Ödünç verdiğim kitabın çizilmiş bir şekilde resminin gelmesi hadi uyu uyuyabilirsen aklımı deliricem😂😂

Ödünç verdiğim kitabın çizilmiş bir şekilde resminin gelmesi hadi uyu uyuyabilirsen aklımı deliricem😂😂
Çok da şey değil yaa bence. Kitap dediğin hakkını vere vere, altı çizile çizile hatta kenarlarına not ala ala okunur. Gerçi emanet kitaba öyle yapılmasa iyi ama yine de "nefret edilecek ilk üç şey" kategorisinde olmamalı bence. 😇
Ben diğer en çok nefret ettiğin iki şeyi de merak ettim bu durumda, iyi mi? 🙃😅
İstiyen olduğunda bu seninle alakalı değil lütfen yanlış anlama daha önce kötü tecrübelere yaşadım bu konuda kendime söz verdim hiç kimseye vermemeye veremem senlik bi durum değil lütfen yanlış anlama bu kadar uzatmadan da olur 😂
Anlıyorum seni😂
😂😂😂
Cevap
8Cevap
Kitabın için üzüldüm.
En nefret ettiklerim ilk üçe sığamayacak büyükte olabiliyor, hiç var olmamış gibi de olabiliyor. Bir şey söylemek zor.
Gece çamaşır makinesi çalıştıran üst komşum
Gece çamaşır makinesi çalıştıran yan komşum
Gece çamaşır makinesi çalıştırılması
😂
@selinnnn_miii iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, tek kelime bişey soracağımda mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
1-KS deki cinsel içerikli iğrenç sorular
2-İnsanların gerçek hayatta çok samimiyetsiz olması ya da yapmacık davranması
3-Acil serviste sıra beklemek
Kibir, yalan ve ısrar.
Ay ben yanlış anlamışım soruyu. En'i kesinlikle kibir.
Aklını kaçırıyo olmayasın 🤭😅
Allah Allah diyip her haltı yiyenler...
Kitabın sayfası yırtılsa dahamı iyi olurdu.😂
Hiç sorma bir çizgi romanımida hırsız bir sincap bana geri verdiğini iddia ediyor zaten bir daha tevbe
Kitap vermeyi yasakla
Yasakladim
Ohh çokiyi ettin
😄😄 tekrar aynı hatayı yapıp verme
Asla
Vicdansız nasıl çekmiş çizgileri bide yaaa
Sorma kalbim acıyor gitti aldous huxley koleksiyonum en sevdiğim kitabı mehvetmis kitabımı
😇 kaç TL ki seri
Ben tek tek aldım tanesi 390-470 arası bir şeydi şu an bilmiyorum ama tavsiye ederim müthiş
Yok onun için değil ücreti tahsil etmek için. 😄😄
Ücreti tahsil etmem önemsiz 😂 o kitabı okudum ben yeni alsamda elimin değmedigi bir şeyin bir değeri yok benim için
O zaman o karalayan arkadaşın parmaklarını kiralım selin hanım. 😜
onun suçu yok kırılması gereken parmak benim nasıl verdi bu eller o kitabı hepsine an itibariyle ceza verdim yazmayacağım o yüzden.😂✋🏻
😄😄 tamam kendine zarar verme sakin ol zaten en büyük cezayı vermiş arkadaş sana
Kırdın parmaklarını galibaa. 😄
Uyuyacağım da gerçekten sinirlenmişim uyuyamıyorum ne hakla çizer ya
Yaaa ver adresini infazını yapalım aaaa. 😄😄
Olan olmuş artık uykuyu kaçırma o yüzden
Şimdilik basıni vurulmasin canını bağışladım 😂da bir Tane hırsız sincap çizgi romanını çaldı ve bana geri verdiğini iddia ediyor onu bulursan tez ola kellesi vurula 😂
😄 tamam sultanm emrin başım üstüne
Yalan…
Eşyalarıma pata küte dokunulması
yalan dolan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?