Kişilik & Karakter Bazen kendini çok akıllı sanmak aptallık belirtisimidir? gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bazen kendilerini çok akıllı zanneden kişilere karşı salağa yatmayı çok seviyorum Bazen kendini çok akıllı sanmak aptallık belirtisimidir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Biz saymayı fasulyeden öğrenmiş nesiliz, kimleri fasulyeden sayacağımızı iyi biliriz... 1 1 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl 👏👏👏👏 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kesinlikle öyle tabi ki de.. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Bunu bende seviyorum. Öyle gaza geliyorlar ki sanki hiç bir şeyin farkında değiliz :D 1 3 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Bırakalım öyle mutlu olsunlar başkanım Yorumla novel +1 yıl bırakıyorum güzel oluyor :) Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Adamsın Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kendine gereğinden fazla güvenmek aptallıktır 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl akıllarını kendilerine saklasınlar lazım olur ilerde viraj var aman diyim 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biz saymayı fasulyeden öğrenmiş nesiliz, kimleri fasulyeden sayacağımızı iyi biliriz...
👏👏👏👏
Kesinlikle öyle tabi ki de..
Bunu bende seviyorum. Öyle gaza geliyorlar ki sanki hiç bir şeyin farkında değiliz :D
Bırakalım öyle mutlu olsunlar başkanım
bırakıyorum güzel oluyor :)
Adamsın
Kendine gereğinden fazla güvenmek aptallıktır
akıllarını kendilerine saklasınlar lazım olur ilerde viraj var aman diyim