Erkeklerin çokda umurunda değil aslında övülmek veya ilgi manyağı olmak. Mel Gibson'un baş rolünde oynadığı bir film vardı Kadınlar ne ister diye. O filmin sonunda kadınların ne istediği hala bilinmiyordu. Biz tek bir şey istediğini sanan varlıklarız bana göre. Çünkü kendi adıma konuşayım o kadar çok şey istiyorum ki söyle birini deseniz söyleyemem. Erkek arkadaşımla kavga sebebimiz hep bu olduçHerşeyi yapıyorum ilgi alaka özel gün unutmama sevgi aşk daha ne yapayım diyor. İnan bilmiyorum diyorum :)
genelde öyle görünür. bu biraz kültürle alakalı. ama şurası kesin övgüyü hem kadın hem erkek ister. insanın yaratılış mizacında kibir vardır. bu nedenle pohpohlanmak övgü ister.
şaytanın bir sözü var. "insanlarda bu övülme isteği bu kibir oldukça benim işim kolay" diyor.
Doğru ama erkekler övgüden ziyade takdir bekler. Kadına ilgi gösterir, süprizler yapar. Bunların karşılığında karşısındakinin takdirini kazanmak nihai hedeftir.
Kesinlikle çok doğru. Kadınlar övgüyle yaşar. Bir cümle bir bir şey söylenilse kadın 24 saat o cümle sayesinde gününü mutlu geçirir. Erkeklere de, bir cümle övgü cümlesi söylense tam kalbinden vurulur.
Bence çok doğru tescillenmiştir. Ayrıca kuru kuruya ilgi ya da kuru kuruya sevgi de değil ikisinden de bir milim uygulanıp diğer kısmı daha ağır basmalı
Erkekler aslında övgüden içten içe hoşlanır. Ama övgüyü söyleyen kadın olursa bunu farklı algılayan baya çok erkek vardır. Kadınlar ise en zayıf noktası sözcüklerdir. Durumuna göre kullanırsan. 🙂
En İyi Cevaplar