İntihar etmek istiyorum bıktım artık acı çekiyorum aptallığımdan siz ne düşünüyorsunuz?

İntihar etmek istiyorum bıktım artık acı çekiyorum aptallığımdan siz ne düşünüyorsunuz?

Ben gerçekten bazen merak ediyorum.

Dünyanın her yerinde olmak istiyorum. Bütün insanların kültürlerini öğrenmek istiyorum. Müzikte, Sayılarda, Robotlarda, Yazılımda, Tarihte, Coğrafyada, Kimyada her şeyde başarı göstermek istiyorum

Aslında başarılı olmak değil derdim , yerinde duramaya hayallerim. Bazen bir piyanist bazen bir matematikçi, bazen bir yazılımcı, bazen bir ressam , bazen bir arkeolog olarak görüyorum kendimi

Fikirlerim durmuyor yatağa bütün depresif halleriyle gömülsemde o an bütün alanlardaki araştırma merakım bana yine bir sürü yaratıcı fikirler sunuyor

merak etmeyin kıskanılacak bir tarafı yok çünkü eylemsizim

Hiçbir işe yaramayan başarısız bir insanım sadece basit bir hayalperestten ve her alana ilgi duyan biriyim zekam hiçbirine yetmiyor evet doğru duydunuz hiçbirine yetmiyor sadece ilgiden ibaret.

Aslında zeka puanımı arttırmaya çabaladım fakat hala aşırı zorlanıyorum

Hani bir sınır vardır ya o sınıra ulaştığınızda sınırı farkedersiniz

Aptal zekam hayallerimi gerçekleştirmeye yetmiyor fakat bahsedilen nice dehalar hayallerini gerçekleştirebilecek zeka puanlarına sahipti

biliyor musunuz arkamdaki duvarda beynime yönelik bir sürü araştırmalar ve notlarım yapışık. Acaba bu işin bir sırrı var mı, bu isteği kontrol edebilir miyim zeka puanımı arttırmaya yönelik nice şeyler
beyni daha iyi kullanmanın yolları hep. Tek isteğim şu hayallerimdi

Başaramadım hemen önümdeki duvardaysa aniden isteğğin kuvvetlenip çeşitli alanlara yönelik araştırmalarım var Resimde, Müzikte, Matematikte, Yazılımda

Ama bitti devam ettiremedim

Aptal zekam yüzünden hepsi

Tam bir geri-zekalıyım bazen intiharı bile düşünüyorum bir yandan ailemin sıkıntılarını bir yandan önümde resmen tiyatro misali biz burdayız diye oynayan görüntüler var ve ben bir şey yapamıyorum acı çekiyorum

Allah kahretsin böyle hayatın! Bazen doğmasaydım diyorum

Yazımı en sevdiğim müziklerden biriyle sonlandırmak istiyorum.