Kayınbabam-kaynanam beni sevmiyor, ne yapmalıyım?

Evleneli yaklaşık 2 sene oluyor eşimin ailesinin rızası yoktu çünkü başka bir kız düşünüyorlarmış ve planlarını bozmuşum. Alacakları kız varlıklı bir ailenin kızıymış benim babam emekli öğretmen diye beğenmediler. Eşimin memleketine gittiğimizde ellerini öpmek için elimi uzatıyorum hep birşey buluyorlar elim kirli veya ıslak-hastayım-işim var görmüyor musun gibi şeyler söylüyorlar eşim şahit oldu çok üzüldü valizleri hazırla gidiyoruz dedi yanlış anladın desemde dinlemedi İstanbul'a geri döndük hamile olmama rağmen beni kabullenmiyorlar eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama benim yüzümden ailesiyle de konuşmuyor artık. Kendimi sevdirmeye çalışıyorum ama olmuyor evini temizliyorum yemeklerini yapıyorum annecim-babacım diyorum yine sevemediler. Ne önerirsiniz? Benim için çok sıkıntı değil eşim çok üzülüyor duruma annen benide çok seviyor yanlış anladın diyorum inanmıyor görüşmeyi kesti herkesin kendi ailesi var artık benimde çocuğum olacak benim eşimi sevmiyor olabilirsiniz ama saygı gösterin bir dediğinizi ikiletmiyor köpek gibi çalıştırıyorsunuz dedi bütün ailesini engelledi. Durum çok ciddi yani ne yapmalıyım?
Kayınbabam-kaynanam beni sevmiyor, ne yapmalıyım?