#gülümsebee

Her şeyi birlikte yapmaya alışmış, tek başına ayrı bir sosyal hayatı, hedefi olmayan, sevdiği insana bağlı olmaktan öte bağımlı olan insanlar için zordur.
Çünkü bu insanlar o yalnız yaşamaya alışmış kişiyi sürekli her şeyi birlikte yapmak zorunda bırakır, kısıtlamaya çalışır, boğarlar.
Onun dışında çok da zor değil.
Bir yudum mutluluğun bir tas acısı oluyor değer mi bilemiyorum. Ben değmeyeceğini düşündüğüm için hayatıma birini almamda çok zor. Sadece gerçek körü körüne büyük bir aşk olursa olabilir diğer türlü böyle gayet iyi
zor çünkü bu insan benim . hayatıma gircek hiç bir kıza ihtiyacım yok çünkü mutluyum . kimseyi tanımama gerek yok çünkü tanıdıklarımla mutluyum yani ailem. hayatıma girebilecek kızın bana katabileceği hiç bir şey yok , aksine bana zararı olur her anlamda . bu yüzden kimseye ihtiyacım yok
Dışarıdan güçle ve mutlu görünsekte içimizde koca bir boşluk vardır bizim. Onu görmemek için o boşluğu taraf asla dönmeyiz.
Cevap
43Cevap
Kimseye eyvallahi yoktur girsen bile kalıcı olmak çok zordur
Gerçekten de zordur. O kadar çok sıkıntı, sorun, acı yaşadım ve yalnız kaldım ki inan bana yalnızlığa alıştım ve çok şey öğrendim. Kendime yetebiliyorum ve kendimi her konu da mutlu edebiliyorum. Ayrıca kafam da rahat.
Evet, kendimden biliyorum zordur. Ama daha zoru girebildiği o hayatın içinde kalabilmektir.
Evet zor, kendimden biliyorum. Kolay kolay kimse giremez, girdiği zaman kolay kolay çıkamaz. Mutlu etmek için elimden geleni yaparım ama hiçbir zaman karşılığını alamam, orası ayrı.
Onun tek başına değilde benimle birlikte daha mutlu olduğuna ikna edebilirim ama sabır gerektiriyor böyle şeyler
Zor değil de herkes uğraşmak istemez
Eğer bunun farkındaysa yalnızlığın iyi geldiğine inanıyorsa zor değil imkansızdır. Denemek istemesi bile büyük bir girişim sayılabilir.
Misalen; ben. Hem mutsuz olsan bile başkasıyla "cift" olunca mutlu olacağını nereden biliyorsun ki akışına bırakıp yaşıyoruz
Öyle olduğunu düşünüyorum. Bu soru benim için yazılmış sanırım.😊 Arkadaş ihtiyacı bile duymuyorum. Mutluyum sinirlenmeye veya üzülmeye değmez.👍😊
Zordur tabiki. Ne kadar tek başına mutlu olsada yalnızlığın çokta güzel bir şey olmadığını ne zaman anlarsa o zaman girebilirsin o kişinin hayatına
Evet öyle. Birey olmayı başarmış insanlar zaten başkalarına ihtiyaç duymaz. Mutluluğa da ulaşmışsa zaten ondan iyisi yok :)
Tek başına mutlu olan insan bencil davranabilmeyi öğrenmiştir. Bencil birinin hayatına girebilseniz bile mutlu olabilceğinizi sanmam.
Tek başına mutluluk olmaz, olsa da uzun sürmez. Aksine daha kolay olur tabii sende onun hayranlık duyacağı bir özellik varsa...
Zor değildir o kişilerin sevgisi sahte olmaz sadece o kişilerin hoşlandığı kişi katwgorisine girmek lazım
Çok üst düzey bir özelliğiniz olması lazım bu tarz insanların dikkatini çekebilmek için. Aksi takdirde onlar hayatlarında zaten mutludurlar. Birde sizi hayatına alıp kendini bir yere bağlayamazlar.
Zordur.. Ama girebilen olursa.. İşte o zaman mutluluğu yakalar ikiside..
Zor oluyor... hala yalnız olduklarını sanıp ona göre davranmaları can yakıcı...
evet, hatta baya zordur çünkü kimseye ihtiyaçları yoktur.
Zor değil aslında girebilirsin kolayca ama orada kalıcı olmak senin elinde..
Tek başına mutluluğu yakalayan insan, zaten kendini soyutlamıştır. İnsanlara ihtiyaç duyacağını sanmam. Zor.
Tek başına mutlu ise ve aklı var ise zaten kimseyi almaz hayatına. Yani ben olsam öyle yaparım.
yalnizliga yuregini teslim eden birine beni sev demek zordur
Yani bu ilşkimd3 biterse artık hayatımda arada görüştüğüm bir kaç arkadaş dışında kimse olmayacak
Kendine yetebilen insanlar başkalarına ihtiyaç duymaz, kaybetmek korkuları da olmadığı için zordur.
Kolaydir bence girmemek gerek giren kim olursa olsun alt ust edeer
tek başına yetebilen de olsa tek başına mutlu olan çok azdır. mutluluk iki kişiliktir. iklim oluşunca neden girilmesin.
Genelde kimseyi almam hayatıma.
tek başlarına oldukları için bozulur hayatına alırsa düzen bozulur
Zor degil ama cok deger verecegini zannetmeyin sadece bir figuran olarak gorev alirsiniz.
Eskiye dönük kötü yaşanmışlıkları var ise zordur
Neden yalnızlığı seçmiş seçtiyse ıllaki sebebi vardır bence
Tam tersi, daha kolaydır
Neden?
Korkuları yoktur ve yürekleri sıcaktır
Ama her insan o hayata dahil olamaz dimi.
Her insan olamaz tabiki
öyle insan olduğundan şüpheliyim..
Böyle insanlar var.
Fazlasıyla zordur kendimden biliyorum. 😉
Hayatına girmiş olsan da kapı hep aralıktır sana
Hayatına ne olarak görmek istiyorsun ama
Doğru yerden yakalarsa girmek çok kolay.
O kolaydır, daha zorları var
Hayatına girmesi kolaydır, çıkması da kolaydır
Aha da benden bahsediyor😳
Evet onların kşmseye ihtiyacı yoktur
yalnızlığa aşık birine aşktan bahsedemezsin ki..
Zordur kendimden biliyorum 😂
Tek başına görünse bile içini bilemezsin ;)
Tek başıma mutluysam gerek yok bence kimseye
Rahatlık batmıyor ya iyiyiz böyle..
Evet, seçici olduğu için zordur.
Kolaydır
#bolgüneşler
Evet zordur alismisliklar kolay terkedilmiyor
Evet hayatından memnunsa zor
En iyisini arar bence :)
Evet.
evet cok zordur
Zordur.
Zordur efenim :3