bana sorarsanız kadınlar daha güçlü ama sizlerin fikirlerinizi almak istedim :) ama bu güçü bazıları orantısız olarak uyguluyor ve birçok erkek çok acı çekiyor
Erkek
Kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
duygularını yönetme , duygularına karşı durabilme , zaaflarını yönetebilme bakımından , kendini gizleyebilme , acıları yokmuş gibi yaşamına devam edebilme bakımından kadın daha güçlüdür bir erkekten.
fakat sağ duyu olarak , mantıklı düşünme olarak , olaylara daha objektif olarak , bir olayda duyularından ve vicdanından önce mantığını devreye sokabilme olarak bir erkek bir kadından daha güçlüdür.
ama toplumda güç olarak kadın erkeği yenebilirken bir erkeğin kadını yenmesi çok zor olur , çünkü bir erkeğin zaafları vardır. Ama eğer zaaflarına karşı durabilen bir erkek varsa onu kimse yıkamaz , kadının tek avantajı dişiliğidir erkeğin tek dezavantajı zaaflarıdır.
haklısın gizli
Helal olsun. Budur yani.
pandoraa biz duygularımızı sizin zaaflarınızdan daha kolay kontrol altına alabiliyoruz , ama siz öyle değilsiniz
teoretik olarak kadinlar daha güclüler(daha kontrollü ve iradeliler) ama uygulamada erkeklerin galip geldigini düsünüyorum(nedense aglayip sizlayan genelde hep kadinlar oluyor)
Elbette kadın güçlüdür.
Sebebi ''anne'' ve ''eş'' olabilme yeteneğini aynı anda bir arada barındırmasından kaynaklıdır.
Her şeye rağmen hem çalışarak hem de ailesine ve eşine koşturan kişidir kadın.
Ayrıca sokakta onca bakışa ve sarkıntılığa maruz kalacak ve bu durumla da baş edebilecek kadar da güçlüdür.
Erkekten daha fazla misyon yüklenmiştir toplumda kadına.
İşe gidiyor olması yetmediği gibi eve geldiğinde bulaşık, ütü, yemek, temizlik ve daha nicelerini yapar üzerine bir de dizisini de izler.
Kadın daha sayabileceğim bir çok sebepten ötürü Erkekten daha güçlüdür.
Saygılar..
yuru be erkek guclu
Orantı yaparsak erkek önde gelir, misal aldatma olaylarında kızlar göz yaşına boğulur ama erkek o kadar şoka girmez daha güçlü bir şekilde kendini kontrol etmeye çalışır, hemen yıkılmaz bunun gibi bir çok örnek verilebilir ama kadınların önde oldukları ve tebrik edilesi yönleri var oda çocuklarına karşı daha sorumlu davranıp üzerine düşeni en azından yapmaya çalışması ve karşısına çıkan engelleri çocuğu için aşma girişimidir, genelleme yaptığımda erkek açık ara farkla 1. sırada güç konusunda.
Cevap
19Cevap
Yaşanılan tecrübelere göre.
cok sabırlı bir insanımdır.
pek anlaşılır olmadı ama neyse
kim daha çok sever ve daha çok değer verirse her zaman o daha güçsüzdür. erkeği kızı yok bunun yani. az seven daha güçlüdür her ne olursa olsun daha az acı çeker.
Kadınlar bir çok konuda erkeğe göre güçlüdür
Ama dediğin gibi dünyanın girdiği bu evrede sanki roller değişmiş gibi
kadınlar
çünkü kadınların başarısnın arkasında büyük müdadeleler vardır erkekler kadar özgür değiliz maalesef ama bunlara rağmen çok şeyler başarıyorlar
Kadınların çene kası çok kuvvetli her dediğini yaptırır.
Kadınlar olduğunu düşünüyorum kendimden yola çıkarak :)
Erkekler güçlüdür gerektiğinde kaybetmişlik bile oynar ama bunu yapan erkek pek azdır
Bu yüzden kadınlar 😇😇
Hıh aferin 😎😎😎
@SevgiPınarıı pek azlardanim ben 😎😎
😡😡😡😡
@SevgiPınarıı 😏😏
Kadınlar güçldür nokta.
@SevgiPınarıı bazı erkekleri saymazsak 😊
O yüzden dediğimi yaptırdım tabi
@SevgiPınarıı yapmadım yapmış gibi yaptım 😏😏😏😪
Bak şu cümleyi kurma bana işte
😡😡😡 olmadı bidaha diyeceksin
@SevgiPınarıı demiyecegim sen de tavır yap zaten yapıyorsun yalan söylemeye ne gerek var 😜😚
Yanlış oldu 😅😅 bu olacak tu 😏😏
tamam sus
@SevgiPınarıı tamam 😞
Bence duygusal yönden erkek daha güçlü kadına göre. Çünkü kadınlar çok duygusaldır.en zayf yönlerı asırı duygusal olmalarıdır.daha çok aklıyla dgl kalbyle hareket ederler
Carcarcarcarbikbikbikblablablaciyakciyakciyak
Ne gücü lan?
Kaçın oğlum, kaçın..
:))
erkek güçsüzdür çabuk yıkılır tek yaptıgı şey gurur...
kadın ayakta kalmayı ögrenebilir. eğer çabalarsa herşeyi yapabilir. erkekde öyle
genelleme yapmak zor kişiye göre değişiyor normalde erkek olması gerekiyor ama şuan güçlü erkek az...
kadınlar açık ara farkla öndedir.
bunun farkındasınız biz erkeklere fazla şiddet (duygusal) uygulamayın lütfen :) canımız yanıyor
nedenki? eşcinselmisin (dalga geçmiyorum :) )
umarım güzel değilsindir. bütütn eşcinseller güzel oluyor :(
yapma yaaa tüh kaybettik bir güzeli daha. iyide ileride ne yapıcaksın yaş ilerledikçe
peki ne diyeyim hayırlısı olsun hakkında :)
Hürrem gibi bir kadınsa değişir Atatürk gibi bir erkekse değişir.
Genelleme yapmak yanlış olur. İstisnalar hep olur :)
Duygusal açıdan bireye bağlı o. Çok hödük kadınlar da gördüm çok duygusal erkekler de.
Sen git yaşamasında bir anlam göremediğin bir tefeci kadını öldür sonrada kadınlar daha güçlü de =) bırak dayı bu işleri
kesınlıkle kadınlar daha gucludur
Bu gücü iyi şeyler için kullanmak gerekir ama :p
Ben daha kafayı koydumu yığan bir kadın görmedim.. O yüzden, erkekler !
Bence kadın, doğumu göz önüne alırsak fazla söze gerek kalmaz
kadın ruhsal olarak
erkek fiziksel olarak güçlüdür
birbirlerini tamamlarlar
erkeğin fiziksel olarak güçlü olması onu diğer alanlarda da güçlü yapıyo
Kadının dili erkegin kolu
Banada kadınlar gibi geliyo
kadınlarr...
kadınlar
Kadınlar herzaman güçlüdür, Erkekler arada bir.
hadi ordan
women powerr
evet ama orantılı davranın lütfen canımız yanıyor. kadınlara saygım her geçen gün artıyor zekanıza hayranım(tabi bazılarının) :)
bana sen canavarsın diyen oldu . beni ruh hastası ettin ilaç kullanıyorum diyende onca kadının arasından yine kendini belli edersin diyende . valla şahsen ben ne canavarım ne piskopat nede herkesten farklı yani demek kadın bir yerde güçlü erkek zayıf değil sadece zaafı var !
Nefsi kuvvetli olan güçlüdür.
Adama böyle söyletirler ! 😈😈
@neolsun55insonu
Sen cevap ver soruya
Veriyorum şimdi 😇
yerine göre degişir bu ama
erkekler bence
kadın erkeğin bir üst modelidir..
Ben daha gucluyum.
erkek tabi dunyayi erkek yontiyor askerlik falan
Erkekler bence
Erkek