ikimiz de fanatiğiz. yürür mü sizce? yorumlarınız neler? :/
Yürür
Yürümez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Müslüman olan sensin Kardeşim.. Sevdiğini kendine döndürmesi gereken de dolayısıyla sensin.
Yanlız fanatik demişsin.
Bu birtek sizin değil aileler arasında da sorun yaratır..
Şimdilik aşk, meşk arasında bu konu pek önemli olmayabilir gözünüzde. ama ilerisi için de çok büyük sorunlar yaratabilir..
dilerim Rabbim hidayet nasip eder sevdiğine ve ailesine de mutlu olabilirsiniz...:)
amin
Fanatik müslüman olmadığınız müddetçe yürür elbette..
Hatta belki de diğerleriyle anlaştığınızdan daha iyi anlaşırsınız..
Yürümez diyemem. Birbirinizi sevdiğiniz sürece birbirinize saygı duyduğunuz surece problem olmaz. Lakin fanatik müslüman demissiniz. Müslümanlığa göre Allah'ın varlığını kabul etmeyen ya da ehl-i kitap olmayan biri ile kıyılan nikah gecersizdir.
bu doğru :/
Erkek sözde müslüman değilse.Harbi harbi dinini yaşamaya çalışıyorsa o aranızdaki ilişki sıfatını bile alamaz hakaret olur.(O derece ümidini kesmeni öneririm.)
Hristiyan kız müslüman oğlan olsa bile daha insaflıydı.
Hoop soruyu tam tersi
yapın :D Uykulu uykulu saçmalamışım :D
Öyle bir dalmışım ki soruyu kız sordu zannettim hemen uyuyayım en iyisi :D
doğru. bu müşrikten de beter. gerçi yaza kadar görüşmicez. bu kızı düzeltemez miyim?
Hocam sana şöyle diyeyim.En kötü ihtimalle Allahın kitabına inanan birini bul.
Bak hristiyan olsa dinimizde nikah yapma hakkın var sonrada müslüman yapmak kaydıyla tabi.
Hiç inanmayan biriyle imkanı yok hatta şöyle diyeyim öyle bir an gelirki seni yoldan çıkartır.
Aman diyim ha ateist dinimizde ne konumda haberin var mı:(
Aman aman uzak dur bak okadar diyorum bu kadın erkek ilişkisi cilve olayı değil kendine gel.
yok mu abi çözümü? hiç mi şansım yok? düzelmez mi?
İşin ucunda ahireti yakmak var.Kendine gel.
Onu ateistlikten vazgeçirecende bir yandan sen dinini adam gibi yaşamaya çalışacanda ohhoo :S
Daha kötüsüde var sen onu düzeltmeye çalışırken ya sen raydan çıkarsan ? Valla iş ateistliğe geldimi pekte kendine güvenmeni önermem.
abi biiznillah ben çıkmam da o girer mi?
Ateistliğe kadar ilerlemiş birini döndürmek çok zor.Kendine güveniyorsan bundan sonra ne yapacağın sana kalmış.
Ben uyarımı yaptım elimden ancak bu kadar geliyor :(
sağol reis.
Hiç önemli değil kendine dikkat et.
Cevap
8Cevap
Kardeşim o kız ateistse eğer ondan sana kadın da olmaz çocuğuna ana da olmaz ailene gelin de olmaz...
müslüman yapamaz mıyım?
Sebep?
çünkü ateist ve müslümana nikah düşmez.
Müslüman olmayan biriyle evlendiğinde çıkabilecek sorunları felan düşündünmü?Belki şuan bir sorun olmayabilir gibi gözükür ama ilerde olcağını unutma
sorun şu ki: bir ateistle müslüman nikah kıyamaz :/
Kendin cevabını vermişsin işte :) onu Müslümanlığa davet et ne yap ne et ama Müslüman et
Birbirinize saygılı olduğunuz sürece hiç bir problem çıkmaz.Fakat eğer bir çocuk olursa müslümanmı olcak ateistmi ? işte burda tartışma çıkabilir.
müslüman olmadan onunla evlenemem bile :/
Kadın dört şeyi için nikah edilir; malı, soyu, güzelliği ve dini. Sen dindar olanını sec.
belki benimle hidayet bulur?
Fanatik derken ne kadar fanatik sen onu müslüman yapacam derken sende olma dinden sonra
müslüman olan sensın sanırım (: bunu kabul etmemesi gereken sensin
onu müslüman yapabileceğimi de düşünen benim. :/
bu doğru.
fanatikseniz ayak uyduramazsınız.
hiç mi şansımız yok :(
bence hiç şansınız yok yol yakınken dönün derim
ama biz birbirimizi seviyoruz yaa neden şansımız yok? ben onu kendime benzetebileceğimi düşünüyorum :((((
ah kardeşim seviyorsunuz anladım ama evlendikten sonra o sorunlar başladımı sevgi mevgi kalmıyor. dost doğru söyler ama acı söyler malesef acı gercek kabüllenmelisin.
sen de ateist misin bilge insan?
ben müslümanım suniyim
ben de sünniyim. yardım için teşekkürler :)
rica ederim
Şu an belki hayır ama evlenirseniz problem olur
daha 18 im :) ki zaten ateisti nikahlayamam. nikah düşmez yani.
Kullanıp atcan demek
kullanıp atmakla kafayı bozmuşsunuz ha :S
Ne alakası var ?
kullanıp atıcak olsam bu soruyu neden sorıyım? kıza müslüman sayılmayacağımı hatta ateist bile olabileceğimi söyleyip sınırsız KULLANmayı ben de bilirdim... sadece düzelir diye ümidim var şuan
Düzelebilir tabi.ona bağlı
dine göre uygun değil
fanatizm varsa olmaz
aslında ben ondan çok daha fanatiğim. belki onu kendime benzetebilirim?
meyilli ise olabilir. ama dediğim gibi fanatizm hiç bir alanda hoş değildir. ve aşılması güç olabilir.
Sen yobazsan biraz zor yürür
yürümez
kesin mi? onu kendime benzetemez miyim?
valla inş benzetirsin uoksa uzun sürmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar