Ben insanları kırmaktan ödüm kopar duygusal bir insanım 🤗 oyuzden misilleme yapmak intikam almak bana göre değil sonra ahirette bunun hesabını vermekte var oyuzden en güzel ceza onu bensiz bırakıp sessizce uzaklaşmak oluyor sen doğru ol eğri belasini bulur zaten 🙋
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Ben kimseye tuzak kurmadım arkadan iş çevirmedim dalga geçmedim korkutmadım işletmedim derken birini düşmanımla işlettim ama kıyamadım ama onlar bana kıymış kıskandırmadım mesela biri var hep diyorum sevmediğim kuzenim eşiyle resim atmış inan ki kıskanmadım evet hedefine ulaştı sonunda evlendi ve bir ben kaldım kız olarak baba tarafında herşeyin hayırlısı herkes kendine yakışanı yapar ben kimseye bir şey yapmadım 3 yıl acı çekmek ve resmi görüp kaale alınmamak kızdan kurtuldum tamam hiç iyi değildik ilkten iyidik sonra kuzenime ben bir şey yapmadım geçen sene baya sene sonra deneyince olayı yanlış anladığım için anneme demek zorunda kaldım zaten annem ben demeden ilk anladı sonra ben dedim sonra Allah fırsat verdi intikam alıyorum çünkü iftira atacaklar o yüzden iftira gerçek olmasın
Kendime yapılmasını istediğim bir şeyi başkasına yapmamaya özen gösteririm. Misilleme söz konusu ise seve seve, bana yapılanı yaptığım, yaşattığım, hissettirdiğim olmuştur.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Hayır kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam.. ama başkası bana haksızlık yaptıysa ya da kötülük yaptıysa aynı şekilde karşılığını veririm.