Kişiliğinden ödün veren insanların birçoğu sonradan pişman olur. Bunu tecrübe edinmiş insanlar ise kişiliğinden asla ödün vermeyip, ödün vermesini isteyen insanlara karşı tepki verir.- Kişiliğinizden ödün vermenizi isteyen kişilere nasıl tepki veriyorsunuz?
Kişiliğinizden ödün vermenizi isteyen kişilere nasıl tepki veriyorsunuz?
Süt içtim dilim yandı diyerek kişiliğinin tamamını değil, karakterinde radikal karar alanlar, buna çok güzel tepki verirler, aslan burcu bile yanlarında kedi kalır o derece...
Bir noktaya kadar dayanıyorum, o da sabırlı oluşumdan kaynaklı. Daha sonrası zaten belirli son oluyor. En güzeli, ödün vermemizi istediği an tepkiyi belli etmek, yoksa çıkılmaz bir yola girmiş bulunuyoruz.
Dogru söze ne hacet canım 💫 Çiçek atacaktim aslında cümle sonuna, çok klişe. Gözlerinden kalp fışkıran emoji saçma olurdu buraya, gülücük olmaz. En mantıklısı ne anlama geldiğini bilmediğim bana parlama etkisi yapan bu emoji 💫 oldu 😂
bazen çok sevdiğiniz kişilere karşı ödün veriyorsunuz bu illa sevgili olarak değil arkadaşlıkta da her alanda bazen ödün veriyor insan ama bir süre yaparsın sonra bünye kabul etmez zaten istesen de.
En İyi Cevaplar