+1 yılErkekler herşeyi kadın için yapıyor ama nedense kadınlar kendisi ve hemcinsleri için yapıyor 😯
Ya yeter ağlıcam biz ne için varız o zaman 😢
Alışveriş yaparken poşet taşıtmak için mi kullanıyorsunuz lan bizi 😣23 Yorumla- +1 yıl
Çok güldüm ya 😄 poşet taşımak için
- +1 yıl
Tabiki sadece poşet taşıtmak için değil ya başka işlere de yarıyorsunuz. :) :)
- +1 yıl
yol , yemek ve ssk yapın bari
En İyi Cevaplar
+1 yılinanmıyorum buna. peki kendi aralarındda yarışmak için bir ödül teşviğin olması lazım değil mi? yani diğer kız göre daha güzel olduğunu ıspatladıgı zman ne oluyor bunun cvabını mantıklıca verebilen olur ise haklılar adamlar
13 Yorumla- +1 yıl
Sen kadınların yaptığı şeyler de mantık mı arıyorsun Allah aşkına :)
Tabiki sadece kadınlar için değil ama hem erkekler için hemde kendi hemcinsinin yanında ondan daha kötü gözükmemek için güzelleştirir kendini bence yani benim fikrim bu. - +1 yıl
haklısın kadınların yaptığı şeyler de mantık aramak saçma oldu :)
- +1 yıl
:) yani
Ben kendim için söylüyorum süslendiğim zaman kendimi iyi hissediyorum yok şu beğensin bu beğensin diye düşünmüyorum makyaj yapınca kendimi güzel buluyorum bu sayede kendime güvenim artıyor
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılBence evet. Şahsen ben öyle hareket ediyorum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 20,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir de gadasi
10 Yorumla
+1 yılHayır bu konuda kadınlar yalan söylüyor.
1. cisi erkekler zaten kadınlar için birşey yapmıyor, biz kendimiz için güzelleşiyoruz demeniz saçma kendi kendinize konuşmuş gibi oluyorsunuz karşınızda sizin için birşey yapan yok zaten hele Türk erkeği göbeğini salıyor kıllı kıllı dolaşıyor umurlarında bile değilsiniz, sizin de yapmamanız normal olur, sanki erkekler kadınlar için süsleniyor da sizde çıkıp biz kendimiz için süsleniyoruz diyosunuz fark yaratmak için sözde.
Şöyle bir durum var ki egemen güç erkekler parasal olarak ve malesef çoğu kadın zengin ve yakışıklı erkek peşinde koşuyor, bir kere mantıksal olarak kadınların erkekler için güzelleşmiyoruz demesi saçma, siz resmen zengin kocayı hangimiz kapacak diye yarışıyorsunuz aranızda Yahu para karşılığı erkeklerle birlikte olan kadınlar bile erkekleri çekmek için çeşitli kıyafetler çeşitli makyajlar yapıyor kendinizi kandırmayın. Herşeyi geçtim madem bu kadar kendiniz ve hemcinsiniz için güzelleşiyorsunuz o zaman neden evlenince kocanız için çeşitli stil iç çamaşırı giyiyosunuz doğal halinizle çıksanız ya karşısına? Kocam için gecelik aldım kocam için tanga aldım kocam için bla bla bla, , bunları yapmayın bakalım kocanız ne diyecek? Erkek göbekli göbekli gezerken, siz selülitim var kocam beğenir mi göğüsüm küçük kocam beğenir mi, ve çıkmış burda kendimiz için güzelleşiyoruz diyosunuz yazık, erkeğe mecbur olarak yaşıyorsunuz resmen farkına varın.16 Yorumla- +1 yıl
şşt tamam sakin :) Ben sadece gördüğüm bir haberi sizinle paylaşıyorum.
Ayrıca genelleme yapma herkes kendini hediye paketi gibi süsleyip zengin koca aramıyor..
Bazı para düşkünü kadınlar bunu yapıyor diye hepimize bu gözle bakamazsınız.
Ayrıca bende sadece kadınlar için güzelleştiğimizi düşünmüyorum, yani onun da etkisi var ama sadece kadınlar için değil. Hiç bir kadın kendi hemcisinin yanında ondan daha kötü gözükmek istemez ama buda sadece onlardan daha güzel olmak için olduğu anlamına gelmiyor. - +1 yıl
Arkadaşım dünya'da kadınlar için süslenen hiçbir erkek yokken, sizin böyle birşey demeniz saçma çünkü.
Para düşkünü kadınların sayısı da hatrı sayılacak kadar fazla. Üstelik illa para değil, koca isteyen evlenmek isteyen her kadın, erkek için süsleniyor bir erkek beğenip onu alsın diye @ Yalan kandırmayın :D Tam tersi erkekler süslenmiyor kimse çin bakımsız bakımsız dolaşıyorlar sizin bunu söylemeniz saçma gerçekten - +1 yıl
Sevdiğimiz kişiye ve ya başka bir erkeğe kendimizi beğendirmeye, güzel görünmeye çalışabiliriz bu doğru evet. Kadınların doğasında var bu, beğenilmek isteriz ama herkes para için evlenmiyor onu bir çıkart aklından.
Ayrıca bakımlı erkekler de var tüm erkekler senin bahsettiğin gibi umursamaz değil. :) - +1 yıl
Ya tamam ama kadınlar öyle söylüyor ki, biz erkeklerle hiç ilgilenmiyoruz erkek sevmiyoruz havasındalar, kötü birşey değil beğendiğiniz erkek için süslenmeniz ama bunu inkar etmeniz kötü. Ve birşeyden bahsederken zaten %100 genelleme yapılamaz hiçbir konuda. Erkeklerin çoğunluğu bakımsız o yüzden erkekler bakımsızdır denilebilir. Kadınların çoğu erkekler için süsleniyor, o yüzden kadınlar erkekler için süslenir diyebiliriz. Yani affedersiniz de kadınlarla mı yatağa giriyorsunuz da onlar için süsleniyosunuz, sonuçta erkekle evleniyosunuz bu saçma yani. Rekabet olabilir bu rekabetin asıl kaynağı'da erkeklerdir, hangimiz erkeğe kendini daha çok beğendirecek yarışı. Mesela kalçalarını büyütüyor bazı kadınlar yarışıyor birbiriyle kimin için ipin ucunda erkekler var kimin ki daha çok beğenilecek mantığı. Bende mesela vücut yapıyorum erkeklerle yarışıyorum ipin ucun'da tabi ki kızlar var en çok beni beğensinler manasında. Karşı cinsi hiçten saymak saçmalık
- +1 yıl
Ben kocası beğensin diye iç çamaşırı seçen kadın gördüğüm sürece bu fikrim hiç değişmeyecek
- +1 yıl
Söylediğin tarzda kadınlar olabilir evet başta da dediğim gibi herkes aynı değil o yüzden açıklama yapma gereği duydum. Daha fazla uzatmayalım bu tartışmamızı. :)
+1 yılZerre inanmıyorum..
Dünyadan erkekleri alın, kadınlar dekolte giyinmeyi bırakır.. (Sağlıklı olanlar)
Süslenmeyi bırakır..
Çünkü "güzel, kendini görmek ve göstermek ister" düsturunca güzelliğini en hızlı algılama özelliği erkeklere ait..
Botokstu, silikondu niye var? Kadını tahrik etmek için mi? Hayır..
Erkekler için..
Kadınlar bunu kendine itiraf edemese de gerçek bu üzgünüm..
#Vesselam26 Yorumla- +1 yıl
Yüksek ihtimal bu sizin anlattığınız doğru olabilir.. Çoğu yerde kadınlar hemcinsi için süslenir diye bir algı yaratılmaya çalışılıyor.. Yalan ya bu.. Biz kandırılmak için mi doğuduk :( Kadın bir adam değildir olayı burdan gelse gerek. Adam gibi itiraf edemiyorlar ki, bizde anlıyabilelim. ya da kendilerinden haberleri yok..
- +1 yıl
@Doriyim doğru olabiliri mi var?
Olması gerekeni, sağlıklı olanı da bu..
Kadın erkek birbirine eş olsun diye yaratılmıştır.. Bu yüzden birbirlerini etkilemeleri normal..
Aksi, Lut kavminin helakına sebep olan hemcinslerden etkilenme (lezbiyen) olur ki bu daha vahim.. Sağlıklı bir düşünce değil.. - +1 yıl
Tabiki sadece kadınlar için değil :) Ben sadece gördüğüm bir haberi sizinle paylaştım ama bende tam olarak öyle olduğuna inanmıyorum. :) Yani sadece kadınlar için değil evet ama başka kadınların yanında da ondan daha kötü görünmek istemeyiz o yüzden biraz onların da etkisi var bence. :)
- +1 yıl
Elbette etkisi vardır..
İnsanız.. Ama tek sevep olamaz - +1 yıl
Evet bende tek sebebin o olduğunu düşünmüyorum.
+1 yılBen hiç güzelleşemiyorum. bülent ersoya benzetiyorlar. saldım artık kendimi. bazen öakyaj yaparım bazen yapmam. güzel olmadığımın farkındayım kimseyle yarışmak gibi de bir çabam yok. burun ameliyatımı olacağım geme güzelleşmeyeceğimi biliyorum biraz olsun kendimle barışmak için o da... gerçi benim için tek çözüm cinsiyet değiştirip erkek olmak. belki bir kız beğenir. erkekler beğenmedi aşağıladı her zaman...
11 Yorumla- +1 yıl
Başkalarının ne düşündüğünü önemseme.
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Beğenilme azusu için..! Ha kadın ja erkek için, ha kendini iyi hisstmek için farketmez, sırf bu arzu için, kilolarca karmin, kurşun, boğa sipermi vb katkılı kilolarca ruj yer, vücuduna hava aldırmaz, yıllarını erkene alır. Yazık halbuki makyajlı kadın değil, mutlu kadın güzeldir☺️
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kendim için. Kendi özsaygim için. Bunu yapınca erkek de beğeniyorsa o kendi görüşüdür. Ama hem cinsim için olmadığından eminim
11 Yorumla- +1 yıl
Dışarıya çıkmadığınız zaman evdeyken de süsleniyor musunuz, makyaj yapıyor musunuz?
+1 yılHer insanın karşı cins tarafından begenilmek ister. Keza insan kendisine olan saygısından ötürü güzelleşmeye cabalamalidir.
Anket sonucuna katılmıyorum kisisel hesaplasmalar hasetlikler hırslar dışında o durum mümkün değil.10 Yorumla
+1 yılBirçok kadın bu yüzden evet. Bende gördüm bu kişileri boya badana ile kıskandırmaya çalışanları ohoo. bir anlasalar kıskanılmayacak tipte olduklarını.
10 YorumlaÇeşit çeşit bence, kimi hemcins kimi karsi cins kimi kendi icin.. ve ben ilk once kendim icin guzellesiyorum aynaya baktigimda mutlu ve iyi hissediyorum 😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Kendi hemcinslerini kıskandırmak ve aynı zamanda erkekleri perişan etmek için elbette.. Çünkü çoğu erkek o şekilde kadına bayılıyor aldıktan sonrada ben ne halt ettim diyor..
10 YorumlaBu söylenti ne kadar dogru bilemiyorum ama ben ne yapıhorsam kendim icin kendimi sevdigim icin yapiyorum. Baskalari umurumda değil açıkcası..
20 Yorumla
+1 yılAynen öyle yoksa yolda birbirini kesen hatunların başka açıklaması olamaz, sen hiç yürürken erkeklerin birbirini baştan aşşağı süzdüğünü gördün mü?
20 YorumlaYalan ya bu.. Kızlar kabullenemediği için, yemiyo ankette yanlış çıkıyor.. Yani kabullenemiyecek bu seviyede tek canlı kadınlar gibime geliyor..
10 Yorumla
+1 yılGöreceli bir durum. Kimi kadın kendini iyi hissetmek için güzel görünür, kimi karşı cinsi etkilemek için, kimi hemcinslerini kıskandırmak için.
10 YorumlaDoğru bir sonuca varılmış, sokakta bile iki kadın karşılaşınca şöyle bir süzerler, kıyafeti makyajı, boyu, huyu, suyu... iyice inceler ve yorum yaparlar.
10 YorumlaBu sasirilacak ya da arastiilacak bir bilgi degil ki kadin bu kadin erkegi etkilemek icin o kadar zahmet edermi yaa
10 Yorumla
+1 yılbirsey yapıyorsan kendim için yaparim, kendimi begenmek isdetigim icin... tabiki, öyle kadinlarda var...
10 Yorumla
+1 yılBence bu bahane gibi geliyor bana ev de pasaklı gezenler dışarı da evrim geçirmiş kadar güzel oluyorlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendim için susleniyorum. Millete kendimi begendirip neyapacagim.
21 Yorumla- +1 yıl
Hey mesaj atsana sana anlatılacaklarım var hatırladın mı beni :)
Büyük oranla kadınlar için evet. amaa erkekte ucunda bucağında bulunurr
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için süsleniyorum, demek zorlarına gitmiştir onların :D
20 Yorumla
+1 yılher ne kadar derginin haklılık payının yüksek olduğunu düşünsem de kişi kendi için kendine bakmalı. başkaları tarafından beğenilme arzusuyla yaşamak pek de yaşamak değil
10 Yorumla
+1 yılHayır yanlıs hem erkekler için hem de kendi hemcinsleri için güzelleşirler erkekleei ise sadece karşı cins için.
10 Yorumla
+1 yılBen ikisi icin de kilimi kipirdatmam. Ne yapiyorsam kendime ;s
10 YorumlaBaska kadınları kıskandırmak ıcın olunca yıne baska erkeklere sevgılını kaptırmamak ıcın oluyo ki büyük ölçüde erkekler için tabıkı
10 YorumlaRekabet bütün canlıların doğasında var. Kadın, erkek, insan, hayvan fark etmiyor.
10 Yorumla
+1 yılbence %60 kendini mutlu etmek %15 arkadaslarini kiskandirmak %25 diger nedenler
10 Yorumla
+1 yıltam olarak mevzuyu anlamadım ama biraz doğruluk var.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence sadece aynadaki yansımalarına bakıp kendilerini güzel hissetmek için bunu yapıyorlar.
10 Yorumla Evet öyle çünkü erkeklerini başka dişilere kaptırmama iç güdüsü vardır :)
10 Yorumla
+1 yılİlk olarak kendini iyi hissetmek için 2. olarak geçebilmek için geriside önmli diğil
11 Yorumla- +1 yıl
2. Begenilmek için*
+1 yılben kendimi iyi hissetmek için yapıyorum bende sorun mu var o zaman 😅
10 Yorumla
+1 yılKendim için güzelleşiyorum başkalarını kıskandırmak için güzelleşenler aslında özgüvensizlerdir
10 YorumlaKendimi iyi hissetmek için ki kendimi iyi hissediyorsam dğer nedenler ceptedir zaten
10 Yorumlane olcakdı ya.. kadın olarak bunu bilmen lazımdı kadınlar kadınların için süslenir..
10 YorumlaKarşı cinsin dikkatini çekmek için giyiniyor!
Kabullenin artık şu durumu erkeklerin gözünde zaten bilinen bir durum neyi gizliyonuz.20 Yorumlapeahhhhh@... en iyisi doğallık... kimse iicin ugrasamam...
10 Yorumla
+1 yılKadınlar kendileriyle rekabet halinde zaten. Detaylı bakımın sebebi de o yüzden olsa gerek.
10 Yorumla
+1 yılkarşı cinsi etkilemek ilk öncelikleri..
sonraki plan ise hemcinsleri..10 Yorumla
+1 yılKendini iyi hissetmek için güzelleşiyor, ben bile bakımlıysam kendimi iyi hissediyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılHem hemcinsleri, hem kendileri hemde karşı cins için..
10 Yorumla katılmıyorum. Dünya da sadece kadın cinsi olsaydı kimse makyajla kıyafetle uğraşmazdı
10 YorumlaGüzelleşmeleri hemcinslerini kıskandırmak için de, neden seksi kıyafetler giydiklerini anlamıyorum
10 YorumlaAlakasi yok bu feminist bir duşunce sadece. Bizim icin suslenip pusleniyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılYalancıyı Si kseler kucaktan inemezdiniz a q erkekler olmasa ağda bile yapmazsınız kimi kandırıyonuz
00 Yorumlayazılı tarihten beri kadınlar güzel görünmek için güzelleşir tabii erkeklere güzel görünmek içindir.
10 Yorumla
+1 yılSadece kendileri için olamaz mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Düşük bir ihtimal ama olabilir.
Ben ne bilim bence canlari istedigi gibi davraniyorlar
10 Yorumlasırrlar bir bir ortaya çıkıyordu
10 Yorumlabence kesinlikle evet :)))
10 YorumlaDoğru.
10 YorumlaHer şey pembikleri çatlatmak için evet
10 YorumlaElbette öyle.
10 YorumlaÜzümü yer bağını sormam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım gerçekten öyledir hepsi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Bir kadın diğerini daha çok kıskanır bu doğrudur
10 Yorumla
+1 yılYoo, ben kendim için yapıyom.😈
10 Yorumla
+1 yılBen beyime süsleniyom
10 Yorumlabir rekabet var heyecan var
10 Yorumlaheralde ne olacaktı ya
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem