- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan yaptıklarından çok yapmadıklarından dolayı pişman oluyor gerçekten. Hata bile yapmış olsak neticede bir amaç doğrultusunda yapmış oluyoruz ve kafamızda soru işareti bırakmamış oluyoruz. Fakat yapmadıklarımız "acaba yapsaydım bir şey değişir miydi?" diye düşündürüyor.
Ben durumunun ağır olduğunu bildiğim halde ona olan öfkemden dolayı babamı görmeye gitmediğim için pişmanım. Tek pişmanlığım da budur.
Yaptığım hiç bir hata için pişman değilim. Çünkü o hataları yaparak bugün neyi yapmamam gerektiğini öğrendim.15 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir şey için geç değil
- +1 yıl
Bazı şeyler için geç.
Artık gidip görebileceğim bir babam yok.
O zaman gitmedim dediğim gibi. Sonrasında ölüm haberini aldım.
O yüzden tek pişmanlığım odur. Yoksa pişman olmazdım
Soran+1 yıl:( üzüntü verici...
Soran+1 yılonun için dua edebilirsiniz.
En İyi Cevaplar
Senin soruna yorum yaptığım çünkü eig puanını bir başkasına çoktan vermiştin...
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 5 saniye için bile olsa mutlu olmuşsunuzdur.
neredeyse hergün hayatımda duyuğum pişmanlığı değiştiriyorum, dün keşek çocukken futbol yerine jimnastik yapsaydım dedim. fırsat gelmişti ama ben futbolu seçtim ah salak kafam jimnastik seçseydim şu an muhteşemdi her şey:(
11 Yorumla
Soran+1 yılkader...
Kemer’deki o portakal bahçesini zamanında 4 milyara almamak.
02 Yorumla
Soran+1 yılne zaman o zaman?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılHala da pişmanlığı yaşıyorum diyebilirim her ne olursa olsun kim ne yaparsa yapsın ne kadar kızarsam kızayım herkese iyi gibi davranmak hep yeniden defalarca kez sonra pişman oluyorum birdaha böyle bir insan olmak istemiyorum deyip yine yeniden bıkmadan usanmadan iyi davranıyorum hep ve hep
21 Yorumla
Soran+1 yılİyi olmanın neresi kötü. Dünyaya iyilerin gözüyle kaç kişi bakabiliyor...
+1 yıl27 yıllık ömrümde birçok hata yaptım pişman değilim çünkü; o zamanki koşullarım ve kapasitem bunlara imkan sağladı. Şu an pişmanlık duyarsam hatalarımı kabullenmemiş olurum diye inanıyorum. Bu soruyu kendime çok önceden sordum, tek bir yanıt alabildim; lisans okurken oldukça az sayıda nitelikli kitap okumuş olmam tek pişmanlığım.
11 Yorumla
Soran+1 yılKitap sonsuz bir kuyudur
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSöz çok yerinde ve güzel de yine de çok bıçak sırtı bir söz. lakin öyle Kişiler , öyle yollar , öyle yanlış alınan kararlar vardır ki çoğu zaman yapmadan, yaşanmadan kalsa daha hayırlı olacaktır. geri dönüşü olmayan büyük hatalar da yapabilir insan bu sözü düstur edinir ise şayet. nasipten ötesi Zaten olmuyor. olmamışa pişmanlık duymak çok da inancımıza uymuyor gibi. zaten nasibimiz olsaydı olmuş olurdu. ancak yaptıklarımızdan pişman olalım ki ders alalım, düşmeyelim aynı yanlışa... soruya istinaden cvp verecek olursam şayet , benim en büyük pişmanlığım üniversiteyi memleketim de okumaktır. zira burda okumasaydım herşey çok farklı olabilirdi. nasip işte...
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah başka pişmanlıklar vermesin. ama şükretmenin önemi özetleyen bir yorum olmuş. Teşekkürler.
- +1 yıl
Aminnn Allah razı olsun. rica ederim ben teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pişmanlık neye yarayacak ki?
Yaşamam gerekti yaşadım yaşıyorum. Ama keşke ve pişmanlık yok. Yine olsa yine yaşarım.😊
Hayırlı kandiller.:)11 Yorumla
Soranteşekkürler sizede. Pişman olmadan yaşanız dileğiyle...
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var.. zamanında kolayı seçmişim. Ilk basta liselere giriş sınavını kazanamamakla yaptim pismanligimi. Gerçi başarılı lise hayatım vardı ama fen lisesi kazanabilirdim. Sonra öss de kafama göre tercih yaptığım için sonra mezun oldum. Ama şimdi toparlamaya çalışıyorum, bakalım sınav sonuçlarım neyi gösterecek..
11 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
+1 yılPiimanlığım yok.. Sonradan üzüleceğim hiç birşeyi ertelemedim hayatımda. Sevdiğimi söylemek de dahil buna, sevdiğim insan için çoğu insanın yapılmasını gereksiz ya da saçma bulduğu şeyleri de yaptım.
110 Yorumla
Soran+1 yılçoğumuz yapıyoruz bu tür hatalar ya da davranışlar.. Pişman değilseniz ne mutlu size.
- +1 yıl
Ben değilim.. ne keşke yapsaydım dediğim bir pişmanlığım var nede kimseye bir vicdan borcum..
Soran+1 yılÇok şükür
- +1 yıl
Bugün bir pişmanlığım var ama. Onu dile getiricem...
Olmayacak duaya amin denilmez.! Bu atasözlerini deyimleri boş yere söylememişler.
Soran+1 yılnedir o?
- +1 yıl
Yazdım zaten... yanlış insanları sevmek.. bunun dünle bugünle bir alakası yok. Bugüne düne dair. bir duygu değil.
Soran+1 yılSizin yanlış insanları sevmeniz yanlış değil, yanlış olan onlar. sevginin yanlışı olmaz. Anlayışsızı olur. Bence çok üzerine düşmeyiniz
- +1 yıl
Peki :) teşekkürler. Çok düşüncelisiniz
Soran+1 yılO sizin inceliğiniz. Şu dünyada sevgi kadar masum bir şey olamaz. Masum olmayan bir insan da sevemez.
- +1 yıl
Evet sevgi bu dünyada olan en masum ve güzel şey insanların elinde olan. Ama onu bile nasıl kullanacaklarını bilmiyor insanlar ://
+1 yılHaklı olabilir.
Düşündüm de hatalarım varmış pişmanlık duyduğum. Ama hepsine tecrübe gözüyle bakıyorum.
En büyük pişmanlığım ailemin kıymetini daha önceden anlamamak diyebilirim12 Yorumla
Soran+1 yıl:( çok doğru bir nokta. Onlar için çok önemli bir şey. Allah günahlarımızı affetsin
- +1 yıl
Amin 😔
İlerde ah niye yapmadim onu dememek icin , o pismanligi yasamamak icin hep sonuna kadar yuruttum, sonunu gordum.. Ondan dolayi hic pismanliklarim yok aklim ve icim rahat 😊
11 Yorumla
Soransizin adınıza sevindirici...
Nasıl anlatsam. 21 yaşımdayken yaptığım bir hata o çok sevdiğim tırnağına bile zarar gelmesini istemediğim insanı kaybetmeme sebep oldu. O kadar çok pişmanım ki dilim keşke demeye yeminli ama keşke zamanı geriye alabilsem keşke o zaman bu aklım olsa asla yapmam bu hataları onu kaybetmemek için elimden gelen her şeyi yapardım
16 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm adınıza... değeli insanları kazanmak zaten çok zor. Kaybetmemek lazım
Soran+1 yılİnşallah tekrar kazanmanız için bir fırsat çıkar karşınıza
Soran+1 yılAmin ecmain. hayırlısıyla İnşallah.
Yaşadığı veya yaşayamadığı çok şeye olabilir ama vicdanen rahatsa buna pişman lık dememek lazım içinde kalan ukteler olur ancak.. yaşanması gereken ne ise onu yaşadım o yüzden pişman değilim
12 Yorumla
Soran+1 yılSizin adınıza sevindirici olmalı
İlk sevgilimle çok uzun çıktım 20 li yaşlarımın büyük bölümü sonunda beni sevmediğini söyleyen bir kadına gitti. Şimdiki aklım olsaydı 30 yaşından önce hayatıma birini almazdım.
12 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım? cinsel tercihler farklı galiba?
+1 yılYok büyük bir pismanligim, hayatim iyikilerimle dolu. Kötü olaylar bile iyiye sonuclaniyor sonucta :) bakis acisina bakiyo hersey
11 Yorumla
Soran+1 yılelbette... sizin adınıza sevindim.
- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yıl45 yaşındayım şu ana kadar pişmanlık duyabileceğim bir şey hiç yaşamadım. Allah bundan sonra da yaşatmaz inşallah.
11 Yorumla
Soranİnşallah. Sizin adınıza sevindirici...
+1 yılKeşke şunu da şurde söyleseydim deyipte cedaret edip söyleyemediğim şeyler
11 Yorumla
Soran+1 yılİçimizdeki ukteler...
Daha iyi eğitim alabilirdim. Moskovaya gidebilirdim. En az.
18 Yorumla
Soran+1 yılneden moskova
Soran+1 yılДействительно ли важно иметь образование на русском языке?
Soran+1 yılМГУ по-прежнему остается самым популярным университетом в России. Некоторые отделы по-прежнему находятся под лучшими 500 дивизионами разнообразия. Я согласен на это. Теперь я понимаю, почему вы выбрали Московский университет. Вы из России.
Soran+1 yılAnlıyorum.
Ben artık pişman olsak neye yarar evresine geçtim :))))
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha uzun bir ömür var önünüzde...
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok pişmanım diyemem ama bazen keşke çocuk yapsaymışım diyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılHala yapabilirsiniz. Zamanınız var...
+1 yılÇok pismanlıklarim var istedigim meslegin pesinden kosmamak 1. si bu, sira uzar gider 2,3 diye
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz burdayız. dinlerim.:)
- +1 yıl
Tesekkur ederim anlatilmayla o gunler geri gelseydi hemen 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyusturucu kullanmak.
Didimde zamaninda ucuzken 2 ev birden almamak.23 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o problemi çözmüşsünüzdür. Yatırım her zaman kazanılır. Dua edin çiftlik bank maduru değilsiniz.
Cevap sahibi+1 yılIlk srunu coozdum yatirim bitane aldim ama cok ucuzdu zamaninda evlerr.
Soran+1 yılo zaman ne güzel...
Bu söze katilmiyorum. Basarili ya da kabul görmüş insanlarda yanlis dusunebilir. Buda yanlis bir dusunce. Dogru birtanedir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz. Siz sözü dilediğiniz gibi düzeltin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıllar önce plajda tanışıp sabah 4e kadar içip dertleştiğim adama keşke ulaşabiliceği imkan sağlasaydım. Hayatımın en kısa ama en güzel birlikteliğiydi
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) Kader
+1 yılTolstoy‘a bu konuda katılmıyorum. Herkesin pişmanlık algısı farklı olanbilir en büyük pişmanlık bana göre pişman olucağını bile bile onu yapmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide...
Birine herseyimmis gibi guvenmek sevmek en buyuk pismanligim
11 Yorumla
Soran+1 yılneden? sevmek mi sevilmemek miydi problem?
+1 yılaileme yük olmamak için ünv ye gitmeyip işe başlamam.
14 Yorumla
Soran+1 yılBu çok üzücü, keşke part-time çalışarak okumayı tercih etseydiniz.
- +1 yıl
ah o keşkeler... zaten hayatımın dönüm noktası da o oldu. Aksi halde herşey çok başka olacaktı..
Soran+1 yıl:) kader diyelim o zaman
- +1 yıl
evet kader diyeceğiz mecbur :))
Daha hırslı olmam gereken ve birilerine acıdığım boşverdiğim anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılSize kaybettirdiğine inandığınız şey ne? Kariyer mi?
+1 yılBirininin bnden omuzunu cek. at demesi bana bir erkegin bir sene gecti kinlestim ona
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığımız her ilişkiden kazandıklarımız vardır. Onlarla yetinmek size iyi gelebilir.
- +1 yıl
Kazandugim tek sey nefret ilk kez birine kin besliyorum
Soran+1 yılHatalarla büyüyor ve besleniyoruz. ama insanın karanlık tarafı asla kazanmamalı ve kin o taraftan gelir.
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılTolstoy amcaya katılıyorum yapamadıklarımdan dolayı pişmanım
14 Yorumla
Soran+1 yılneler yapmak isterdin?
Cevap sahibi+1 yılSevdiklerime sevdiğimi itiraf etmek
Soran+1 yılçok önemli bir konu... cesaretimizi kıran sebepler var ama, insanların anlayışına bırakılmayacak kadar önemli bir konu. Çünkü herkesin sevgisini ifade ediş yöntemi farklıdır
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
Keskelerim oldu ama keskelerimin getirdigi iyikiler ile mutluyum yinede. Neydi? "Tevekkul"
02 Yorumla
SoranAllah Allah yolundan ayırmasın bizi.
+1 yılHayatımda en büyük pişmanlığım eski sevgilimin kıymetini anlamadığımdan dolayı kaybetmem sanırım...
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı.. Eşinizle mutlu olmanızı dilerim.
Kendime çok zaman ayırmayışım.
12 Yorumla
Soran+1 yılHala vakit var...
+1 yılGüvenmem, yanlış adama güvendim sonunda üzüldüm
13 Yorumla
Soranher üzüntü bir pişmanlık mıdır?
- +1 yıl
Güvenmiş olmam bir pişmanlık, insan bazen üzüleceğini bile bile risk alır. Fakat ben güvendim, güven bir seçim bir aldanış olabiliyor
Soran+1 yılElbette, zor elde edilen bir kazanım. Hakkının verilmemesi de insanı yıpratıyor
+1 yılDeğmicek İnsanlar için vaktimi harcamam.
12 Yorumla- +1 yıl
.. harcamış olmam. Cahilliğim.
Soran+1 yılBu her zman başımıza gelebilecek bir durum
Tolstoy a katılmıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yıl:) o kadar aykırı diyorsunuz.
Elalem ne der diye yasadığım zamanlarım
16 Yorumla
Soranpeki elalem ne dedi?
Soran+1 yılözgürlüğünüzün kısıtlanması elbette hoş değil. çevreizdekileri önemsemeseydiniz ne yapardınız? yapmaktan pişman olabilir miydiniz? peki?
Soran+1 yılHala olamaz mı? çok mu geç...
Fırsatları değerlendiremedim!
12 Yorumla
Soran+1 yılNe tür fırsatlar
+1 yılPisman olurum diye yapmdigim bircok ufak tefek sey var
01 Yorumla
Soran+1 yılörneğin?
+1 yılPişmanlığım vardır ama bunu söylemiyecek kadar gururluyum
01 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum. teşekkürler
+1 yılİnsanlara güvenmek, inanmak
02 Yorumla
Soran+1 yılHala güveniyor musunuz?
- +1 yıl
Asla
+1 yılGözüm karadır hiç yaptığım şeyden pişman olmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarız.
Cesaret edipte kafama göre yaşayamamam
04 Yorumla
Soran+1 yılsizi engelleyen nedir?
Soran+1 yılanlıyorum sizi engelleyen yine siz.
Yok öyle birşey çok şükür
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür
oğlumun babasıyla beraber olmak sanirim.
014 Yorumla
Soran+1 yılkeşke iyi bir aile olarak kalabilseydiniz ama birileri sorumluluklarının bilincinde değilse bu tür durumlar kaçınılmaz
Soran+1 yılUmarım hayat arkadaşınızı bulursunuz
Soran+1 yılKanaat önderliği yapmak istemiyorum ama belkide gemileri yanlış bir kaptan için yaktınız. Gemi her zaman suda yüzer.
Soran+1 yılanladım. Karamsarlığa kapılmayın.
Soran+1 yılAslında doğru kişi doğzu zamanda yakalanırsa dosdoğru yolan gidilebilir diye düşünüyorum. Yani zamanda önemli bir faktör
Soran+1 yılevet... eternal sunshine spotless mind diye bir film var. Jim Carey ve Kate Vinslet oynuyor. Orada benim dikkatimi çeken 2 insanın 2. kez doğru zamanı yakalamasıydı.
Varda bişi söyleyemem özel
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha tekrarlanmaması dileğiyle
+1 yılBuradan cevap vermeyeyim 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılsiz bilirsiniz.
Her soruna davet etme sıkıldım
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık sizi takip etmiyorum merak etmeyin. :) yorum için teşekkürler.
Yapmadıklarım..
14 Yorumla
Soranneler yapamadınız mesela?
Soran+1 yıltekrar verin o şansı
Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Hayatımı ertelemek
13 Yorumla
Soran+1 yılBu özel bir durum. Yaşamak istediklerinizi biriktirmişsiniz
Soran+1 yılAllah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
+1 yılÜstteki gibi pişman olurum diye yapmadiklarim
05 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
- +1 yıl
Yapmak isteyip yapamadığım şeyler. Onları da yapmadım diye pişman oldum.
Soran+1 yılOnlardan örnek veremez misiniz?
- +1 yıl
Mesela benim hoşlandığım biri vardı ona açılamadım. onunla konuşuyorduk ama benim de bilmediğim bir sebeple engellemiş beni
Soran+1 yılüzücü bir durum
- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı gerektiği gibi yaşayamadım
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha 22 yaşındasınız. önünüzde ömrünüzden ömürler var
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişmanlık 1/0 gibidir
05 Yorumla
Soran+1 yılya olursun ya olmazsın
Cevap sahibi+1 yılBelirsiz, tanımsız, bir sürü anlamında
Soran+1 yılen son ne zaman pişman oldunuz
Cevap sahibi+1 yılZamanı iyi kullanmama konusunda sürekli pişmanlık hissederim
Soran+1 yılprogramlı ya da planlı yaşayın. umarım sıkılmazsınız
+1 yılÇok pişmanlık = büyük yara
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yaralarınız sarılmıştır
- +1 yıl
Yaram yok genel olarak bir yorum yaptım
O da bende kalsın.😊
10 Yorumlaokulu bırakmak
111 Yorumla
Soran+1 yılneden bıraktınız?
Soran+1 yılçok geçikmiş sayılmazsınız. kaldığınız yerden devam edin.
Soran+1 yılanlamadığınız konularda yardımcı olabilirim.
Soran+1 yılMatematik için 4 işlemi oturtmakla başlayın. matematik konusunda iyiyimdir.:)
Soran+1 yıl:))))))))))
Soran+1 yılolya havuz problemleriyle başlamayın.
- Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılÜnv. okumak.
03 Yorumla- +1 yıl
Tolstoy amca haklı 😊
Soran+1 yılHiç bir zama geç değildir. Sadece daha fazla özveri ya da mücadele ister.
- +1 yıl
Katılıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılduanki kararim
01 Yorumla
Soran+1 yılne karar verdiniz?
19 kasim
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılAllah başka kısmetler nasip etsin. Doğru yoldan ayırmasın
Evlenmek
04 Yorumla
Soran+1 yılBu bir kısır döngü. Mutlu değilseniz ayrılacak gücü bulmanızı, ya da çocuklarınız için sabretmenizi öneririm. Ama esas mesele olayları doğru değerlendirip güçlü olabilmek ve pişmanlık duyacağınız durumlara kendinizi sokmadan duygusal boşluktan kurtulmak. Belkide boş kelimelerde sarfediyorum ama Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
Soran+1 yılAllah hakkınızda hayırlısını nasip etsi
+1 yılEvlenmek
01 Yorumla
Soran+1 yılaldatıldınız mı?
+1 yılValla çene yormak be
03 Yorumla
Soran+1 yılne için
- +1 yıl
Tamda şu an cevap yazmam mesela çene yormak la ne içini mi var iste açıklama yapılacak neyi var net cevap vermisim
Soran+1 yılpeki
+1 yılKaçmaktı.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden kaçtınız
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası