Hayatta git gide kararir hayat ve anlamsiz gelir. Yasim otuz oldu. Bazen oyle agrir ki anlami olmaz, zaman gecer. Bazen bir kadina duydugum muhtaclikta kimse beni anladi. Simdi bazen agliyor uzuluyorum anlamsiz geliyor sarilmak opmek cook istiyorum aci vae yurekte
Cunku dunya kotu.. Iyi insanlar sicagi temsil eder kotu insanlar ise sogugu.. Eger sicak suyun icine bir damla soguk su damlatirsan orasi sizlar, ses gelir..
Iyi insan olmak zordur. Bu dunya da kötu olmak gerekiyor bence kafan anca ozaman rahat eder diye dusunuyorum. Dusunsene sinirlensen insanlari incitip sinirlerinden arinirsin, hic degilse kendini yiyip bitirmezsin
Çünkü dünya iyi insanlar için cehennem gibidir derler.. bir o kadar hassasken bir o kadar güçlü durmaya çalışırız. Kalbimiz sırtımızda yük gibidir. Ağrıtır.
Hep kandırılir. Bazen de kandırıldığını görmesine rağmen ses etmez. Hep incinir hem üzülen taraf olur. Iyi olmak tercih sebebi de değildir, doğuştan yapışır üzerine.
iyi insanlar her şeyiyle yaklaşır karşıdakine hiç bir gardı olmaz tüm savunmasını düşürmüştür. rol yapmaz iyi insan olsun der kötü de olsa kendi bilir der. sancı bitmez yürekte ama olsun der...
En İyi Cevaplar