2 gün önce MR a girdim, ciddi bir belimden bacağıma uyuşma ve ağrı vardı. Hem çikolata kisti çıktı hemde fıtık yırtığı. Ameliyatlık gözükmüyor dedi doktor ancak ciddi hayat kalitemi düşürdü. Yarım saatten fazla oturamiyorum.
şu an işsiz olduğumdan rahatça dinleniyorum ama işe başladığımda beni kasacak. Sanıyorum yeni oluşmuş, geçen yil ki filmimde yokmuş çünkü.
Sizin başınıza geldi mi, ne yaptınız ve ömür boyu bu ağrıyı mi cekecegim ben? 70 lik ninelere döndüm de.
Güncellemeler
1 yıl
111
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi şehirde yaşıyorsun. Ona göre tedavisi ameliyatsız ve garantili bir uzman hekim önereceğim
İstanbul Avrupa yakası
Kadıköy uzak mı sana?
Sorun degil gidebilirim
Bak şimdi şayet sorunlu fıtıktan hiç ameliyat olmadıysan ve yakın zamanda çektiğin mr varsa bunu alıp adını vereceğim uzmana gidiyorsun.
O da filmine bakıp uygun görür ise sana çelik korse yazıp yakın bir yerdeki anlaşmalı tıbbi ürünler satan bir mağazaya yönlendiriyor. Orada kirden hazırlanıp alıyorsun ve bu uzmana tekrar gidiyorsun. O da sana bu korseyi nasıl kullanacağını detaylıca anlatıyor.
6 ay boyunca bu korse sürekli takılı kalıyor. Bu süreçte 2 ayda bir kontrole gidiyorsun. O da sana bazı ilaçlar reçete ediyor. 6. ayda sana bel güçlendirici hareketler veriyor ve 15 gün boyunca bunları yaparken korseyi uyurken çıkarıyorsun. Sonrasında tamamen çıkarıyorsun ve etkili kalıcı bir tedavi bitmiş oluyor.
Yalnız bu uzmandan telefonla ulaşıp randevu bulmak zor. En iyisi akşama doğru muayenehanesine gidip konuşmak.
Bu kişi yaklaşık 70 yaşlarında tecrübeli bir beyin ve sinir cerrahisi uzmanı. Muayenehanesi ve tavırları biraz gariptir sakın olumsuz düşünüp vazgeçmeyin. Ona herkes tavsiye üzerine gidiyor. Biz de öyle gittik ve %100 memnun kaldık. Tek zorluğu 6 ay boyunca bu korseyi takmak
Uzmanın adı beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Dr Hayri Uzunoğlu. Kadıköy boğaya yürüyerek 5 dk mesafede biryer.
Bildiğim en iyi tek fıtık tedavisi budur
Teşekkür ederim bakicam
Rica ederim.. Gidip muayene olursan şayet bilgi verirsen sevinirim.
Fıtık denen belayı 4-5 senedir çekiyorum bel önemli bir şeymiş gerçekten
O herkeste oluyo fizik tedavine gir düzelirsin umutsuz olmaya gerek yok