Açıklamayı okuyun lütfen. Ne yapmalıyım dayanamıyorum artık. Annem babam beni sevmiyor?

Arkadaşlar nası başlayacağım hiç bilmiyorum. Daha küçüğüm baya yaşımı belirtmek istemiyorum. Annemle babam daha çok küçükken ayrıldılar. Zaten aşk evliliğide değildi sanırım. Babam evli ve bir kardeşim var. Babam şimdi de çok iyidir. Ama evlenince çok değişti. Karısından korktuğu için beni bile sevmiyor artık. Herşeyi para sanıyor. İşte para veriyorum ya diyor. Oysa ben ondan para istemiyorum. Alsın beni bir yerlere götürsün, gezdirsin güzel anılarımız olsun istiyorum. Ama sarılamıyoruz bile. Bir kere bana sarılıp canım kızım demedi. Hasta olduğumda doğru düzgün ilgilenmedi. Varsa yoksa kardeşim. Geçen o da hastaydı nasıl ilgileniyor onunla hastaneye götürüyor. Ben ilk defa birkere gittim hastaneye ordada hiç ilgilenmedi benimle. İçim bir buruk oluyor. Unutamıyorum bunları. şu an annem ile babam hiç konuşmuyorlar. Bir ay oldu. Babam beni birkaç kere aradı. Hiç alıyım mı seni demedi. Oysa ben onu özledim kardeşimi özledim. Her ne kadar babam beni özlemesede. Böyle işte sizce çok mu şey istiyorum? Sadece biraz sevilmek. Anneme gelirsek, oda hep babamı kötüler bana yok senin baban şöyle yok böyle. Savunduğum zamanda çok kızar belki vurur bile. Annemle yaşıyorum zaten. Annemin tek düşüncesi sadece para para para. Ama ben artık normal insanlar gibi mutlu olmak istiyorum. Annem bide çok ön yargılıdır. Hep dinlemeden ezer beni, küçük düşürür. Hiç memnun değil mesela bu dönem 1 puan ile takdiri kaçırıcam sanırım. Ama ondan bile memnun değil. İşte yok şunun gibi ol bunun gibi ol. Ama ben benim. Başkası gibi olamam. Artık öyle bir bıktım ki herkesden nefret eder oldum, yaşama isteğim kalmadı resmen. Ne böyle herşeyimi anlatacağım biri var ne de dertleşebileceğim. En son buraya yazdım. Çünkü yıllardır içimde tutuyorum. Ben napmalıyım sizce artık, nasıl olmalıyım, insanlara anneme babama nası davranmalıyım? Üzülmemek için ne yapmalıyım? Bunlar çok ergence gelebilir ama değil lütfen anlamaya çalışın. :(((
Açıklamayı okuyun lütfen. Ne yapmalıyım dayanamıyorum artık. Annem babam beni sevmiyor?