Bu konuda örnekler verilebilir ancak çok uzağa gitmeyeceğim. KizlarSoruyor sitesindeki insanları rahatsız eden hatta çeşitli fotoğraflar atarak çok farklı durumlara düşüren insanlar var. Eminim bir çoğu annesine, babasına, kız kardeşi ya da sevgilisine yapılsa büyük kızgınlık duyar ve belkide olay çıkartır. Kendince düz mantığı bu sitede ne işi var? Her kesimden kişiye hitap eden bir site, düşünmekte en azından gayret göstermekte fayda var. Siz kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapıyor musunuz? En azından yapmamaya özen gösteriyor musunuz?
İlk önce buraya değinecek olursam takıntılı insanlar var, hatta yeni başıma olay geldi. Kimse göründüğü gibi çıkmıyor ve güvenilmez. Kendime yapılmasını istemediğim şeyleri kolaylıkla başkasına yapmam.
Sapık dolu burası. İpini koparan buraya geliyor, ben genel olarak spor kategorisinde Galatasaray için varım, yoksa siteye giriş sürem çok daha kısılır. Ana sayfaya ayda yılda bir kere bakıyorum.
Seni biliyorum polarlı :) Ama genel olarak da bu bilinçte olunmalı. Mesela çok uzağa gitmeyelim senin fotoğrafını alıp yayan ve farklı şeyler yapan üye kendisine yapılsa ne hisseder?
İnsan değil ki o, bir şey hissetmez bence. 😃 Korkağın teki, ben de aşırı fanatiğim lakin asla bel altına girmem. Makara mı yapar geçerim. O üye gibi binlercesi var burda.
Yok zaten bunun bilincinde olarak sordum soruyu acaba site profilinde bir değişim var mı diye ama yok amaç çok görüş olsa bırak pembeyi hangi takımlısınız diye sorsam 20 görüş gelirdi yani en az :)
En İyi Cevaplar