Kadınların ilişkilerdeki en büyük problemlerinden biri erkek arkadaşlarının sürekli oyun oynamaları oluyor. Kimileri oyunları severek bunu çözerken kimileri de erkeklere oyunu yasaklayarak zulmediyor :D
Sevgilisiyle playstation oynayan kız mı yoksa onu oyunlardan uzaklaştıran kız mı bir adım öndedir?
Ben eşimle evlenmeden önce 7 yıl çıktık. Ona playstation oynamayı öğrettim. Kafa kafaya kapılacak kadar iyi oynuyor. İddaa oynuyordum banada öğret dedi. Futbola ilgisi var birlikte kupon yapıyoruz. Kısacası sizinle eğlenmeyi bilen insanlarla birlikte olun arkadaşlar. Size köstek olan kişilerle değil. Size köstek olan kişiler sizi erken öldürür. Sizinle eğlenmeyi bilen hayattan zevk aldıran insanlar sizi uzun yaşatır. #söyleyeceklerimbukadar
Kız arkadaşım benimle Counter Strike oynadığı için şanslıyım sanırım. Türk instagram sitelerinde çok fazla troll'ü var. Yok aşkım oyundayım sonra falan. Benim sevgilim 7/24 bizde zaten bırakmıyor da bilgisayarı : D
Bence çok saçma oyun nedir çocuklar gibi bırakalım da çocuklar oynasın oynasın oyun zaten adepte olan bisi yani ister istemez bağımlı kalıyorsun aşırı abartı biraz olgunluk diye düşünüyorum zamanı ailenle geçirmek sağlık açından da en doğru karar bence 🤔🤔
Kendini kaptırmadığı sürece uzaklaştırmak istemesi bencilce olur ama ciddi anlamda bağımlıysa çok çok iyi olur. Playstation oynamasına da gerek yok az çok futbol biliyorsa sohbeti daha zevkli olur.
Yabanci dizi, film, merak ettigim konulari arastirmakla ilgileniyorum 😂 futbol gereksiz geliyor oynamayi severim fakat izlemek sıkici 😄 ne kazaniyorsun sanki izleyince hiç boş bir sey vakit kaybi vakit kaybetmeyi sevmiyorum
@Shazam6 ama öyle gerekir çocuklar gibi oyun oynanması çok saçma heleki evliler için beter bisi diyorum ya ailene geçirmedin vaktini onlara harcıyosn resmen
😂 upgradenin konusu yapay bir zeka var felc bir adamin hareket etmesini falan sagliyor teknoloji ile ilgili simdi burda hikayeyi anlatirim spoiler olmasin 😂 traileri izle anlarsin ztn
En İyi Cevaplar