Dikkat et. "Kalitesiz insan tartışırken sinirlenince ağzına geleni sayar ama kaliteli insan üslübunu bozmadan konuşur alttan alır karşıdakinin kalbini kıracak şeyler söylemez."
"İnsan kalitesini tartışırken belli edermiş."Tartışma sırasında ağzına geleni söyler misin?
Sözlerin darbı fiziksel darptan daha güçlü ben buna inanıyorum, ağızdan çıkan kelimelere çok dikkat edilmeli ama ortada nazik konuşacak insan yok ya sözlerinde çok büyük darp edeceksin ya da insanlarla konuşmayacaksın.
Hayat toz pembe değil kimse kimseyi düşünmez o yüzden çok takılmamak lazım, yaşadığımız zaman insanların insanlara saygılı olduğu sevgi dolu yardım dolu zaman değil.
Acıma acınacak hale gelirsin diye söz var çok güzel söylemişler.
Kesinlikle çok doğru dedin. Ben pek konuşmam baktım ki karşı taraf laftan anlamayacak susarım peki derim. Ben de insanlara anlatma yöntemleri bilmiyorum pek o yüzden susmayı tercih ederim. Ama sadece karşı tarafın anlamayacağına inanırsam.. yoksa herkesle adabınca tartışırım
Kalite eğer tartışırken sinirli iken söylediğimiz sözlerden oluşuyorsa hepimiz yandık. Asıl kalite kalitesizlik ölçerken kendi kalitesini de göz önünde bulundurmaktır. O kadar karaktersiz insanlar var ki karaktersizlik yapan her şeyi yapar gırtlağa kadar getirtir sonra da '' aaa aslında bak sen böyle biriymişsin '' der. :)
Birinin "yaparım," "ederim," demesi onun sinirli olmasına verilebilir. "yaptın," "ettin," demesi iftiraya gider ve en çok bunun üzerine durulmalıdır. Lakin insanlarımız çoğunlukla iftira atmaya meyilli olduğu için sadece "yaparım," "ederim" gibi söylemleri kafaya takıyor.
Tartışacağım kişiyi çok güzel denerim. Onu bi' güzel bezdiririm. Öyle kolay değil tartışmak...
Aynen öyle işte. Kırıldım kırmadım ve kalitesini düşüren insanlar hep karşımda ezildiler. Yapmasi gereken okadar kolayki sadece dilini tutmak ve yer değiştirmek.:)
İnsan kalitesini belli eder; 1-tartışırken 2-araç kullanırken 3-tatildeyken 4-ayrı evde yaşarken 5-ortaklık yürütürken Hocamız bir insanı tanımak için ya tatile çıkın, ya bir yolculuk yapın der.
Hayır öylemem. Laf ağızdan bir kere çıkar o yüzden bir şey demeden önce hep düşünürüm ama genellikle orta yolu bulmaya çalışırım yani işbirliģine yanaşırım onun dışın tartışmalardan kaçınırım
Ben de boyle derdim hep ve hep alttan alirdim ama olmuyo. Cok sevdigin biri tarafindan gururun incinince bazen sen sen olmaya biliyosun sabir tasin catliyo illaki catlar
En İyi Cevaplar