Genellikle aklını başından alan kadın kazanır. O büyü öyle bir etki altına alır ki, aklını başına getirmeye çalışan kadını erkek görmez. Tabii, bu tüm erkekler için geçerli değildir. Bir kısmı için geçerlidir. Bu kısım, büyük olduğundan dolayı böyle bir görüş yapmak istedim.
Aklımı başımdan alma çabasına girenler Sadece başını aldılar. Aklım başıma getirmeye çalışan kadın benim için daha değerli. Ve bana daha çok değer verdiğin anlarım.
genelde kizlar gucludur ama bir kiz bilirki erkeklerr savunmasiz korumasiz kizlari daha cokk severrr onceee savunmasuz istemiyomus gibi olucaksin yalandan korkuyomus gibi ama evliyken tabi sonra o mesela her atak yaptiginda korkuyomus gibi yapicaksinn cunkuu erkekler savunmasiz bir kadin gordugunde kendilerini gucsuz hissederler korumak icin elinden geleni yaparlar ve vicdanlari arasinda kalir sonra zaten yavas yavas alinca kizlar guclu yaninizi ortaya cikarin ki erkeginn kafasi afallasinn ve size bagli kalir diye dusunuyor kizlar bence kucukk bir roll yapsaniz fena olmaz😂😂😂zararda gelmez hem daha heycanli olurrr
Aklini basindan alan kadin tanımlamasini goruntu, zeka, karakter ile bütün dusunuyorum.. dolayısıyla tum erkekler aklini başından alacak kadar zeki seksi ve karakterli bir kadini hayal eder lakin yine erkekler boyle kadinlarla iliski yasamaktan korkarlar.. cunku erkegin aklini basindan alan kadın, erkeğin erkeklik egosunu yerle bir eder
-aklini basindan alan cok cabuk etkiliyebilir - aklini basina getiren kadinlar ise zamanla yaparlar +Eğer kizlara cok duskunse aklini basindan almak yeterli olur + ya da sevmeyi istiyorsa bekler zaman verir aklini basina getiren kadini ya da getirebilecek olan kadini secerler
Erkekler sadece kadın ister, kadın olsun yeter. bu tip erkekler o kadınları yönetmeyi sever yönetilmeyi değil, benim naçizane görüşüm budur. baskın kadınlar vardır bu hayatta ancak erkekler özellikle evlilik sonrası bu baskınlığı kırabilirler.
İkisini birden yapan kadın ister.. genel olarak Türk kızlarımız ikisini yapabilen kişilerdir ama yapamıyorsa.. işte bu yüzden aldatmalar çıkıyor bence.. tabi araştırmadım düşünce sadece..
Erkekler aklını başından alan kadınlar ister fakat olması gereken aklını başını getiren kadını bulmaktır. Tabi bazıları şanslı olup aklını başına getirebilen kadınları bulabiliyor.
Aklını başından alan kadın kazanır😀çoğunluk böyle oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkeklerin çogu ne istedıgını bılıyor mu ki bırde aklın fazlalıgı da onemlı tabı ya da olup olmaması vs :D nesnel olarak var olan bırseyın var olması manevı olarak da var oldugu anlamına gelmıyor.
En İyi Cevaplar