Baskıcı arkadaşlarınız var mı?

Yaşım 30 oldu ve tahammül seviyem yok denecek kadar az. Israrla arayan yazan insanlara tek kelime etmeden engel atmayı tercih ediyorum fakat bu insan yüz yüze baktığım birisi.. şöyle gelişti arkadaşlar. Bugün telefona bakacak kadar müsait değildim öncesinde zaten yarım saat kadar konuştuk ben dışarı da olacağımı işim olduğunu söyledim. Bir süre sonra aradı ve açamadım. Bu sefer mesaj atmış kanka tatlı yemeye gidelim mi diye? (Emrivaki yapıyor sık sık alttan alıyorum tabi.) her neyse bende müsait değilim canım evde değilim dedim baktım yine arıyor. Açmadım ısrarla yazıyor nerdesin ki? Neden açmıyorsun ki? O kadar sinirlendim ki. En sonunda kanka müsait değilim dedim ya dedim. Bide haklı gibi diyor ki çok negatifsin çok abartıyorsun 🤦🏻‍♀️ allahım iyice küplere bindim. Ya dedim bu neyin ısrarı müsait değilim işte … bu kaçıncı. Arkadaşlar sürekli bu konuda tartışıyoruz onunla ve ben telefona yanıt vermek zorundayım gibi birde bunun yüzünden saatlerce tartışıyoruz.. konuşmayayım diyorum öyle böyle yine denk geliyoruz bide manipüle ediyor çocuk musun diye 🤦🏻‍♀️ allahım deliricem ya siz olsanız ne yaparsınız buraya kadar okuyan bordo berelidir 🥷🏻
Baskıcı arkadaşlarınız var mı?