Bir erkekten iltifat alıyorsun bu beklenen bir şeydir. Çünkü ondan farklısın, ona hoş geliyorsun. Çok temel bir durumu bile sende sıradışı bulabilir. Bu anlamda erkeğin ettiği iltifat kadının güzelliği konusunda belirleyici değildir.
Ama kadının edeceği iltifat her zaman duyulmaz Bir de az çok aynıları onda da vardır. Aşinadır sendeki özelliklere. Ama buna rağmen kadından taltif alıyorsan sende gerçekten herkeste olmayan, sıradışı, özel bir güzellik var demektir.
Olaya birde şu yönden bakmak lazım. Mesela benim kuzenim güzel olunca kötü olmuş der kötü olunca da güzel olmuşsun der kıskançlığından. Onun için kadınların söylediklerine pek inanmam ben. Söylüyorsa bir nedeni vardır. :)
Kadınlar genelde erkekler için değil, diğer kadınlardan daha güzel olabilmek için kendilerine bakarlar. Ve erkekleri bu konular da değil kadınları çekiştirirler. O yüzden kadınlardan alacağı iltifat daha değerli olur zaten erkekler her şekilde iltifat etme ihtimalleri mümkündür.
Tanımadığım bir hemcinsim ediyorsa iltifatı evet hoşuma gider. Arkadaş veya karşı cinsin bir nedeni vardır ama tanımadığın bir hemcins sana niye iltifat etsin ki öyle düşünmese.
bence bir bayanın kendi arkadaşının görüşü önemlidir ama karşı cinsden aldığı iltifat daha çok ilgisini çeker neden? çünkü erkek bir bayan gözüyle bakıp eleşdirmediği için kadın kendini farklı hisseder bugün hoş görünüyorsun cümlesi resmen gününü sırıtarak geçirmesine bile yer açar 😊👍
Ben hep diyorum bu kadınların ölüsüde diriside iltifatı da değerli misal haberlerde sürekli çıkar yine kadın cinayeti bu sene atıyorum bin oldu falan die çıkar haberler peki hiç kaç erkeğin öldürüldüğüyle ilgili haber çıkıyor mu duydunuz mu ölümüzün bile haber değeri yok
Hemcinsimden. Çünkü erkekler beğendiğine iltifat ederken kadınlar beğense de belli etmezler genelde. Bir kadın bana iltifat etmişse o iltifatın doğruluk payı yüksektir. Çünkü kolay kolay gardını indirmez kadın.
Erkekler, kadınların aksine birbirlerine nadiren hasetlik beslerler ve sık sık iltifat, övgüde bulunuruz.. İki kadın aynı elbiseyi giyse birbirlerini parçalarlar ama 10 erkek aynı takımı giyip aynı ortamda bulunabilirler.. o yüzden brolarımızın övgülerine alışığız.. Karşı cinsten gelen bir iltifat çok değerli o yüzden
tabiki her iki cinste kiymetlidir hangisinin sözü kuran ve sünnete uyuyorsa benim için o iltifat sayılır beşeri iltifatlarında kalbel vuku manasını teşkil ederse binaen aleyh bir kiymet ifade eder derim
Kesinlikle hem cinsim güzel sozler soylerse mutluluk tavan yapar.. Çünkü erkekler malum sebeplerden yalan da soyler ama bir kadin bir kadina guzel bisi soyliyebiliyosa zerre suphe yok dogrudur:)
Kim derse desin benim için farketmiyor hoşuma giden şeyler bunlar değil. Daha çok annem iltifat ettiğinde seviniyorum. Başka da iltifatta sevindiğim zaman yok.
Hemcinsimden cunku karsi cinsten gelen iltifata inanmam yataga atmak icindir ama kizlarda birbirine yag olsun diye iltifat ediyor cogu zaman, sanirim iltifati hangi kizdan aldigima bagli olurdu.
Hemcinslerin herhangi bir konuda iltifat yapıyor ise, emin ol karşı cinsinde bu konu hakkında farklı bir düşğnceye sahip olmaz... çünkü şu devirde hemcinsler birbirini kıskançlık için kolay kolay övmez.. eğer övüyorsa emin ol herkes tarafından beğenilecek birşeyin vardır 😅
Kadinlar icin öyledir cünkü birbiriyle rekabet icindeler birbirlerini rakip görürler ama erkeklerde bu durum hem duygu hem psikolojik olarak normal karşılanmaz
Sevdicegim soylediginde mutlu olurum :) Bir de sokaktan gecen hic bir sekilde tanimadigim hemcinsim iltifat ederse.. Tanidigim hemcinslerime pek inanmam..
Aslında direk olarak ilgilendiğim insandan iltifat alırsam daha memnun olurum. Diğer türlü iki tarafta çılgınlar gibi mutlu etmiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar için değişken olabilir çünkü onlar karşılaştıkları zaman ilk kıyafet ayakkabı çanta makyaj kontrol ederler genelde kıskançlıktan o yüzden hemcins iltifatları kadın için önemli olabiliyor. Erkekler içinse kesinlikle karşı cins.
Bizim için karşı cinsin ettiği iltifat hoşumuza gider. Ancak siz kadınlar için hemcinslerinizin ettiği iltifatlar hoşunuza gider. Sonuçta bunca bakım hep onları kıskandırmak için
En İyi Cevaplar