AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
266Cevap
kadınlar kurnaz ama erkekler daha da kurnaz çekilmiyorlar hiç
erkekler tabiki ds daha zekidir ama çalışkanlık bakımından bakarsak genelde kizlardir
Erkekler tabi kadınlar beynini yemişler daha sabah bir ilki basarmis kadin bomboş ara yolda kaldirinda direge arabayla girmeyi becermis nasil yapmissa😁
Erkekler zeki olsaydi bir kuku icin okadar Imparatorluklar batirmazlardi 😂😂
Kişiye göre değişir çoğu erkekler kadınlardan daha zeki. Bazı kadınlarda erkeklerden zeki.
Erkekler diye biliyorum ama kendi fikrim kızlarda da erkekler de de çok zeki olan var
Erkekler nedeni de bence daha basit düşünmeleri kadınlar daha detaysal
Zeka görecelidir kadın erkek tartışılmaz laki şu var kadın lar daha dikkatli erkekler dikkatsiz 😂
ERkekler bnce. Duygusal degil fazlaca mantikcilar. Kadinlarsa zeki değil kurnaz 😁
Erkekler dünyayı yönetiyo cevap gayet açık. Kadınlarda bugün ne giysem...
Bence böyle bir kıyas yapılması saçma ilgi alanları farklı o sebeple ikiside Kendi ilgili alanında daha başarılı.
kadınların beyni daha arşivci sadece yoksa kadınların gerizekalısı da var erkeklerin de var çok şaapmamak lazımm
Cinsiyet ile alakası yok
Ben 7 yaşındaki kızın
50 yaşındaki adama akıl verdiğini gördüm
Adam sessizce uzaklaştı
Ya aslında bu birazda bencillik oluyo ama çevremdeki bütün erkek arkadaşlarımla sohbet ederken farkediyorum bizim düşündüğümüzün onda birini düşünemiyolar beyin full sonuç odaklı çalışıyo 😂
Erkeklerin daha zeki olduğunu sanmıyorum kadınlara yalakalık olsun diyede demiyorum ülkede son zamanlardaki cinsel istismardan erkeklerin ne kadar acımasız olduğunu görüyoruz
Bunun zekilik ile ilgisi yok
Saçmaladin
İki beyin arasında sadece ağırlık farkı var. Kadın beyni, erkeğinkine göre daha hafif. Zeka olarak herhangi bir fark yok. Zekayı belirleyen genetik ve çevresel faktörlerdir.
Çok uzatmayın Kadın daha zekidir. Keşke dünyayı kadınlar yönetseydi...
İnsanına göre değişir bu. Cinsiyetle bir alakası yok.
Genel manada erkeklerin daha zeki olduğu tartışmasız bir gerçek olmasına karşın kadınlar zekalarının %80 ini kurnazlık için kullanırlar bu durumda senin zekanın onların karşısında sadece çekici tarafı kalır ;)
Zeka karakter işidir. Alakası yoktur bence cinsiyetle.
Aslında göreceli kavramdır zekilik kimine göre zekidir kimine göre ise değildir
Erkeklerdir. Dien kızlar sizinle tanışmak Onur verici olur 😊😊
Hdidjwowojdhe
Tanısabiliriz 😊😊
tarihte kaç tane kadın mucit var? kaç tane erkek mucit var?
ona göre ver cevabını koçum 8)
Tarihte kadinlar ev islerine bakilmakla yukumlu tutulup sadece erkekler okula gonderildigi icin olabilir mi Koçum? Kadinlara hali dokuma yabanci dil gibi dersler ogretildigi icn mesela? Dusunme genisligin ve mucitlikten bahsetmen😂😂😂
@legendinen banane bunu bahane olarak mı kullanıyorsun erkek mucitlerin hikayelerini öğren koçum okula gitmeyenler var bir sürü hiçbir şeyden haberin yok mucit olacak insanın okulla ya da yaşamıyla zekasının alakası yoktur
Bildigini okuyosun oyle olsun. Ama tarihte bilim adamlarinin cogu erkek diye yoldan gelip gecen butun apt*al erkekleri de kizlardan daha ustun tutmuyorsundur herhalde. Gunumuzde kizlar beynini erkeklerden cok daha mantikli seylere harciyor
@legendinen yoldan geçen ile ne alakası var bizim ülkeden mucit çok az çıkıyor zaten şu an kullandığın her şey yabancı ülkelerden icat edilen şeyler
kişinin zekasını geliştirmesine kalmış birlry cinsiyet farklılığı pek etkilemez
bu kadın mı daha karpuz yoksa erkek mi daha muz gibi bir mukayese. kadın kadın beyni, erkek erkek beyniyle düşünür. beyin nakliyle kadınınkini erkeğinkine nakletsen sorusu daha işi daha da karmaşıklaştırabilir. harbiden acaba neolurdu!
Tarih hep erkek leri yaz mistir sorunun sorulması bile saçma 😉
Tarih hep erkeklerin kadınlar için çıkardığı savaşları yazmıştır:/
Burada bile kurnazlığın ve zekanın kimde olduğu anlaşılıyor..
Siz kendiniz için savisil digini zannedin biz ise ego
Kadınlar zekidir diyorum çünkü erkeklerin bazıları gibi herkese taciz etmek gibi bir özellikleri yok ki bu saçmalıktır ve erkekler bunu yapar şimdi söyleyin erkekler mi zeki yoksa kadınlarmı? tabiki kadınlar...
Kadınlar 2 ağzı olduğu için çok konuşur erkekler 2 kafası olduğu için çok düşünür bu yüzden erkekler zekidir 😎
“Erkekler mi daha akıllıdır kadınlar mı? Elbette ki kadınlar. Çünkü bacağı güzel diye, hiçbir kadın askıntı olmaz bir erkeğe.” William Shakespeare
Kadın ve erkek zekası farklı ve kadında duygusal zeka fazla olduğundan erkek gıbı konsantre olamaz. Bılım insanlarının çoğunun erkek olusu bu yuzden
Merak eden, soran, düşünen, kendini geliştirebilen ve bu yaptıklarını kendini gerçekleştirebilmek için kullanan her insan zekidir/akıllıdır. Kadın veya erkek diye ayırmak söz konusu değil.
Konusu olamaz bence. Biraz despot bir yorum olmuş, sorry. :)
ankette erkeklerin kadınlara desteği daha fazla olmasına rağmen yine erkekler önde. değerimizi bilin sevgili kadınlar.
Zeki olmanın cinsiyeti olmaz ki insanın ailesi neyse çocuğu da öyle olur.
cinsiyete bagli bir sey değil ama laf acilmisken diyim kadinlar tabi ahaha
Yerine göre değişir çünkü yerine göre erkekler olarak salağa yatmamız gerekebiliyor...
Bunun cinsiyet tarafı yok kim daha iyi yalan söyleyebiliyorsa o taraf olabilir 😏
Kadınlar güçlüdür bırakın da erkekler zeki olsun bari.
Zeka=çakallık değildir erkekler yazsın bunu bir yere
Why büyük soz
Öyleee
Cok fenasin
Cevap basit erkekler erkek kadınlarda kadın dicektir
arkadaslar olayi anlamamis tüik bu konuda ki arastirmalari yaparak mi konusmus doktor birazda onu dusunmek lazim sonuc olarak aklin yolu birdir.
zeka testlerindeyi zeka testislerinde anlamadıysam neyim
Kadınlar şeytan olmak istediklerinde inanılmaz başarılılar.
Kadınlar daha zekidir ancak ve lakin araya duyguları giriyor... Ve düşünüp de yapamıyorlar zekice şeyleri. Beyinleriyle değilde genellikle kalpleriyle hareket ediyorlar.
Kadınlarda erkeklerde zekidir marifet onu doğru yerde doğru zamanda doğru bı şekilde kullanabilmekte kendini geliştirebilen insan zekidir hep ben biliyorum dememek lazım
Kadınlar zekidir. Bilimsel olarak kanıtlanmış beyin loblarını ve elektronlarını kullanan yapıları vardır
Elektronları? Elektron bir atomaltı parçacıktır. Sadece beynimizde değil, tüm vücudumuzda hatta tüm evrende bulunur. Elektronu kullanamazsın. Nöron demek istemiş olmayasın?
@ArapKedisi kısacası kadınlar beyinlerini bizden kat kat iyi kullanıyorlar
Bu arada nasıl beynimizde yok dediğin şey 120 trilyon tane var :D
kisiselbasari.com/...rilyon-elektron-bagi-var.html
Neye göre? Beyindeki "zeka" diye adlandırdığımız durum sadece IQ testlerine göre mi belirleniyor? IQ'dan başka EQ ve RQ gibi zeka dalları da keşfedildi son yıllarda. Ha, kaldı ki, dediğin gibi, kadınların erkeklerden daha zeki olduğu gibi bir şey de ispat edilebilmiş değil. Zeka görecelidir, bunun kadını ya da erkeği yoktur. Ama bu bilgiyi gözardı edip de sosyal yaşama bakarsan erkekleri daha zeki olarak görmen kaçınılmazdır. Siyaseti, medyayı ve sosyal yaşamın pek çok önemli noktasını yönetenler erkeklerdir.
Ben sana beyinde "elektron yok" mu dedim? Okuduğunu anlayamıyor musun? Elektronlar her yerde vardır, tüm evrene yayılmış bir atomaltı parçacıktır. Ama senin iddia ettiğin gibi beynin elektronları kullanması gibi bir durum söz konusu değildir. Beyinde elektron hareketi yok. Nöronlarda sodyum ve potasyum iyonlarının sarkoplazma ve sarkoplazmik retikulum arasındaki taşınması sonucu oluşan kutuplaşmaya impuls deniyor. Nöronlarda impuls iletim mekanizmasını araştır.
Hertürlü hile hurda çakallık sinsilik konusunda kadınlar daha akıllıdır..
kadınlar açık farkla... ama sadece zeka yeterli değil tabiki.
Şimdiye kadar kendimden daha zeki bir bayanla tanışmadım
Kadınlar tabi erkekler bir göt görünce aptallaşıyorlar
Kadınların bazıları çok aptal bazısıda çok zeki boş oy atıyorum erkekler içinde geçerli bu 😅
Tartışılır tartışmayıda sevmem sonuç odaklıyım yorumsuz
Kızlar zekidir ama onların hissayatları çok güçlüdür, erkekler de kızlarla aynı zeka seviyesinde.
Ikisi de zekidir ama yönetmenlik te erkek daha üstün olduğu aşikardir
boyle bir arastirma sacmalik olur. boyle bir arastirma yapabilmek icin dunyadaki 7 milyar insanin hepsini taniyor biliyor olmak lazim.
Zeki kim olursa olsun akıllı olmadıktan sonra banane onun öğrenme kapasitesinden
Zeka konusunda bir cinsiyet ayrımı yapılamaz bence, insandan insana değişen bir durum 😊
zaten bilim adamı diye bir şey var bilim kadını pek duymadım
Kadinin guzelligi bazen erkegin zekasini yenmeye yetiyor
Ne fark eder ne bu üstünlük kurmaya çalışma çabaları
Direkt bir bağlantı kurulamaz. Ortalamalar da her insan için geçerli olmaz bu yüzden bu soruların rafa kalkma zamanı gelmiştir.