Mesela güzel olan normal karakterli iyi bir kızı kıskanmam tam tersi överim ne kadar güzelsin diye ama bazı kızlar var sanarsın dünyayı ele geçirmişler aşırı bir ego yok şu bana yazdı o bana yazdı herkes bana aşık her bir ortama girildiğinde yine kendini övmesi yani kıskançlık hissi oluşturuyor ama aslında hareketleri yüzünden çünkü negatif bi etki veriyor çevresindeki insanların enerjisini alıyor enerji vampiri gibi ama dediğim gibi düzgün karakterliyse o his olmuyor bence olay karakterde bitiyor benim adıma böyle. Ama bazı kızlar nedensiz kıskanabiliyor ben mesela çok mütavaziyimdir ama beni kıskanıp arkamdan kuyu kazanda çok kız oldu onları anlayabilmiş değilim.
Kıskanmıyorum maşallah deyip geçiyorum ama bazıları estetik harikası ya da fotoşop manyağı yapıyorlar kendilerini ya o zaman çok gülüyorum.. Bir bakıyorum fotoğrafa ağzı burnu yok olmuş blurdan 🤣🤣 ahah neyse neyse kıskançlık yok o zaman ben kadın değilim sanırım.. Keyifli günler..
Elbette hayır. Sinema/TV kadın yıldızlarının en çok fanları kadınlardır. Kadın güzellikten daha iyi anlar. Beli özenir kıyaslar falan ama kıskançlık değil. Ha kıskanıyorsa diğer kadınları tercih eden erkek ler yüzündendir ister istemez kendinde kusur arar o kadın daha mı güzeldi diye...
Evet maalesef çok çekemeyen kıskanan insan var. Neden bilmiyorum ama kendi üşengeçliğinden oluyor bence. Kıskanılan insanın kesinlikle bazı vakitlerinden kısıp kıskanılan duruma da vakit ayırdıklarından o kişiler kıskanılıyor. Azim çalışma başarı kesinlikle kıskançlık getirir.
Merhaba, evet bazı kadınlar hem cinslerinin güzelliğini kıskanırlar ama bazıları sadece. Mesela ben hem cinslerimin güzelliğini kıskanmam keşke çevremdeki tüm kadınlar aşırı güzel olsa.
Valla bu karşımdaki insanı sevme dereceme göre değişir. Örneğin nefret ettiğim insan ultra güzel olsa bile bu beni hiç ırgalamaz. Ancak çok sevdiğim birisi güzel olursa hemen ondaki güzellik yönünü kendime lanse etmek isterim✨🤞🏻
Ben kiskanmiyorum birini guzel buldugum zaman da iltifatimi eksik etmem. Gozu guzelse gozun guzel derim butun olarak guzelse guzel kizsin derim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıskançlığın da çeşidi var. Hasetçe kıskançlık yapan kadınlar da var, imrenerek bakanlar da, yalnızca sevdiği adamın etkilenecek olmasından kıskananlar da. Hiç kıskanmayanlar da var. Yine genellenemeyecek bir durum yani.