• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Babasız büyümek nasıl biliyor musunuz?

sarısındıesmeroldu
sarısındıesmeroldu Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Çoğunuz şanslı insanlarsınız mutlu aile tablonuz var..Peki anne babanız ayrı olsaydı,babanı hıc tanımamış olsaydınız,onunla hıc vakıt gecırmeseydınız,onun boşlugunu doldurabılırmıydınız?
Babasız büyümek nasıl biliyor musunuz?
Babalık Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

anne babası ayrı sapık bir babayla büyüyen kız evlat için keşke ben bu durumda olsaydım dedirtecek şey senin ki. benim babam devamlı kadınlarla beraberdi bazı günler iş seyahatine gidiyorum derdi babannemle ben evde kalırdık halbuki kadınlarla tatile gidiyormuş mesajlarını gördüm konuşmalarını çok iğrendim keşke bende babamı hiç tanımasaymışım

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• pembikbunalım
    pembikbunalım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 46%
    +1 yıl

ahh canım benim yaa :(

umarım senin önüne öyle bir adam çıkar ki ömür boyu harika bir baba olur evlatlarına ve sana da mükmemel bir eş nasip eder RABBİM sana Amin

içten diledim emin ol

1
    10 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

Aminnnnn... sanki annem gibi dua ettiniz Allah razı olsun .. zaten benim en buyuk ıstegım o mumknmu bılmıorm ama ömür boyu o sevgıyle saracak bir adam... bırlkte eşim cocugum ve ben aynı sofrada aynı evde eksiksiz...

Yorumla
    • pembikbunalım
      pembikbunalım
      +1 yıl

Amin canım ALLAH senden de razı olsundua ederim canım nolucak doğru olan budur

hem müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua çok makbuldur ve daha çok kabul görür :)

olucak tabi ki şekerim neden olmasın senin de yuvan olucak evlatlarınla bir arada babaları birlikte mutlu bir yuvan olucak inan ve dua et olmayacak hiç bir şey yok yeter ki ALLAH istesin ve sen kalpten dile :)

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

Ozaman bu yaşıma kadar yaptgım gibi yine sabırla beklıyorum duamı hıc eksık etmıyorum ... İnşallahh çok çok çokç çok çok mutlu olurum benım yasayamadıgım herşeyi cocuklarımla yasatır babası :)))

Yorumla
    • pembikbunalım
      pembikbunalım
      +1 yıl

yaşarlar canım sen yeter ki iste ,bak sana bir örenk vereyim için rahatlasın

benim babam öksüz büyümüş anne sevgisi ne hiç bilmez ama ALLAH ona öyle bir nasip etmiş ki annem babama öyle şefkatli ilgili ki bize gösterdiği şevkati babama da gösteriyor enredeyse babama aynı zaamnda anne sevgisi ilgisi veriyor ve babam bize çok iyi bir baba sevgisiz yetişmesine rağmen bunları sana anlatıyorum ki için kalbin rahatlasın diye

Yorumla
    • pembikbunalım
      pembikbunalım
      +1 yıl

yani tatlım senin de karşına öyle biri çıkar ki hem çocuklarına mükemmel bir baba olur sana da hem baba şefkati verir yıllardır görmediğin hemd e koca

yeter ki ümidini yitirme ALLAH'TAN her daim dile

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

Ne mutlu öyle anneyeee ve yaradana... Herkes bır skılde sınanıyor benımde bu demekki insan bazen eksıklıgnı cok hıssedıyor o yuzden zorlanıorm sadece... ama duamı bırakmıorum ... olucak elbette ınanıyorumm... umarım benımde öyle bı hayatım olur...

Yorumla
    • pembikbunalım
      pembikbunalım
      +1 yıl

canım her karanlık gecenin sonu aydınlıktır bunu bilir bunu söyelrim ben

tabii ki herkesin türlü türlü dertleri sıkıntıları var sınanıcaz ki günahlarımızdan kurtulalım

benim de evlilik hayalleri kurarken aldatıldım mesela ama isyan etmiyorum ihç bir şekilde olması gerekti ve oldu yaşamam gerekti keşke demiyorum vardır MEVALMIN bir bildiği ha aacı çekiyorum amenna bunalımdayım belki ama bu halime şükrediyorum belki de benim çocuklarıma da o adam iyi bir bba olmayacaktı o yüzden

Yorumla
    • pembikbunalım
      pembikbunalım
      +1 yıl

sende inan ibadetlerini dualarını eksik etme sakın ekndini suçlama hiç bir şey için

umarım hep mutlu olursun dilerim :)

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

hepimiz birşeyler yaşıyoruz...aynen öyle olmuş ALLAH hıc bır kulu ölesine cıkarmazmıs karsımıza kımısı ımtıhan kımısı ceza kımısı hedıye olurmus... sen evlenseydın belkıde o kotu bı baba olcaktı gerck yuzunu gordun evlenmeden... şükret haline canım benm gerckten ... kurtuldm de...

Yorumla
    • pembikbunalım
      pembikbunalım
      +1 yıl

öyle diyorum zaten bende ohh kurtuldum ALLAH beni onunla hiçb ir şekilde karşılaştırmasın artık ne bu dünya da ne de öbür dünya da Amin

ya evlenseydim aileme ne diyecektim ben nerden buldun bu adamı demiyecekler miydi hep bunları düşünüyorum

ama ben var ya o kadar yıl ilişkim içinde hiç ALLAHIM mutlaka o olsun nasibim dememişimdir hep RABBİM hayırlıysa olsun eğer üzecekse benim için hayırsızsa olmasın dedim dedim ve olmadı yani bir şekilde bana MEVLAM yüzünü gösterdi çok şükür diyorum

Yorumla
  • playmaker10
    playmaker10 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Hiç kolay değil tabiki. Ben şuan askerim 2 buçuk aydır görmüyorum fena özlemiş durumdayı tamam yurtdışında da kaldım 2 sene yazın ama o tatlı bir ayrılıktı şimdiiki gerçekten çok daha zor. senin özlemini zaten tarif edemem çünkü tarifi yok

0
    7 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

kesinlikle tarifi yok... Bırlkte sosyal hıc bı seyın yok hatrladıgın bir anın yok... bir sevgı sozcugu yok... yokta yok

Yorumla
    • playmaker10
      playmaker10
      +1 yıl

nasıl baş edebiliyosun annenle yaşıyosun sanırım

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

Alışıyorsun alışmak zorundasınn baş edemiyorum bazen yazarak ağlayarak sızlanarak atmaya calısıyorum ama eksik buyuyorsun işte...

Yorumla
    • playmaker10
      playmaker10
      +1 yıl

Önceliklle Allah sana sabır versin. Ama kaderde bu varsa yapacak da bişey yok keşke olmasaydı diyo insan ama elinde değil. Kendini çok güçlü tutman lazımki her zaman ayakta kalabilesin. Tahminimce de karakteri güçlü bir kızsın umarım her şey gönlüce olur

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim... en kısa zamanda ailene kavuşursun inşallah sende sağsalim...

Yorumla
    • playmaker10
      playmaker10
      +1 yıl

hm bir de şu o tequilayı da sindire sindire iç bir shot da benim için iç ;)

Yorumla
    • playmaker10
      playmaker10
      +1 yıl

teşekkür ederim inşallah Road to Istanbul 68 days later :))

Yorumla
  • flcndgn
    flcndgn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Ben ayrı yaşadım annemden ve babamdan ve halada ayrı yaşıyorum.Ancak farklı bir ayrılık,yine görüşürüz hiç birşey olmamış gibi.Ama benim kalbim de çok farklı derin üzüntüler yaşattı.Sevgi en büyük noksanlık.. :(

0
    4 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

Kesinlikle ve o sevgıyı dısarda arıyorsun yanlıs ınsanlarada denk gelıyorsun... o eksıklık kapanmıor...

Yorumla
    • flcndgn
      flcndgn
      +1 yıl

Katılıyorum.Birde buna benzer durumlarda insanın duygusallığı daha fazla oluyor!Bende baya bir var.Zaten duygusal olmayan insandan sevgi bekleyemezsin,sevgi yoksa güven aşk yaşam olmaz..İnsan düşünüyor,dışarıdan beklersin sevgiyi ve söyleyemezsin söylemeden karşılığını görmek istersin bir başını okşama bir tatlı söz bir içten gülümseme bunlar insan için harika mücevherdir.Maalesef çoğu insanlar bu cennetlik duyguları yok ediyorlar ve kötü duygular aşılıyorlar.Çevremizde sevebileceğim insanlr zor

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

Babasız buyumeyen kımse senı anlayamaz hele kız cocuguysan.. eksiksin işteee ...Herkesin dilindedir baba kızın ilk aşkıdır dıye mesela ben o cumleden nefret edenlerdenim. o sevgıyı dısarda arıyorsn grckten yazdklarınız cok dogruu bırının sacını oksaması bıle sevmek gıbı gelıor sana... cok zor...

Yorumla
    • flcndgn
      flcndgn
      +1 yıl

Bende sevmem o lafı.Yok kız babaya düşkün yok anneye düşkün ne saçma birşey!Aklıma geldi,hemen hemen arkadaşımın yanında iken babası arar sorar neredesin ne yapıyor gibilerinden.Ben hüzünlendim birgün kendi kendime dedim babam hiç aramıyor oğlum nasılsın birşeylere ihtiyacın var mıgelecekle ilgili planların nedir,neler yapmak istersin yok.Hiç yanıma gelip bir sarılmadı sadece sarılsın konuşmasına gerek yok.Off gözlerim doldu.Bu aynı annem içinde geçerli.Birde hiç sevgilim kız arkadaşımın olmamsı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

19

Cevap

• zuzucukk
    zuzucukk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Sahsen annem ben 2 yaşındayken vefat etmiş babamda hapiste ve sen benim halimi düsün 17 yaşındayım ve kendimi geliştirdim güçlendirdir herşeye karşı ve bir doğru düzgün karşıma bir kız çıksa nasıl seviceğim onu öyle ama simdiki kızlar tipe bakıyor insanın içine baksalar neler olacakta :(

2
    0 Yorumla
  • MuratBOY93
    MuratBOY93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

benim en yakın arkadaşımın babası yok vefat etmiş.Hayatım boyunca o eksiklik hissetmesin diye o yanımdayken baba lafını hiç açmadım hatta baba filmini bile tavsiye etmedim.15 yıldır böle yapıyorum

1
    4 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

arkdasına ve kendıne saygından dolayı senı tebrk ederım... ummarım hep böle devm eder

Yorumla
    • MuratBOY93
      MuratBOY93
      +1 yıl

biz onla kardeş gibiyiz onu aileden görüyorum ben

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

umarım hıc bozulmazz hep böle devm eder

Yorumla
    • MuratBOY93
      MuratBOY93
      +1 yıl

inşallah

Yorumla
  • diziim
    diziim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Kendim için bişey demiyorum ya benim çocuklar ne halt edecek üsteşik biri daha 18 aylık 8ay önce anneleri rahmetşi oldu onlar bu hayatı nasıl geçirecekler inan bana babasızlık annesizlikten daha iyi

0
    0 Yorumla
  • ADAK01
    ADAK01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

ben de öyle büyüdüm az da olsa tanıyorum ve tanıdığıma pişmanım,tanımasaydım belki her kız çocuğu gibi ben de hayalimdeki babama aşık olabilirdim

0
    6 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

neden pişmansın ? umdugun gıbı cıkmadımı...

Yorumla
    • ADAK01
      ADAK01
      +1 yıl

Yok eşek sudan gelinceye kadar döven,ayakkabım yırttık diye okulda arkadaşlarım alay edince ilk kez ondan ayakkabı istediğim halde terlik bile alamayacağım bir miktar para yollayan,ve erkek ya babam bilmez ki fiyat falan diye arayıp baba teşekkür ederim ama bu para yetmiyor dediğimde üstünü nerden bulursan bul diyen bir baba,ben 14 ümde bir genç kızdım.Parası yoktur demeyin subay kendisi ve çok şükür ben babamı hiç dinlemedim,para buldum ama nerden kazandığıma hep dikkat ettim :)

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

en azından senınkı bırazda olsa para gonderıyormus ama gamsızmış sanırım ustnu nerdenbulursan bul dedgıne gore ... yazıkk... dikkat etmen önemli zatenn ne mutlu sana basarabıldıysen...

Yorumla
    • ADAK01
      ADAK01
      +1 yıl

yok ya ne parası bu ilk ve sondu :) bazen tanımamak daha iyi İnan

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

sanrım öyle bılmıorm ki tanımadım cunku :))

Yorumla
    • ADAK01
      ADAK01
      +1 yıl

İnan öyle tabi ne desem de merak eder insan onu da ben anlamamam sanırım :)

Yorumla
  • Kırlangıç44
    Kırlangıç44 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 61
    +1 yıl

Babam rahmetli olduğunda 8 yaşında idim. 5 sene rahmetli olan anacığım babamın yokluğunu bana ve abime hiç hissettirmemiştir. Bize hem analık hem de babalık yapmıştır. Nur içinde yatsınlar.

0
    0 Yorumla
  • ramones
    ramones Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

mesela ben babamı hiç ama hiç sevmem. birde olaya iyi yönden bak mesela babamı hiç tanımamış olsaydım kafamda güzel bir insan çizerdim ve ona baba derdim. sanki benim için daha iyi olurdu

0
    0 Yorumla
  • -Mustafa-
    -Mustafa- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Varda ne işe yarıyor ?

Para her şeyi halletmiyor, ben ileride olursa aileme böyle yapmıcam.

0
    0 Yorumla
  • ISiyaHI
    ISiyaHI Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Ben tanımıyorum vakitti geçirmedim 3 yaşından beri ayrı

0
    5 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

ne hıssedıyorsun peki ?

Yorumla
    • ISiyaHI
      ISiyaHI
      +1 yıl

varlığını bilmediğim için yokluğu etkilemedi biraz soğukkanlıyım belkide ondandır. Bi seferinde karşılaşınca onunla gözyaşlarına boğulmuştum kendiliğinden olmuştu boşta bulundum heralde farketmeden dolmuşum. Ama sonra toparladım kendimi iyiyim ben ya :)

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

kimi kandırıyorsun sennnn :)))

Yorumla
    • ISiyaHI
      ISiyaHI
      +1 yıl

Büyüdük artık sevgiyemi ihtiyacımız var bizim :) sevgi için geç kalındı biraz :)

Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

hadi öyle olsn (:

Yorumla
  • Elfanya
    Elfanya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Tabii ki ailedeki hiçbir bireyin yeri dolmaz. İmkansizdir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet babasız veya annesiz büyüyenler daha korumacı ve daha güçlü oluyorlar... yalan mı?

0
    2 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

kesinlikle çok dogru... ama eksik büyüyoruzz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet o eksigi tamamlamak için insanlardan medet umuyoruz

Yorumla
  • techtech
    techtech Takip Et
    +1 yıl

babam var babasızım yokluğunu aramıyorum annem ve kardeşim yetiyor

0
    0 Yorumla
  • starulker
    starulker Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Babanizin oldugu halde babasiz gibi buyumek nasil bir duygu biliyormusunuz?

0
    0 Yorumla
  • EmPr1yO
    EmPr1yO Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

bide şöle bir durum var baban varken baba hasreti çekmek ne demek :(

0
    0 Yorumla
  • jozouen
    jozouen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Ne anne nede babnı yeri doldurulabilir ama herkezin ayrı bir yaşamı vardır ve bu yaşama alışırlar.

0
    2 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

doğru... alışmak zorunda hıssedıyorsun.. dahada guclenıorsn

Yorumla
    • jozouen
      jozouen
      +1 yıl

Hissediyorsun ve zorundasın herşeyin güzel tarafındanda bakmak lazım aslında

Yorumla
  • trkakn
    trkakn Takip Et
    +1 yıl

sen kendin yaşadıysan bu olayı sormana gerek yok bence

0
    0 Yorumla
  • Rosebud
    Rosebud Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

Allah yardımcın olsun..

0
    1 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

teşekkür ederim

Yorumla
  • SeNDeYaLaNSıNN
    SeNDeYaLaNSıNN Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 39%
    +1 yıl

ben bğyğdğm babasız biliyorum ne olduğunu

0
    2 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

:(( çokkk zorrr

Yorumla
    • SeNDeYaLaNSıNN
      SeNDeYaLaNSıNN
      +1 yıl

evet hemde haddinden fazla zor ama atlattım şükür o devreleri

Yorumla
  • Karakarga
    Karakarga Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

doldurulur tabi hayatta neler oluyo neler..

0
    0 Yorumla
  • xsananex
    xsananex Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Zor bir durumdur Allah yardımcın olsun.

0
    1 Yorumla
    • sarısındıesmeroldu
      sarısındıesmeroldu
      +1 yıl

Çok zor hemde .. teşekkür ederim...

Yorumla
  • NorveçliBilimAdamı
    NorveçliBilimAdamı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Keşke tanımasaydım. :(

0
    0 Yorumla
  • ahmet100
    ahmet100 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Çok kötüdür heralde Allah korusun.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben babasız büyüdüm. Ve dolacağını zannetmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • roxellaine
    roxellaine Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

bilmiyorum ama allah kimseye göstermesin

0
    0 Yorumla
  • miyaaavvv
    miyaaavvv Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

:( ...!

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı.

cok zor :(

0
    0 Yorumla
  • alleyoop
    alleyoop Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Çok zor olsa gerek.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Babasız büyümek nasıl biliyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Babasız büyümek nasıl biliyor musunuz? 9 cevap verildi
Babasız büyümek? 10 cevap verildi
Babasız büyümek? 7 cevap verildi
Babasız büyümek? 19 cevap verildi
Annesiz babasız büyümek nasıl birsey? 7 cevap verildi
Babasız yaşamak nedir bilir misiniz? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨