmış uzun lafın kısası orada kadınlara değer verilmezken biz kadınlarımıza herşeyi fazlasıyla verdiğimiz için sağlam bir egoya sahipler ne yazık ki
Türk kızları aşırı özgüvensiz'dir Dünya'nın en özgüvensiz kızlarıdır Buda ego'yu getiriyor Aslında içlerinde saf utangaçbir erkekle nasıl konuşulacağını bilmeyen kişiler Ego yaparak gizlemeye çalışıyorlar. Ego özgüvensizlerin silahıdır. Zaten erkeklere naz trip yapan kızlar özgüvensizliği yüzünden yapıyor bir erkekle ilişki kurmaya bile cesaretleri yok çünkü.
Dürüst olmak gerekirse, benim naçizane görüşüm, tabii ki benim bakış açısından farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve benim gibi her birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorum
Diğer kızları bilemem ama ben beğenmefiğim aşık olamayacağım erkeğe zaten evet demem umut vermem ben kenfimi biliyorum aşık olamayacağım birine neden umut vereyim Bide buna ego diyolar sen o tipinle dünyanın en güzel kızına talip ol suç değil ben seni reddedince suç sarışın brad pitt gibi olmadan yanaşmayın bana çirkinler ben dışını beyenmediğimin içini hiç sevmem ve ben egoist deilim gercekleri söylüyorum
Bu 2. Hesabım Arkadaşlar trolledim sizi ben kumral saçlı buğday tenli bir kızım takipçi kasmaya çalışmıştım ve yanlış birşey yaptığımı şimdi anlıyorum sorry
Türk kızı sorunsalı birincisi türk erkeğinin hanzoluğundan kaynaklanıyor :) ikincisi de yetersizliğinden.. Turkiye'de erkeklerden kadınlara yönelik talep çok çok daha yüksek.. velhasıl kelam bu kadar çok abazanin içinde egoolu davranmak zorunda birakiliyoruz ;)
Aşağıda uzun isimli bir hanımefendi, nedeni, çok açık ve net bir şekilde açıklamış. Onun üzerine ne söylenir ki.. Şahsen egolu kızlara pek denk gelmiyor çünkü arkadaş olurken bile seçiciyim. Bu nedenle pek şikayetçi olmuyorum fakat sayılarının artış olduğu onu da görmüyor değilim.
Ne kuyruk acısı varmış erkeklerde... böyle bir genelleme olur mu yani. Egolu diyen arkadaşlarımın çoğu da özelden yürümeyi bırakın koşuyorlar bence. Sonra da yüz vermedi oluyor. Siz bu kafayla daha çok üzülürsünüz. Öncelikle karşınızdakine kadın gözüyle bakmak yerine insan gözüyle bakıp sohbet ortamı yaratsanız (illa erkek yaratacak diye bir şey yok, yanlış anlaşılmasın) kimse sizi terslemez.
olur olmadık yerlerden mesaj atıyorlar kızlara, saçma bir oyunun sohbetinden yürümeye kalkıyor, sevgili olmak için mahallesindeki kızın peşinde koşup bulunmaz hint kumaşı hissettiriyor, her gün pantolon giyen bir kıza etek giydi diye hayvan gibi bakıyor, makyaj yapsa laf atıyor (iyi bir şey olmasada) kızlarımızın hoşuna gidebiliyor dikkat çekiyorum diye... sonra da kalkıp diyor ki: ''Kızlar egolu''
Bunlar hoşlantıdan kibarlıktan anlamaz cahil kaba küstah ne dersen istisnaları tenzih ederim. Bir kızı gördün ve yanına yaklaştın merhaba sizden hoşlandım müsait bir zamanınızda size bir kafede bir şey ısmarlamak istiyorum desen bu bizim g*rizekalıların tepkisi ne olur? Cevaplar siz bu yorumu okuyanlara ait siz biliyorsunuz. Sonra niye evde kaldık niye bizi sevmiyolar erkekler niye böyle. Sen o tanışma kanallarını kapatırsan sana nasıl düzgün bir erkek denk gelsin sen şans vermiyosun!
Yani bu ülkede genel olarak kızlardan bunu gördük okuduk keşke daha kibar olsalar her önüne gelen erkek onları tecavüz etmek için gelmiyor 😃😃 sen bu ülkede yaşamıyon avrupalı bir quinnsin😃😃
ilk iletişim sırasında evet öyleler hem de abartı şekilde. Ama uzun vade de yabancı kızlar cool kalmayı başarıken türk kızları egolarının altında yatanın aslında boşluk olduğuu çok çabuk belli ediyorlar.
On kızdan üçünde çıkıyor ama o üç kişilik kesimdede öyle bir ego oluyorki diğer kızların egosuzluğunu kapatıyor. Ama her türk kızının sırf kadın olarak doğduğu için belli bir ego beslediğine inanıyorum
Kendisi hariç herkese red cevabı vererek, kendisini doğaya salmış ve doğal bir şekilde yaşamını sürdürmeye çalışan acıların kızı konumundadır. Bazen hemcinslerimi anlamak zor.
türk erkekleri bekarken bütün kızlar benimle samimi olsun istiyor kendilerinin kızı olduğu zaman kimseyle konuşmasın gülmesin gezmesin istiyor bu iki yüzlülükten kaynaklanıyor egolu olmaları
Eğer erkeklere yüz vermedik diye egolu oluyorsak evet egoluyuz. Bazı kızlar evet fazlasıyla egolu olabilir ama bunu bütün kızlar olarak belirtmemek gerekir. Dışarda cıvık hareketler sergilemiyoruz veya erkekler yaklaştığı zaman tersliyoruz diye bu bizim egolu olduğumuzu göstermez.
Kb ama biz nazikçe geri cevirsek bile siz reddedildiginiz için egonuz zedeleniyo ve hirsiniza yenik düşüyosunuz biz egoist oluyoruz. Herkesi aynı kefeye koyamayiz tabi bazı kızlar gerçekten egolu veya bütün erkekler aynı değil. benim şu ana kadar karşılaştıgim bu şekilde.
Türk kızları, Acı çekmeyi iyi bilir. Bu yüzden korumacı davranışları onları dışardan egolu ve bencil gibi gösteriyor. Ama asla bir Türk erkeği kadar egoist değiller bak işte onu biliyorum.
Türk erkekleri de , güvenmemeyi iyi bilir ondadir ki soğuk davranirlar bu dışarıdan egolu gibi gözükür ki böyle değildir ama iş türk kızlarına gelince ego mühendisleridir kendileri
Üzülerek ifade etmeliyim hepsi için değil ama bir kısmı aynen öyle. Kendi gibi değiller, özgün tarzları yok. Rekabet var, hep birilerine benzeme olgusu.
Kesinikle öyleker. yolda yürürken insanin üstüne üstüne gelmeleri, hep erkeklerin kenera çekilmelerini beklemeleri davranışı bile bunun en bariz ispatı zaten.
Evet hadinden fazla ama bunun en buyuk suclusu biz erkekleriz cunki asiri onemsiyor ustlerine dusuyoruz buda onlara bulunmaz hint kumasi gibi hissetmelerine neden oluyor
Peki türk deilse dogal kızıl saclı mavi gözlüyse sadece sarısın brad pitt gibi erkeklere asık olabiliyosa diğerlerine asık olamıyorsa o yüzden umut vermeyip reddediyosa vede en güzelse yani bu yazdıkların beni anlatmıyor üstüme alınmıyorum
Odun olana ego yaparız tabi. İnsan olana niye yapalım? Mesela yorumlarda dört dörtlük acayip mütavazi arkadaşlar " evet, kesinlikle" şeklinde yorum yapmış. Böyle erkeğe egolu kız gelir tabiki 😊
Bazılarımız gerçekten egolu ama her önüne gelene her mesaj atana yüz verilmemeli bence sonra yine biz üzülüyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bunun sebebi erkeklerin sadece etkilendiği, hoşlandığı kıza değil, her önüne gelene, yani nefes alsın yeter düşüncesiyle hepsine yazmasıdır. özellikle sanal alemde bu böyle. böyle olunca da en sıradan kız bile kendini prenses gibi görüyor.
Bu biraz da kişilik meselesi olan da var olmayan da
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Cogunun ciddi anlamda saglik problemleri olduguna dair hic suphem yok. Her gun burada kurgu sorular sorup diger hesaplariyla kendilirini eig seciyorlar..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazı kızları görünce evet diyorum. Mesela boyu uzun değil ama 1.80 üstü erkek yok diye konuşabiliyor.1.80 zaten kısa değil bu durumda bu kızlarımız çok abartiyorlar.
bence bu Türk erkeklerinden kaynaklanıyor. dışarıdan sert ama perdelerini kaldirdiklarinda kedi gibidirler, bide kadına olan zaafları, siz kizlari şımartın sonrada kızlar egolu diyin
Doğal kızıl saclı estetiksiz makyajsız güzel bir kızım Sadece sarışın brad pitt gibi erkeklerden hoşlanırım Diğer erkeklere asık olamıyorum Bu yüzden reddedince suçlumu egoistmi oluyorum Ben asık olmatacagım birine evet demem umut vermem Dışını beyenmediğimin içini beğenmem Ve barbara benim yanımda bir hiç kalır Şimdi banada aynısını diyebilecekmisin Ki zaten türk te sayılmam Diğer kızlar evet çirkin yersiz ego ama ben havalanınca sakınca yok
Yanıt yazsan ne olur ben sana zaten bakmam dedim ya sarışın brad pit gibi severim vede senin gibiler uzun kızıl saclı istiyorda ben size bakmam yazık kezbanlara kaldınız o tipinizle en gzl kızı isteyemezsiniz kızlar kadar sizde haddinizi bilmiyosunuz haketmediğiniz hiçbişeti isteyemezsiniz
En İyi Cevaplar