Bugün bir dayı bana ajansta git oyuncu falan ol ne sürünüyosun buralarda dedi vuhuu jdsh

Bugün bir dayı bana ajansta git oyuncu falan ol ne sürünüyosun buralarda dedi vuhuu jdsh

Erkekler bol keseden iltifat dağıttığı için bu bana bir anlam ifade etmez ama kadınlar kadınlara öyle kolay kolay iltifat etmediğinden çekici bir kadının iltifatı çok hoşuma gider ve benim için kıymetlidir de.
Hemcinsimin söylediği iltifatlar bana daha iyi ve güzel gelir. Erkek yani kadını etkilemek için bin bir takla atar gereksiz iltifatta yapar neden bu hoşuma gitsin ki? Aynı zamanda kadınlar da öyle bir erkeği etkilemek için gereksiz iltifata boğar. Hemcinsimin beni etkileme gibi bir niyeti yoksa onun iltifatı daha gerçekçi ve hoş gelir bana.
Hemcinslerinden duyunca bunun laf olsun diye değil de gerçekten öyle göründüğün için söylendiğinden daha emin oluyorsun. Sevgiliyi konu dışı bırakırsak bunun cevabı net olarak hemcinslerimiz.
Tabi ki hemcinsim den olan çünkü bir erkek yürümek için bile yalan bile olsa iltifat eder ama bir kadın bir kadına o kıskançlığa rağmen iltifat ediyorsa o iltifat değil artık olgudur😂😂😂😂
Cevap
14Cevap
Fark etmiyor, her iki cinsten iltifat aliyorum ve çocukluğumdan bu yana olan bir durum beni etkilemiyor iltifatlar.
Hemcinsimin iltifatı daha samimi gelir kizlar kızlara kolayca iltifat etmez
Kadından alınan iltifat tabi ki.
Hiçbirisinden. Beklenmedik kişiden alınan iltifat
Bla bla bla
Ne bla öyle ama 😤
Karşı cinsin iltifatı tabiki hoşuma gider ama sahte bulurum ama hemcinsimin iltifatı daha samimi ve gerçekçi gelir çünkü hemcinsinin başarısını , güzelliğini , mutluluğunu takdir edebiliyorsan ve bunu basarabiliyorsan işte gerçek erdem budur
Hemcinsiminki tabiki samimi olarak söylüyordur karşıcins karşısındakini etkilemek icin abartabiliyor biraz
İkisi de mutlu eder ama hemcinsimin iltifatı daha mutlu ediyor. Abaza amcaların iltifatı hayattan soğutuyor dfkjsh
Hemcinsin demesi. Çünkü sahiden samimi olarak söylüyordur. Ki bi kadının hemcinsine iltifat etmesi de nadir görülen bi durum
Allah ın övmesi yeter. (onun övdüğü kişiliğe sahip olmaya çalışıyorum.)
Karşı cins her halta iltifat ediyor.. hemcinsim daha iyi en azından doğruyu söylüyor.
Hemcinslerimiz her zaman birbirine iltifar ediyor. Bu yüzden ara sıra erkeklerden duymak güzel.
Iltifat sevmem ne sevdigim birinden ne sevmedigim birinden
Hem cinsimden, karşı cins herkese de söylüyorshhdhdh
Hemcinsimin iltifatlari hoşuma gider 😌 kızlar iltifat etmeyi bilmiyor zaten
Hemcinsimden aldığım itiraf daha çok hoşuma gidiyor
Hoşlandığım beyden aldığım iltifat özeldir diğerleri zaten bildiğim şeyi söylüyor
Hemcinslerim
Çünküm erkekler rahat yalan söylüyor
Hemcinsimden tabiki çünkü kadınlar yine kadınlarla rekabet içindedir
Hemcinslerim tarafından aldıklarım çünkü karşı cinsler sürekli etkilemek için söylüyor zaten
Hem cinsimden aldığım iltifatları daha gerçekçi buluyorum. Karşı cins menfaate yönelik iltifat eder genelde.
Burada eriyen peynir olan biri var.
O ottan , b. tan iltifat dilenebilecek kadar ezik öz güvensiz aciz bir insan.
Reel hayatında bir tek arkadaşı bile olmayan, ilgi eksikliğini buralarda arayan bir kadın. Totosunun pilotunu arıyor 🤣🤣
Hemcinslerimden almak daha gerçekçi ve hoş hissettiriyor
Kesinlikle hemcinslerim çünkü erkekler her kıza iltifat ettikleri için çokta ciddiye almaya gerek.
Lezlerden aldığım iltifat libidomu yükseltiyor
öğğğğğ
Immh👅👅💦💦
sen cidden delirdin
Knk lez seviyon herhalde bunu sorar sormaz takip atmışsın da şansına küs değilim
Dayiyi dinle bence 😂😂 karşı cins nadiren iltifat ediyor o yüzden iltifat eden karşı cins daha fazla hoşuma gider..
Karşı cinsi ciddiye almıyorum. Herkese iltifat ettikleri için.
Hemcinsimden iltifar aldıysam ciddiye alırım sadece tabi çok yapmacık biri değise oda
En ala dayı sensin zaten 25 yaşına gelmiş dediği lafa bak uqhwxjwjw
24 dayıysa 30 üzeri zombi aw
sevgilim ve yakın arkadaşlarım dışında birilerinin dediği şeyler bir anlam ifade etmiyor
Hemcinsimden aldığım iltifat... Kokumu çok beğenmişti hemcinsim. Sarılırken ona fark etti
Her canlıdan gelen iltifat hoşuma gider.
Dayi mutlu etmis seni😄
iltifat sevmiyorum
Ooo ne mutlu etmiştir. 😄
karşı cins tabi ki de
Hemcins iltifatı karşi cins hep ediyor zaten
Hemcinsssss kesinlikle
Karşı cinsten tabiki yahu
Hemcinsimden aldığım iltifat daha samimi geliyor ✨
Göz şeklin güzel demek iltifat değil mi
Karşı cins her zaman daha iyi hissettirir.
Karşı cins elbette
Sjsşdşdld
Hemcinsimin iltifatı daha önemli benim için
Farketmez
Hemcinsten
Hem cinsinden
Hemcinsimdenn
Karşı cins
Karşı cins
Karşı cinsten
Hemcinsten alınan iltifat daha bir kıymetli oluyor
Karşı cins