Başkalarının başına gelen felaketlerden haz alan bir insan türü vardı dünyada😳Başkasının açlığıyla karnını doyuracağını sanmak kadar saçma bir şey olabilir miydi?😏

Sagopa Kajmer - İki Tanık.
İlk dinlediğim parçasıydı ve çok severim, hala dinlerim bu parçayı.
Başkalarını mutsuz ederek, mutlu olan insanın ruhsal problemleri vardır. "Kötü insan" diye tanımladığımız kişilerdir bunlar.
Aynen öyle ve çevrede çok var böyle tipler 😐😐
Öyle bir insan olmadım o tür insanları da hayatım da tutmam.
O tur kişileri hayatimdan çıkartarak
Varliklarindan rahatsız olduğunu hissettirerek, görmezden gelerek.
teşekkür ederim eig için😊🌹
Cevap
6Cevap
Sıkıntılı varlıklardan uzak durmak lazım
Senin üzüntüne sevinen insan her zaman senin yakınında olandır başkası seni ne tanısın hem başkası seni ne ilgilendirir ki bu kişiler genelde akraba ve arkadaşların olur kıskançlık çekememezlik mavi şunu demeleri lazım tabiki soru senlik değil RABBİM benim hakkımda ne düşünüyorsan Sana bu düşüncen için ve neye göre sevinip üzülmüşsen onu versin ben bunu bilirim :-)
Evet bu varsayım büyük ihtimalle doğru.. insanların ne yapacağını önceden kestirmek zor.
Ama insan yediği *azıklardan sonra daha temkinli oluyor ve öyle yaklaşıyor çevresine. Herkesi artık kendisi gibi ya da gökten inmiş birer melek gibi görmeyi bırakıyor.. yine de tamamen güvende ve başına hiç birşey gelmeyecek değil tabi ama birinin mutluluğuna dayanamayacak kadar kötü ruhlu insanlardan uzak durmak için elimden geleni yapıyorum.
Hiç anlamadığım insan tipidir o. Bende vardı bir ara onu anlamak biraz zaman aldı.
sırlarımı öyle insanlara söylemem çünkü onu illaki kullanırlar açık ararlar ve fırsat kollarlar seni düşürmek için.
Başarılarıma başarı kattıkça zaten hasetlerinden çatlıyorlar ve ben sakin kalıyorum modumu bozmamaya çalışıyorum
Başkasının mutsuzluğuyla mutlu olamam. En sevmediğim kişi bile mutlu olsun
Bence o insanlardan uzak durmak lazim ama zor oluyor bazen uzak durmak
O fırsatı asla onların eline verme senden beslenmelerine izin verme ancak böyle kendini koruyabilirsin
Başkalarının yaşadığı sıkıntılardan mutlu olan bir kişilik, gelişmemiş, yıpranmış ya da hiç olmayan bir kişiliktir.
Kötü insanlardır onlar.
Konusmayarak
Hayatımdan çıkararak
Mutsuz oluyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar