Nietzsche’ ye Dante şu şekilde cevap vermiştir: Cehennemin en kızgın ateşi, ahlaki çöküntü yaşandığında tepkisizliğini muhafaza edenleri yakacaktır.
Bu söz ahlak ve namus adına provakatif ve saldırgan eylem kışkırtıcılığı yapanlar için söylenmiş olabılır çunku tabu dedığımız sey tum toplumlarda vardır.
Örnek olarak: Batı kültüründe dışarda yiyişme olmadığı gibi türk toplumunda da bu yoktur varsa ve yapılıyorsa bu tabuya ve etiğe aykırı bır davranıştır. Bunu onaylamayıp söz söylemek namussuzluk değildir.
Tırnak içerisinde yazıyorum “ gercekten müslüman din adamı olup, hoca veya hacı olup ahlaksızlık yapmayıp ahlakı savunanları da genellemeye tabi tutanlar da namussuzdur. “ Bakınız cahil yorumları 👆👇
Hakli tabiki erkekle kız yan yana gelse namussuzluk kadın geç eve gelse namussuzluk üniversiteye giden kızlar kotu ayak çoğu böyle saçma düşüncelere sahip
@İbrahimfeza burda taciz ve tecavüzle alakali bir post yok :)) eksi verenler de sende anlamissiniz sanırım ne demek istediğimi. Türk toplumundaki gerek amcalar gerek teyzeler ya da kendi yaşıtin kişilerde hiç mi görmedin "ay suna bak kimle gelmiş şu saatte, baksana zerrinin kızı ne giymis, ay oda mi biriyle görüşüyomus. .. bla bla Umarim ne demek isteğimi anlamışsindir
@İbrahimfeza sen okudugunu anlama yeteneğine sahip değil misin? Ben mi fransız ca konuşuyorum? Diyorum ki MİLLETİN NE GIYDIGINE KİMLE KAÇTA NERDEN GELDİĞİNE SÜREKLİ LAF EDEN İNSANLAR ASLINDA KENDİ İÇLERİNDE EN AHLAKSIZ ŞEYLERİ YAPARLAR İnşallah anlamissindir bir daha açıklama yapmicam
ülkemde karıyı kızı çoluğu çocuğu tacız eden tecavüz eden ağzından allah nıyaz eksık olmayan hacılara hocalara söylemış demek nıetszche nın zamanında böyle şerefsızler varmış
En İyi Cevaplar