Teşekkürler Bgyontar.. 😊
Kendinizden ödün vermenizi gerektiren şeylerden ve kişilerden soğuyor musunuz?
Teşekkürler Bgyontar.. 😊
Bi süre tolere etsem de adım adım soğuma başlıyor..

Her anlamda uyumlu olduğumuz, anlaşabildiğimiz kaç insan oluyor ki. Bir noktada herkes en azından çok değer verdiği insanlar söz konusu olduğunda zaman zaman tolere edebilmeli, ortak yol bulmak için çabalamalı ama ödün vermek aşamasına varmamalı. O sınır kendini belli ediyor zaten bana göre, aşılmamasını sağlarım.
Yani elimden geldiğince tabii ki soğuyorum ve ben de şöyle bir kötülük var bir insandan soğukluk meydana geldiyse o insanlar asla iyi olamıyorum ve belli bir süre sonra kavga çıkıyor bir şekilde o konuşma ilişki bitiyor.
Cevap
6Cevap
Hayır soğumam ama kendimde de ödün vermem kimse ya da hiç bir şey için. yani şöyle ki eğer mesela çok yakın bir arkadaşım benden bir iyilik isterse zor durumda kalırsa o zaman sevmediğim bir şeyi yapabilirim sırf arkadaşım için ya da eşim sevgilim olursa zaten her şeyi yapardım onun için. ama çok çok uç şeyleri de yapmazdım. mesela yalana katlanmak gibi başkasına kötülük yapmak gibi şeylere.
Evet, kendimden ödün vermem gerekmiyor. Yeto artık valla yanımda olmak isteyen, kovsam da gitmiyo.
Soru geniş kapsamlı sanırım sadece aşk olduğunu düşünmüyorum. Bir başka acısıyla işleri amirim patronum ekstra iş ister sanki hakkımı veriyormuş gibi aslında o bilerek sizi ölçüyor. Sınırlarınızı öğrenmek istiyor. hakliysan geri adım atma
Evet her anlamda sordum.. 😊
Evet … benim 2 yıllık deli gibi aşık olduğumuz bir ilişkimiş vardı ama hayatımdaki benim temel şeylerimden ödün vermeme sebep olduğu için zamanla aşkım sevgim yok oldu seni yormayan şeyler her zaman daha değerli gelir
İlişkinin konforu tek tarafta oluyor. Haklısın..
Kendimden asla ödün vermem. Gerekirse ailemden bile vazgeçerim, hiç acımadan
Asla alakası yok , kalp kırmak iyi değil kalpin sahibi Allah kalp kırılmasını dahi o bilir
Gerçekten bu ara erkekler söverek gidiyorlar cehenneme kadar yolunuz var hala devam ediyor bu durum by diyince sövmeyen insan da vardır muhakkak
Tabiki, aman onun dediği olsun, aman o kırılmasın, sus bunda bir sey yok, hayir canim ne alakasi var diye diye mafettim kendimi sonrami? Sonrası yok
Direkt soğurum direkt.
Acele etmeseydin.. Hiç mi hatrı yok 😀
Yok be hiç yok bana kadar bile yok 😔
Kendine de mi hatrın yok..
Kendime 3 sene kaldı 😔
Bu ne demek hiç anlamadım.. 😀
Klişe söz var ya 40 yıl hatır. Ben de kendime o kadar hatır biçtim.
Hımm.. Yaş 😀
soğumam
çünkü kendimden ödün vermem
Evet cok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?