Her insanın karakteristik özellikleri farklıdır. Karakter sahibi olan insanların en az bir özelliği diğer insanlar tarafından fark ediliyor. Bu farklılık ise kişinin, toplum tarafından saygın biri olarak görünmesine de yol açıyor. Dürüst, olgun, esprili, neşeli gibi... Doğru ve iyi olanı bilmek ile doğru ve iyi olanı yapmak arasındaki en önemli bağlantı doğru ve iyi olanı yapacak bir karaktere sahip olmaktır. Eğer karakter gelişmemişse tahsil işe yaramıyor. - Bir insana "karakter sahibi" diyebilmeniz için o insanda hangi özelliklerin bulunması gerekiyor?
Bir insana "karakter sahibi" diyebilmeniz için o insanda hangi özelliklerin bulunması gerekiyor?
Dürüst, güvenilir, adaletli, sadık. Bu özellikleri barındıran biri için karakterli diyebilirim. Tabii kendi düşünceleri ile hareket etmesi de ona artı bir özellik kazandırır. Çünkü bir başkasının düşünceleriyle ilerlemek insanın benliğine zarar veren dolayısıyla karakteri de zedeleyen bir durumdur. Herkes kendine özgü davransın zaten karakterde böyle bir şeydir. Aynı zamanda başkalarının fikirlerine de saygı duymayı unutmamalı insan.
Empati kuracak ve saygılı olacak Beyin fukarası kaba sözleriyle değil de fikir alışverişinde bulunan insanlar favorim Karakter konusunda yaş da önemli değil Kırklasada cırtlasa da insan beyni ile kalbinin yolunu kibre ve bencilliğe satmış ise karakter fukarasıdır bence.
Sadık olmalı. Sadece sevgilisine değil eşine dostuna arkadaşına herkese karşı. Empati kabiliyeti gelişmiş olmalı. İnsan ilişkilerinde acaba ben onun yerinde olsam bana böyle yapılsaydı ne hissederdim diyebilmeli. Zaten empati yeteneği olan bir insan olduktan sonra karakterin tüm parçaları yerli yerine oturuyor. Puzzledeki tüm parçalar tamamlanınca da ortaya karakter sahibi insanın mozaik desenli portresi geliyor.
Valla karakter insanda doğuştan var ancak bunun oturma süreci kiminde hemen oluşurken kiminde baya zaman alabiliyor yani biraz göreceli bir durum bana göre karakter sahibi insanlar özellik olarak bence
1. anlayış 2. seviye 3. dürüstlük 4. saygı 5. insanlar ile olan ilişkileri
Hepimiz karakter sahibiyiz. Fakat burda ayırt eden iyi karakter kötü karakter. Kimsenin tam anlamıyla iyi bir karakteri olacağını sanmıyorum😄 Biz sadece kabulleniriz o kişiyi, karakteri tam olduğu için değil sevdiğimizde o eksikleri gözümüz görmez, sevgi doldurur eksikleri yani demek istediğim hiç bir insana iyi karakter sahibi demem. Sen dürüst insanı seviyorsundur onun dürüstlüğüne bakıp ne kadar harika olduğunu düşünürken o dedikodu yapıyordur.. Sanırım bakmamız gereken o kişinin artı ve eksi yönleri hangisi daha fazla? Vicdanı sağlıklı çalışan biriyse iyi yönleri fazladır.. Vicdanı hastalıklıysa kötü yönleri.. Büyük resmi görebilmek lazım
kitap okumalı abi yaa kitapsiz karakterlı adammı olunur zaten kitap adamı adam edıyor kültürlü ve bilgin biri haline getiriyor ve adam gibi adamda kulturlu olur zaten.
Topa tank alması derken az önce topa ekko aldı bizim adam, karşı top lane Gangplank 150 cs bizim ekko 0/2/0 gidiyor ve 50 cs de kalmış. Supportumuz raqe quit attı. 4/0/4 bitirdiğim oyunu kaybettim. Adamlar kendileri kazanmak istemiyor, top lane ekko sezon 6 da öldü gitti. Çekse bir maokai veya sion sadece önde dursa kazanacaz oyunu.
En İyi Cevaplar