bir insan sana baktıgında gozunun yukarısına baktıgında beyazlık gorunur ise merhametsizliği, alt tarafı gorunuyorsa birşeye bağıumlılığı oldugunu, göz ve kirpilkerin bittiği yerde kulaklara dogru kıvrımlı çizgiler varsa o kişi hiperaktiftir, bir insan beden dilinde dudaklarını cok kullanıyor ise cinsel rahatsızlık eğerki göz ve kaşları oynatıyorsa ilgi görmemesinden dolayı hırçın birisidir, Ellerini saklama ihtiyacı olan bkişinin kendisine güveni yoktur gibi gibi kucuk minik bilgilerle kalp ve kişinin kendisi hakkında bilgiye ulasırsınız
Yansır hayatta yaptıkların değiştirir simanı ve doğduğun zamanda senin karalterine göre verirler simanı Yahudiler ilm-i sima diyor buna kitabıda vardı galiba
Ne alaka her yaşın kalp güzelliği vardır ve suratına yansır karşıdaki insanlar ona bakarak muhattap olur genelde kızlar kadınlar erkek ilişkilerinde buna dikkat ederler otobüste benim yanıma herkes otururken dudakta geçerli , Başka erkeklerin yanına oturmayan genç kızlarda var Ada'm vahşi kurt gibi bakıyo kalpten herşey geçiyo işte iyi ve kötüyü ayrıt edecek tek delil yüz ve gözler👊🏿
Evrimsel psikoloji insan 'güzele her şeyi yakıştırır çirkine de hiçbir şey yakıştırmaz' der. Burdan yola çıkarsak yüzü güzel olan insanlara temiz kalpli ve çirkin olan insanlara da 'kalbinin çirkinliği yüzüne yansımış' demek bence yanlış. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Konuyu uzmanına bırakıyorum @Erotaa
Bir insanın fesatlığı, kötülüğü dışına yansır evet ama bu çirkinlik, güzellikle ilgili değildir. Gözlerine yansır, enerjisine yansır. Bir insana kötü demek için illa içine girmeye gerek yok. Bakarsın, hissedersin kendi içinde bunun tespitini yaparsın karşıdaki kişinin hareketleri de tespitinin doğruluğu ya da yanlışlığı olur. Çoğu insanın bir bakışı her şeyi anlatıyor, görmek isteyene. Senin tırnak içinde yazdığın psikolojiyle ilgili ama'kalbinin çirkinliği (kötülüğü) yüzüne yansımış' sözü benim söylediklerimle ilgili diye düşünüyorum güzellik kriterleriyle ilgili değil, psikolojiyle ilgili hiç değil. Etrafa nasıl bastığıyla, çevresini nasıl karşıladığıyla ilgili. Bunlar insanın yüzüne yansıyan şeyler. Yani evet, bana göre de çoğu insanın kalbi yüzüne yansır, etrafına yansır Maraşlı. Dediğim gibi, görmek isteyene. Bir insana baktığında ne görmek istersen onu görürsün. Tipi güzel bir insan mı yoksa kalbi güzel bir insan mı? Ya da istediğini mi görmek istiyorsun gerçekleri mi? Bak ve gör
Hemde nasıl yansır bir bilsen farkındaysan bazı kişiler bazı kişilere bakınca ya kibirden ya da suratında pis bir bakış acısı yakalar ve ağzını büzer işte pis kalpli fesat merhametsiz vicdansız kişilerin suratları bayat kirli bir kömür gibidir iyi guzel kalpli insanın yüze ise hoş güzel nurlu gibidir anında yansır zaten hemen hissedersin iyi ve kötüyü kişiye göre hissetmek değişir İman güçü hepsi
Psikolojik boyutu var bunun yani kişinin yapısı sağlam değilse berbat bir kişilik ortaya çıkıyor. Çirkin olduğu için değil de psikolojisi çirkinliğini kaldırmadığı için
En İyi Cevaplar