Kadınlar güçlüdür💪🏿🙄
Erkekler güçlüdür💪🏿🙄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güç = Erk
Erkek = Güçlü, Güç sahibi
Erkekler güçlüdür ancak dişileşmiş erkekler değil tabii ki kadınlar sadece uyumlu varlıklar bu onların yaşamlarını sürdürmesini sağlıyor mesela acıya dayanmak, şirin görünüp kendini sevdirmeye çalışmak, itaat edip yeni sahiplerini tanımak ( mesela savaş ganimeti olarak) yani kadının güçleri bunlar genel itibariyle onun dışında aktif gücü yok stresle dahi başa çıkamazlar.
Duygusal acidan cok daha fazla güçlüler
@Maviileyesil Duygusal açıdan erkekleri güçlü buluyorum ancak kadınlarda reddetme mekanizması var yani gerçeği reddetme kaldıramadığı için bu şeye solipsizm deniyor bu yüzden intahar eden, psikolojik sıkıntı yaşayan erkek daha fazla çünkü gerçekle daha çok yüzleşiyor rasyonel doğasından dolayı.
Engelli cocuklari olan babalar bunu kabul edemiyor ailesinden uzaklasiyor mesala cogu zaman ama anneler kabul edip bakiyorlar.
@Maviileyesil Babalık içgüdüsü yok çünkü bir baba çocuğunu sevmeyebilir ama anne hormonel olarak sevmek zorunda çünkü onu hem 9 ay taşıdı hemde aylarca emzirdi topla hormon salgılanıyor oksitosin, östrojen bunlar anneyle bebeği bağlıyor. Yani bebeği hilkat garibesi bile olsa anne onu sevip korumaya çalışacak :D
Konuya göre değişir
Fiziksel sağlık acılarına göre kadınlar
Psikolojik her durumda erkekler
Stresle başa çıkmakta erkekler
Birden çok işi yapmakta kadınlar
Böyle uzak bu liste. Kesin bir cinsi diyende de beyin yoktur
Bir kadın doğum esnasında tam 30 kemiğinin kırılmasına eşdeğer acı çekiyor. Oysa aynı hesap baz alındığında insan evladının dayanabileceği maksimum acı eşiği 20 kemiğinin kırılmasıyla hissedeceğine denkmiş..(kadınlar bu acıya dayanabilecek kadar güçlüler...)
Bak hele bak doğum yapmayan canlı türüne bak.
Efsaneleri karıştırmış da gelmiş bize anlatıyor.
Kadınlar bu kadar güçlülerle alakası yok senin dayanıklılığını doğum göstermez her kadın doğm yapabilir bunun senin dayanıklılığınla bi ilgisi yok bi insanın acı sınırı yoktur o bilgide yanlış feministlerin popon kaldırmak için yayılan bi bilgi erkeklerde hamile kalsa bizde o doğumu yapardık bunun dayanıklılıkla bi ilgisi yoktur
Fiziksel olarak erkekler ruhsal olarak kadınlar daha güçlü. Erkeklerin intihar oranının kadınlara göre daha yüksek olması da kanıt niteliğinde.
Sen ev geçindir sonra borç gelsin kafana sıkma...
Evlenirim yeterki çalışsın
Belki de kadınlar intihar etmekten korkuyordur, olamaz mı? İntihar da bir cesaret işidir aslında.
@MustafaKaradeniz Gerçekten yaşamak istemeyen insanın ölüm korkusu olmaz. Bu durumda ortada cesaret gerektiren bir durum da olmaz. İntihar etmek isteyen bir insan için yaşamak cesaret işidir. Durumun süslenecek bir yanı yok. 'İntihar cesaret işidir' gibi laflar boş edebiyattan başka bir şey değil.
Bunlar sizin görüşünüz hazret, insanların intihar düşünceleriyle ilgili bu kadar kesin yargılara varmayalım bence. Ayrıca intihar etmek isteyen tüm insanların yaşamını analiz ettiğiniz için mi böyle net konuşuyorsunuz merak ettim doğrusu.
@MustafaKaradeniz ben insanların nasıl bir hayat geçirdiklerinden bahsetmiyorum. Konumuz da bu değil. Bahsettiğim intihar eden insanların 'psikolojisi'. İntihar cesaret işi değildir. Ya aptallıktır (yaşamak istedikleri halde zayıf düşüp kendilerine kıydıkları için) ya da bir çıkış kapısı, bir tercihtir (gerçekten ölmek isteyenler için). Zaten kimse gidip de kafasına sıkmış bir insana ne kadar cesurmuş demez. Ne kadar çaresizmiş ki ölmeyi istemiş der ya da yazık der. Bu durum karşısında 'Vaov ne kadar cesurca bir hareket' diyen insanın da aklından şüphe ederim.
Güzel kardeşim kimi insanlar zayıf karakterli yaratılabiliyor, o yüzden hayat karşısında tutunamayıp intihar edenler yani bunu kaçış olarak görenler olabilir, bunlara aptallık demesek daha güzel olur bence. Korkaklık diyebiliriz ama. Benim bahsettiğim şeyse şu; "bir tercihtir" dedin ya, he işte bu tercihi yapanlar içinde cesur insanlar kesinlikle olabilir bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun bilmiyorum ama, insanın biri gayet rahat bir yaşamı varken boşluğa düşüp intihar ettiyse bu bir anlamda onun hayat gibi inanılmaz bir şeyi reddettiğini, anlamsız bulduğunu göstermez mi? Böyle bir intihar bence gayet de cesur insanların yapabileceği bir iş.
Ayrıca lütfen şunu da unutma, intihar tek bir tuşa basmamıza bağlı olsaydı bugün ikimiz de çoktan intihar etmiş olurduk. :D
Sizin cevaplarınız çok kırıcı bir kere. Ayrıca ben genel olarak düşüncelerimin arkasındayım, cesaret konusunda haklı olabilirsiniz belki, bilemiyorum. İyi akşamlar.
Cevap
36Cevap
Söyle bir değerlendirme yapalım, kadınların işine yarayan ve yaygınlaşan ilk alet çamaşır aleti 1920-1930 arasından 2018'e kadar ki süreç içerisinde kadının kendi gücünü gösterebilmesi ve donanımlı birey olma imkanı çok yüksek iken ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZ ORTALIĞI
Onun dışında erkek teknolojinin kurbanı oldu. Onun için elfatiha... Girsin vücut geliştirme salonlarına..
Kadınlar güçlüdür ,
Çünkü kadınlar her zaman dertli ve hüzünlüdür , geceler boyunca gözyaşına boğulan bir kadın sabah uyandığında hafif tebessümle etrafa neşe saçar eğer kadın güçlü olmasaydı gülmeyi de unuturdu.🙂🍁
😕😕😕
Merak etme kanka ben gayet iyiyim.🤗❤️❤️
Sen hep iyi ol💞
Sende 😍😍
Bu anlattığının güçlülükle ya da cinsiyetle bi ilgisi yok ki
12 kadın kadın güçlü demiş... Kadın ne aklen ne fiziken güçlüdür.. Dünyanın en insanları hep erkek kızlar anca bidi bidi eder zeka 0 kadınım güçlüyüm derse karşıma çıkabilir kadın hiç bir şey deguclu değildir eziktir 2. sınıftır ben demiyorum dünya diyor bunları.
Bir kadın doğum esnasında tam 30 kemiğinin kırılmasına eşdeğer acı çekiyor. Oysa aynı hesap baz alındığında insan evladının dayanabileceği maksimum acı eşiği 20 kemiğinin kırılmasıyla hissedeceğine denktir.(zekayı sana boşa vermediler adam o
Gelmiş 30 kemik diyor yaratılış gereği oluyor bu hanım hanımcık
Yaratılış gereği sizde odunsunuz ama gel gör ki içten duygusal.
Konuşmayalım bence sinir bozuyorsun.
Haykırdım yer elması içten mi duygusal erkekler duygusal falan olmaz kendini kandırma😃😃😃😃😃😃 fhslnckwbcoaosjchajjc çok duygusalım ayyyy fhdlabckancban ağlıcam halznanxns
Engel atmış lale
@Dikkat-deli-var bi insanın acı sınırı yoktur o verdiğin bilgi feministlerin popon kaldırmak için yapılan bi bilgi doğum yapman senin dayanıklılığını göstermiyor yapmak zorundasın dayanmakla ilgisi yok insan acıdan ölmez yalan bilgi yani boşa sevinme
Ayrım yapmayı pek sevmiyorum aykırı tavırlar sergiler gibi olmakta sıkıyor. Şöyle ki bana kalırsa hiç bir kadın veya erkek güçlü değildir. İnsan oğlu güçlü olamayacak kadar kırılgan varlıklar. Duruş olarak güçten bahsediyor isek eğer Erkekler.
Güç bakımından kadın ve erkeği kıyaslama iki tarafta çeşitli yönlerde üstünlük kurabiliyor. :D
Boğacık yine döktürüyor👏🏿👏🏿
Ne sandın :d https://www.youtube.com/watch?v=MA2pg46vlxc
😂😂😂hdjsjsjsj
Müzik klibinin kapağını watch dogs logosuna benzettim... Bence kadınlar daha güçlü.
benziyor gerçekten jdsjjs
erkekler daha güçlü. tokadı vurduk mu yere sereriz valla
🙄🙄hı hı evet
Her ikiside eşittir :) ne acılara dayanan kadınlar var. Bu sadece bünye meselesi eline iğne batsa dünyayı bir birine katan erkekler var.
Güçten bahsediyorsak her anlamda erkeklerin ortalaması daha yüksek. Çok normal. Kadını güzelliği ayakta tutar, erkeği gücü...
Kadınlar bence kolay mı doğum yapmak o acı tabiki kadınlar bence hem fiziksel hem duygusal
Bilmiyorum genelleme yapacak kadar tanımıyorum kadınları.
Kas gücüyse eğer erkekler daha güçlüdür. Kadınların zorluklara acıya sabretme, dayanma gücü daha fazladır tabii ki. Ama bazıları bir kırılmaya bile güçsüz düşüyor.
Yazmaya bile gerek duymadım demek istediklerimi söylemişin👍🙂
genelde erkek kadını döver ancak kadının zayıf noktaya bir hamlesi erkeği yokeder ve o kişi artık erkeklikten çıkarılmış olur
kadinlar güçlüdür ama hep erkek güçlü görünsün diye geride kalirlar...
Öne çık o zaman lafa bak enayimisiniz siz
Fiziki olarak erkekler, psikolojik olarak kadınlar..
Fiziksel olarak erkekler, duygusal olarak, kadınlar güçlüdür.
Kadınlar güçlüdür, erkekler güçlü görünmek zorunda hisseder toplum baskısı nedeniyle..
Fiziksel olarak erkekler,
Psikolojik olarak kadınlar daha güçlüdür.
Erkekler daha güçlüdür.
Bazen kadın da güçlü olmak zorunda 😢😢
Erkek daha güçlü tabi ki ama kalbini dinlerse güç kadının tarafına geçer
@hellokitty-1 sence?
Duygusal açıdan kadınların daha gücü baskındır lakin bu soru ya cevap veremem çünkü 5 parmağın beşi bir değil.
Bence edepsiz hayasız kimse o güçlüdür aslinda gucten kastım dusuncesiz ve olacaklarin fsrkinda degillerdir..
Kadınlar hiçbir alanda güçlü değillerdir. ezik ve güçsüzlerdir
Fiziksel olarak erkek olsa kadın güçlüdür genel olarak
Hiç bir kadın erkek dememiş. Haha
😂😂😂
Bence de khjhgj
Erkekler daha güçlüdür ya da öyle olmak zorundadır
Cinsiyeti olmaz böyle birşeyin. Kişiye, karakterine ve kişiliğine göre değişir.
sekste erkekler ama kadınlar daha çok zevk alırlar
Konuyu sekse nasıl bağladın 41 yaşında hala seks diyor
Nerden baksan Kadınlar.
Olaya ve duruma göre ikisi de güçlü. :)
Kadinlar 😨 ben korkak ve gucsuzum mesela 😨
Erkek
🙄🙄ortak hayırdır
Kadınla erkek kavga etse kim kazanır tabi ki erkek 😑
😂😂😂😂
Ortak beynim yandı kadınlar duygusal yönden çok güçlüdür 😎
🙄🙄Evet ortak💪🏿
Her iki yönden kadın erkek eşittir 🙄