Stres, beynimizin erken yaşlanmasına ve güçsüzleşmesine neden oluyormuş.

Beni mutsuz eden herkesten ve her şeyden uzak duruyorum. Komik şeyler, diziler , filmler falan izliyorum, beni mutlu eden şeylerle ilgileniyorum, düzenli spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum, bir de tabi sevdiğim kızlarla güzel şeyler yaşamaya bakıyorum. Hepsi de bana mutluluk veriyor.
Hayatı stres yapıcak kadar ciddiye almamayı öğrendim, daha rahat, daha eğlenceli bazen sakin
Aylardır ne çektiğimi ben bilirim ay stres çok kötü bir şey insanı gerçekten yiyip bitiriyor fiziksel ve psikolojik etkileri berbat
Klasik müzik diyeceğim ama hayır. Başa çıktığım söylenemez. Aşırı stres sonucu bayılıyorum ya da mide rahatsızlıklarım artıyor.
Güçlü durmak için kendini sıkmanın sonuçları işte, teşekkürler.
Cevap
31Cevap
Bence bu tamamen maddiyatla alakali misal 3 aydır falan keyfim yerindeydi. Çünkü borcum bitmişti ne güzel yaşayıp gidiyordum 15 gün önce trafik kazası yaptım arabada masraf açıldı ve değeri düstu. Şu an stresli ve üzgünüm yani kısaca maddiyat bana göre her şey
Strese olumlu tarafından bakarım. Stres olmadan başarı gelmez. Buhranı, krizi fırsata çevirmeye bakarım ve zorlukların insanı geliştireceğine inanırım.
Çıkamıyorum. Özellikle sınavlar üzerime geliyor ve aynı zaman da iş arıyorum aile baskısı da yiyorum. Üzerimde aşırı stres var.
stres insani öldürür bazen stresten kalbim sıkışıyor robot gibiyiz mübarek sürekli calis calis nereye kadar
icime ata ata artikpatliyorum o an biriyle kavga ediyorsam o kisi yi orada oldurmekden beter edesim geliyor ama sı var işte
Stresliyim mutsuzum üzgünüm
Hiçbir şeyle başa çıkamıyorum
Fazla stres saç beyazlamasını da tetikliyor. Bundandır saçımın erkenden beyazlaması.
Fazlasıyla stresliyim ve genelde başa çıkamıyorum 😅
Uyurum. Hemen uyuyasın geliyor. Dünyadan uzaklaşıyorum kendi çapımda...
Stresi başa çıkılması gereken bir düşman olarak görmüyorum.
Degilim
kendi geliştirdiğim özel yöntemlerim sayesinde
stresli olduğum zamanlar müzik ve koşu çok iyi gidiyor kendimi içeri kapatmıyorum dışıma vuruyorum
Son 1 senedir acayip stresliyim. Nasıl çözüleceğini inan ben de bilmiyorum
Hiçbir şeyi umursamayan birisi olduğum için hiç stresli birisi değilim kız ayool
Güzel bir bilgi tenkyuu
Aynen yapamıyorum :( herkes bana söylüyor eriyorsun diye! ... tedavisi vardır ilaç alıp daha da iyi olacakmışsın ama ilaç ilaç ilaç ! nereye kadar.
Stres benim hayatımın bir parçası olmuş resmen başa çıkamıyorum aldı başını gidiyo
Görseli çok beğendim.
Cok stresliyimdiirr bos yere herseye stres yaparim mal gibi
türkiyede yaşayip stressiz olmak?
Stres ölmeye karşı vucudumuzun verdiği tepkiymiş.
Fazla değilim.
Ha bu üniversite ömrümü çürüttü.
Sanırım çok stres yaparım başa çıkamam bazen ya
Cikamiyorum, aliskanlik yapti😨
Acayip stresliyim ve bununla başa çıkamıyorum
Bir suredir stresliyim. Beynim alisti artik
kahve içerek başa çıkıyorum
Genelde cikamiyorum isim stresli oldugu icin
Bu yaşıma kadar stresle yaşadım
Takmam hiçbir şeyi stres yapmıyorum o yüzden
Meşgul Olmak Rahat Hareket Edip Fazla Kasilmamak.
Stresle başa çıkamıyorum jdhs
Yaş 33 ama sinir sistemim emekli artık
Yakıyorum bir cuara 😀😀
yok değilim yendim onu
Sadece sınav haftaları stresleniyorum
Stressiz insan yoktur
Streslim bas edemiyom
Ölsede kurtulsam
Başa çıkamıyom
Başa çıkamıyorum.
Yemek yiyom uyuyom
başa çıkamıyorum
Çıkamıyorum. ezildim
Çok stres yaparim
Şu coğrafyada yaşayıp stressiz olmak mümkün mü?
Stresliyim genelde spor yaparak stresimi atıyorum
Fazla değilim.
Uyumaya çalişirim
Otobüslerle
sevişerek
Cıkamıyorum
Adaçayı içerek..
Hemde ne stres
Başa çıkmıyorum
Mecbur çıkıyorum
Baş çıkamıyorum 😞
Bazen stresli olurum