Kişilik & Karakter Sizin de aftalyalarınızı attıran arkadaşlarınız var mı? deniz191235 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Klorak bitiş gevrek atasım geliyor suratına suratına Güncellemeler+1 yıl Düzeltiyorum asfalya🤦🏻♂️ Sizin de aftalyalarınızı attıran arkadaşlarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MrsPandaaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl O ne aftalya gevrek felN 1 11 Yorumla deniz191235 +1 yıl Sinir diyelim olur mu Yorumla MrsPandaaa +1 yıl Ha tepenin tasi o mu 😂 Yorumla deniz191235 +1 yıl Yes canım 😂😂😂 Yorumla MrsPandaaa +1 yıl Niye oyle demiyon peki 😑 Yorumla deniz191235 +1 yıl İzmir şivesi diyelim 😁 Yorumla MrsPandaaa +1 yıl Hay izmirinize 😂 tamam Yorumla deniz191235 +1 yıl Ne be sen nerelisin 😂 Yorumla MrsPandaaa +1 yıl Mersin 😍 Yorumla deniz191235 +1 yıl Tokadımı yersin 😂 al kötü espri güzel Mersin 😁 Yorumla MrsPandaaa +1 yıl Evet cok kotu oldu baya baya kotu bir 10 sene felan espri yapma sen Yorumla deniz191235 +1 yıl Peki canım😂 Yorumla
Nekroz Takip Et Xper 4 Yaş: 109 , eic 35% +1 yıl Aftalya nedir? 1 7 Yorumla deniz191235 +1 yıl Sinir ve tepe taşı olarak da geçer Yorumla Nekroz +1 yıl Asfalya olmasın o?Hani sigortalrim attı manasında kullanılan? Yorumla deniz191235 +1 yıl Ana yanlış yazmışım allah belamı versin 😂 Yorumla Nekroz +1 yıl 😊😊 Yorumla deniz191235 +1 yıl Teşekkür ederim ve bir kahve içelim uyardığın için Yorumla Nekroz +1 yıl Tamam genc, suyunu çıkarmadan... Yorumla deniz191235 +1 yıl Eşeğe su kaçırmadan yapıyorum bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O ne aftalya gevrek felN
Sinir diyelim olur mu
Ha tepenin tasi o mu 😂
Yes canım 😂😂😂
Niye oyle demiyon peki 😑
İzmir şivesi diyelim 😁
Hay izmirinize 😂 tamam
Ne be sen nerelisin 😂
Mersin 😍
Tokadımı yersin 😂 al kötü espri güzel Mersin 😁
Evet cok kotu oldu baya baya kotu bir 10 sene felan espri yapma sen
Peki canım😂
Aftalya nedir?
Sinir ve tepe taşı olarak da geçer
Asfalya olmasın o?
Hani sigortalrim attı manasında kullanılan?
Ana yanlış yazmışım allah belamı versin 😂
😊😊
Teşekkür ederim ve bir kahve içelim uyardığın için
Tamam genc, suyunu çıkarmadan...
Eşeğe su kaçırmadan yapıyorum bence