Zeka önemli bir şey. Ancak zekasını sürekli övmeye çalışan onu sadece sözleriyle vurgulayan insanlar lafla peynir gemisi yürüyor gibi.-Peki sizce zeka ile çok övünmek aptallığın bir göstergesi midir? #Zeka#LaflaPeynirGemisi#Bıyıklı
Zeka ile çok övünmek aptallığın bir göstergesi midir?
Burda amaç ne ona bakarım sizin bencede yazdığınız gibi sürekli bunu gözümüze gözümüze vurmaya çalışıyorsa taşıdığı karakter özelliğindedir her insan Zekidir benim düşününceme göre ama farklı kalıplaşmış hayatlarımızdan kimis nasıl kulllanacağını bilmez kimisi söyler durur aşağıda arkadaşların belirttiği gibi kimiside öyle yerlere varır Ki adını anarsınız sadece
Her insan bazı konularda kendini kanıtlamak ister. Kimisi için zeka kimisi için oral seks çevrenizde kızlarla arası olan 3-5 arkadaşınız varsa çok duymuştur benim oral seksim çok iyi diye ama çoğunluk boş bazısıda gerçekten usta çıkar. Genelleme yapmak doğru değil kısaca bir insanı bir cümlesine göre aptal diyemezsiniz. Zaten birine aptal diyorsanız siz o kişiyi çok basit olarak ele alıyorsunuz basitlikte basitlerin işidir.
Genellikle boyledir bu konuda ovunenler buna benzer bir eksiklik yasiyorlar ki tamamlamak icin veya avutmak icin midir bilemem diline basvuruyor. Cok buyuk basarilara imza atmis kisilerden ben zekiyim lafini duymadim soylemesine gerek yok ben burdayim diyorsun zaten.
Ego'dan Ötürü Birşey Egolu Kişi 2 Bilgiyi 2 yıl Konuşucak İnsandır Zekanı Kimseye Kanıtlmaya Gerek Yok Bir Ortamda Zaten Konuşarak Seviyeni Beli Ediyorsun.
Zeka ve övmek ikisi ayrı kulvarlarin getirisi göstergesi değil mi? Övmek zekasina güvenen birine hiç oturmayan bir kıyafet olduğunu varsayarsak bu olacak bir şey gibi durmuyor. Bence zeka övgüyü getirir övmeyi götürür. . bahsettigin şey ego olmalı
Zeki insan bilmediği çok şey olduğunun farkında olan kişidir. Kendini hiçbir zaman tamamlamış görmez. Her zaman daha iyisi için çabalar ve övünmek yerine mütevaziliği seçer.
Zeki olupta kendini beğenen vardır ki bunun aptallıkla ilgisi yoktur daha çok egoyla ilgilidir. Birde canım olupta kendini zeki göstermek adına saçma hareketler içine girenler varki onlar zaten konuşulmaya değmez. Kendilerini komik duruma düşürmekten öteye gidemezler.
Harbi la zekasiyla övunen insanlari anlamamisdir gecen biri jsjsjs burda görup görebilecigin en zeki adamlardanim demisti öyle bir kibirle sisiriyorlar kendini patlicaklar a.. q ya tamam zekisindir ama birak insanlar seni övsun sen kendini degil
Zekali bir insan zekasini ispatlamaya calişmaz ugraşa gurmez yani cünkü zaaten zekalidir bunu bilmek kendine yeter bir insan kendini sürekli neyle övüyorsa bilin ki genelde tamda tersidir !
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle. Örneğin maçu piçuda bu tip insanları bir ayin düzenleyerek bertaraf ederlerdi.
En İyi Cevaplar