Sizi salak yerine koyan ya da koymaya çalışan insanlara karşı nasıl tepkiler verirsiniz?

Bir de şöyle bir versiyonu var;
çok değer verilen bir insanın sizi salak yerine koyması ki, yıkar geçer adamı, fena koyar. Ben genelde cevapsız bırakıyorum...
Merhaba. Bazen salak yerine koymasına müsade ederim, bazen de asıl salağın kendisi olduğunu yaşatırım. Sanırım ruh halimle alakalı bir durum. Çoğu şeyi görür bilirim ama görmemiş gibi yapmak çok sık yaptığım bir davranış.
Salak yerine konulmak benim dilimde kandırılmakla eş değer. İyi niyetimi kullanmaktır. Bu durumda çok üzülürüm, kırılırım. İstesem de istemesem de soğur ve uzaklaşırım.

Böyle.
:D
Cevap
20Cevap
Bu hayatta en çok nefret ettiğim iki şey vardır:
1) Salak yerine koyulmak / Kullanılmak
2) Haddinden fazla ilgi görmek
Ben salak yerine koyulursam ya susarım ve hiç konuşmam ya da intikam alırım. Bu hayatta intikam aldığım tek şey de budur zaten.
Safa yatar ileride güzel fatura keserim onlara salak kimmiş belli olur o zaman. :)
Hiç bir tepki vermem hatta bir müddet daha o şekilde devam etmesini sağlarım sonra acı bir şekilde gülerim onun düştüğü bu duruma...
Anında hayatından çıkarım ve çıkartırım. Tepkim sadece bu olur.
Böyle
Onu cevapsız bırakıp, hayatımdan çıkarıyorum. Ne olduğunu anlayamıyor ve bu kafa karışıklığı ona yetiyor.
Belli yaştan sonra insanın tahammülü kalmıyo ben direk hayatımdan çıkarıyorum en ufak yanlista
Öyle ama önceden aa kac yıllık arkadaşım boşver derken şimdi umrum değil tutmuyorum hayatımda
kimseye o haddi vermem öyle bişey olursa da gerekeni yaparım
O kadar da saf salak olmadığımı suratlarına çarparak😏
Biz Salak Değiliz Onlar Tam Tersi Biz Yinede İyi Niyetimizden Kaybediyoruz
karşılığını bin kat misliyle yaşatmak için zamanını beklerim.
Onlara bu duyguyu yaşatırım baska turlu anlamiyorlar
Ne tepki vericem ki öyle bi insana? Direk uzaklaşırım ondan.
Kimse başkasını salak yerine koyacak kadar akıllı mıdır? Başkasını salak yerine koymak salaklığın ta kendisi değil midir? Ona sadece bu gözle bakarım ve kendi dünyasında yaşadıklarını yüzüne vururum o kadar.
Beni salak yerine koymaya çalışanı bende insan yerine koymam olur biter.. Yok sayarım biter gider.. Keyifli geceler..
Bunu genelede kendini akıllı sanan salaklarin kendinden daha salak biri ile karşılaştığı zaman verdiği tepki.
Bir tepki vermiyorum bozmuyorum öyle sanmaya devam etsinler asıl o duruma onlar düşüyor haberleri yok
Tepki vermiyorum çünkü hayatımdan göndermeyi tercih ediyorum.
bnde onu salak yerine koyarım ee ne verirsen onu alırsın:)
Susmayi tercih ederim çunki salak ağayına yatmayi seviyorum onlar öyle sansin benim için hava hoş
Ben de onu salak yerine koyarım sinsice gülüp geçerim ama çok sinir olurum
Tadini cikaririm sonuda ufak bir cumle ile herseyi basindan asagi dokerim gıkını bile çıkaramaz
Tanrı orta parmağı bu gibi durumlar için yaratmış olabilir.
Tersler ve mesafe koyarım genellikle üzerine çizgi atıyorum.
Sosyal medyadan engellerim. Gerçek hayatta da sebebini söylerim ve konuşmam

kkkijk
Genelde soğursam yazmam aramam sormam arada görüldü atarım.
Umursamazdim, kendi kumaşı bozuk olan insanları kaale alipte üç günlük dünya da canımı sıkamam.
öyle bir hale getiririm ki ıq seviyelerini sorgulamaya başlarlar..
Beni salak yerine koyanlara aynı muameleyi yaparım ve imalı bir şekilde hakkında bildiklerimi söylerim o zaman bak bakalim bir daha seni salak yerine koyabilceklermi
Salak duruma düşürürüm.
Hayatimda yeri olamaz çıkartırım hayatimdan
İnsan yerine koymam. Görmezden gelirim.
Bende o insanları salak yerine koyarım.
Mesafemi koyar muhattap olmam !
Bağırırım, ağzıma geleni sayarım.
ya bazen görüp de susmayı tercih ediyorum ama kısa bir süre sonra hayatımdan çıkarıyorum
Yeri ve zamanı gelince iade edilir
onlara canımsın ki derim
Bende onu salak yerine koyuyorum
Kendi kişiliğini belli ediyor
Önce haşlarım sonra da iliskiyi keserim
O kız benim de elime geçer elbet.
Ben oyle bir insani hayatimdan cikartirim
Bir de hayatimdan silerim
beni salak yerine koymak neymis gosteririm ona
Çok sinirleniyorum.
Ben deOnun anasının a. hahaha
O öyle sanmaya devam etsin