Ben hayatta üç şeyden nefret ederim; birincisi, yolda yürürken birinin bana kabaca çarpıp benden özür dilemeden çekip gitmesi... ikincisi sabahın en derin uykusunda gördüğüm rüyanın en güzel yerinde birinin odama girip bana seslenerek beni uyandırması... üçüncüsü, iki saat özene bözene yaptığım fevkaladenin fevkinin fevkindeki yemeklerime birilerinin tabağın dibini bile temizlerek yerken yaptığı olumsuz eleştirilerden... peki sizin en nefret ettiğiniz üç şey nedir?
Yalan, Dikkat çekme çabaları, Birde bazı ergenler nereden geldiğini unutup sabah sütünü içtikten sonra akşama kadar şöyle konuşurya, "Ya moruk tamam mı, (tükürerek) şimdi gidiyoruz ne oldu bir bilsen moruk varya deli oldum ben yaaaaa sorma knk yaaa" Sanki süt kafa yapmış, Amerikan bebesi gibi,
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1-İş bulamayıp, aç açıkta, evsiz barksız kalmak ve arkadaşım dediğim insanların böyle bir durumda yüzüme bile bakmayıp alay ederek kendilerini iyi hissedecek olmaları ihtimali 2-Arkamda ve yanımda olduklarını düşündüğüm ailemin beni bırakması ya da aniden ölüp gitmeleri ihtimali 3-Hayatım boyunca sadece hayatta kalmak için çalışıp en sonunda hastalanıp yaşlanıp ölüp bütün hayatın çilesi yetmeyip bir de üzerine cehennemin çilesini çekme ihtimali
1) Samimiyetsiz ortamda gereksiz espiri yapılmaya çalışılması 2) borç para alıp geri ödenmemesi 3) insanların anlamadan veya bilgisi olmadan eleştirmesi
1. Yolda yürürken aniden önüme çıkan dilencinin benden para istemesi. 2. Çok ve boş konuşan insan. 3. Bana yakışan bir elbisenin aynısından arkadaşımın da hiç vakit kaybetmeden alması.
1. Toplu taşıma araçlarında karşılıklı olan koştuklarda karşıma oturanın öküz gibi bakması 2. İnsanların lama gibi yerlere tukrmesi 3. evden çıktıktan sonra acaba camı kapattım mı acaba ocağı kapattım mı diye tekrar eve girmem😂😂
Bir ; enseme batan etiket İki ; çayı şekersiz içenler Üç ; O.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1) Birinin bana orospuu gibi laf sokup hava atmasi, eleştirilmek 2) Bilinçli kiskandirilmak 3) Gözetim altinda tutulmak, göz hapsi, gözlenmek 4) Nankörlük
2 ) yemekten sonra kurdan bulamadiginda aradaki yemek kalintisinin gitmesi icin agziyla nefesi cekerek ses cikartmasi 3 ) agzi acik ve sesli bir sekilde esnemesi
En İyi Cevaplar