Bunları takmayıp biraz rahat bırakan. Sevgi nelerle ölçülür hale geldi.
Oh yeterince duyar kastım. Neyse oyuna ara veren daha çok önemsiyordur zira oje sürerken dev bir konsantrasyon sağlamak önemli değil ama oyun oynarken içinde kaybolma ihtimali yüksek.
ps olarak değilde video oyunu deseydiniz keşke sadece ps değil oyun platformu (xbox-pc nintendo, vs). Oyun oynarken cevap veren sevdiğinden değil yazma dikkatimi dağatma diyebilmek için cevap verir karşısındakini susturmak için.. Şahsen ben bu nedenle hayatıma sevgili almadım almıyorum. onun saçmalıklarıyla dırdırıyla sorularıyla uğraşamam..
Ya kardeşim tam maçın en kritik anında arkadaşına mesaj atacağını söylüyorsun bunu tartışıyorsun arkadaşın tamam dedikten sonra maçı durdurt mesajı yazıyorsun gönderiyorsun arkadaşına teşekkür ediyorsun sonra maça devam ediyorsun sence hangisi daha çok seviyor olabilir ki yani 😀😀
Cidden hayatımda gördüğüm en güzel soru ( : Eğer bir erkek ps oynarken bir arkadaşından dahi yardım alarak mesaj atıyorsa o adamı kaçırmayın çünkü ciddi anlamda değer veriyordur. Oje filan hikaye yani ( :
Tabiki de ps oynayan erkek. Neden mi? Eger tek oynuyosa butun dikkati ordadir ve iyi ps oynayan bikir dikkat dagilirsa gecmis olsun, eger arkasiyla oynuyorsa butun seyleri kabullenmistir kufur, hadi hadi baskisi vs vs o yuzden f secenegi ps oynayan erkek :)
PS oynarken sevgilisinin mesajına cevap veren erkek. Çünkü ojeye ara verebilirsin ama oyun online ise kaybedersin kesinlikle. Ama zaten cevap vermeyen seviyorum demesin abi seviyorsan cevap verirsin zaten.
Bence bu ikisi de saçma bütün işini gücünü bırakıp benimle ilgilen her yazdığıma her aradığımda anında cevap ver olayı iki tarafı da bayıyor çünkü çift bile olsan her insan kendiyle biraz olsun zaman geçirmek ister.
Burdan tüm kadınlara sesleniyorum ps oynarken mesaj atan sevgiliniz varsa ona kendinizden iyi bakın onu sakın üzmeyin alın evlenin hiç ayrılmayın anasını satayım..
çok zor bir soru :) oynanan oyun online bir oyunsa yani pause atamıyorsa erkek derim. zaten kızlar oje sürerken mesaj bile yazamayacağına göre o ihtimal yok gibi bişi :)
Oje sürerken cevap veren olsa gerek Playstationdayken pause tuşuna basarsın. ojeyi sürerken kurumazsa etrafa buluşabilir herhalde o durumdayken ceavp vermek daha zor olsa gerek
oje süren kız tabiki kız sabahtan beri cevap vermezken kız diyorki 24 saat esas duruşta dur ne ye ne iç ne namaz kıl ne uyu yorgulukt düşer kalkamaz diye düşünmüyorsa nedemeli ozaman kıza efendim
Ne kadar sacma bu soru? :) bir erkeĝin bir kızı ps ile yanyana koyması veya bir kızın erkegini ojenin yerine koymasi cok sacma sevdikten asık olduktan sonra dunyanin ŏpür ucundada olsa kalbi sızlar insanin bu tur sorular cok sacma... :)
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > PS oynarken sevgilisinin mesajına cevap veren erkek mi daha çok seviyordur, oje sürerken cevap veren kız mı?
En İyi Cevaplar