Ah! En yüksek umutlarını kaybeden soylular tanıdım ben. Şimdi kara çalmaktalar tüm yüksek umutlarına. Artık küstahça yaşıyorlar, anlık hazlar içinde ve ertesi güne dair hedefleri yok neredeyse...
"Ruh, şehvettir!" böyle derlerdi. Bu sırada kırıldı ruhların kanatları; şimdi yerlerde sürünüyor ruhları ve kirletiyor kemirdiği her şeyi... Bir zamanlar kahraman olmayı düşünüyorlardı. Şehvet düşkünüler şimdi. Kahraman, artık onlar için bir kasvet ve dehşet!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet katılıyorum
Evet haklı insanın bir amacı umudu oluyor bir sebepten ötürü bunlar yok oluyor ve kendini bir hiçliğe bırakıyorsun her şey yavan ve tatsız ne yapsan heyecansız
evet. bazen iki çikolataya sevinirsin , bazen dünyayı yönetsen mutsuz olursun. kirlenmiştir çünkü
Aynen öyle duygular öldükten sonra amacını yitirdikten sonra hiçbir manası yoktur artık dünyayı dahi önüne sermelerinin
bunun için yaşın genç sanırım
Insanın ruh yaşı önemli ben bittiğini düşünüyorum ömrümün ve hiçbir amacım yok bu dünyada inanın
herşeyi yaşayarak mı tükettin, yaşanmamışlıkların mı daha fazla?
Yasayamadigim yapamadığım çok önemli bir şeydi benim için öyle aşk meşk falan değil bunlar umrumda değil bambaşka birseydi olmadı
aşk meşk için tâli kısmı zaten evet. ama yaşın genç. biz bitebiliriz, sen devam et
Umarım teşekkürler 🙂
İnsan kendinin düşmanı diyor heralde
hayır , umudunu yitirip hereşyi tersine döndüren insanlardan bahsediyor