Ben gerçekten bazen merak ediyorum.
Dünyanın her yerinde olmak istiyorum. Bütün insanların kültürlerini öğrenmek istiyorum. Müzikte, Sayılarda, Robotlarda, Yazılımda, Tarihte, Coğrafyada, Kimyada her şeyde başarı göstermek istiyorum
Aslında başarılı olmak değil derdim , yerinde duramaya hayallerim. Bazen bir piyanist bazen bir matematikçi, bazen bir yazılımcı, bazen bir ressam , bazen bir arkeolog olarak görüyorum kendimi
Fikirlerim durmuyor yatağa bütün depresif halleriyle gömülsemde o an bütün alanlardaki araştırma merakım bana yine bir sürü yaratıcı fikirler sunuyor
merak etmeyin kıskanılacak bir tarafı yok çünkü eylemsizim
Hiçbir işe yaramayan başarısız bir insanım sadece basit bir hayalperestten ve her alana ilgi duyan biriyim zekam hiçbirine yetmiyor evet doğru duydunuz hiçbirine yetmiyor sadece ilgiden ibaret.
Aslında zeka puanımı arttırmaya çabaladım fakat hala aşırı zorlanıyorum
Hani bir sınır vardır ya o sınıra ulaştığınızda sınırı farkedersiniz
Aptal zekam hayallerimi gerçekleştirmeye yetmiyor fakat bahsedilen nice dehalar hayallerini gerçekleştirebilecek zeka puanlarına sahipti
biliyor musunuz arkamdaki duvarda beynime yönelik bir sürü araştırmalar ve notlarım yapışık. Acaba bu işin bir sırrı var mı, bu isteği kontrol edebilir miyim zeka puanımı arttırmaya yönelik nice şeyler
beyni daha iyi kullanmanın yolları hep. Tek isteğim şu hayallerimdi
Başaramadım hemen önümdeki duvardaysa aniden isteğğin kuvvetlenip çeşitli alanlara yönelik araştırmalarım var Resimde, Müzikte, Matematikte, Yazılımda
Ama bitti devam ettiremedim
Aptal zekam yüzünden hepsi
Tam bir geri-zekalıyım bazen intiharı bile düşünüyorum bir yandan ailemin sıkıntılarını bir yandan önümde resmen tiyatro misali biz burdayız diye oynayan görüntüler var ve ben bir şey yapamıyorum acı çekiyorum
Allah kahretsin böyle hayatın! Bazen doğmasaydım diyorum
Yazımı en sevdiğim müziklerden biriyle sonlandırmak istiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer