Aptal insanlar
Zeki insanlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erdal ataberkin böyle bir kitabı vardı tehlikeli cehalet diye, bana kalırsa eğitim seviyesi düşük insanların cehaleti çok çok tehlikelidir, savaş, terör, kincilik hiç eksik olmaz, en basidi madımak olayı var... arap ülkelerine ve ülkemize bakabilirsiniz, milli iradenin en guclu oldugu donemlere denk gelir. genel slogan "ya allah bismillah allahuekber"dir. at izi, it izine karisir...
Zeki insanlar. Aptallar bıçak kullanır, kütük kullanır. Kendimden biliyorum yapılmaması gereken neler var neler..
Aptal insanlar daha tehlikeli. Zeki insan ne yapacağının en ayrıntısını bilir ve kendisini zarara girmesini istemez. Ama aptal insanlar çıkarları yüzünde her şeyi yapar kendisinin zararlı çıkıp çıkmamasını düşünmez.
Ve bu yüzden kendisi dahil bir çok insanın hayatını mahveder. Zeki insan bunu yapmaz onun için tek şey galibiyettir.
Aptal görünüp özünde zeki olanlar daha tehlikelidir. Onlar dolaylı yoldan istediğini elde ederler çünkü.
salağa yatan çok 😂
Cevap
164Cevap
Zeki insanlar , çünkü aptal insanı herkes kandırabilir , zeki insanları kimse..
Aptal insanlar aptal olduğu için tehlikeli olduklarını sanar ve böyle görünürler zeki insanlarsa normal görünen potansiyel tehlikeli oldukları için onlar normal gelirler verecekleri zarar daha fazladır yani zeki insanlar daha tehlikeli aptal insanlar da kendilerini kandırmaktadır
Aptal insanlar daha tehlikelidir. Allah düşmanımın başına böyle bir insan çıkarmasın diyorum ama benim başıma verdi. Aptal insan beyinsizdir, ne yaptığının ne demek olduğunu düşünemez, söylediği sözün nereye, kime dokunacağını düşünmeden konuşur, karşıdaki insanı mahvederler. Valla ben böyle bir insandan çok çektim, biliyorum nasıl tip olduklarını.
Aptallar daha tehlikeli gibi dursa bile zekiler daha tehlikelidir bence
#KendiniSevyadasevmesenbilirsin
Bir tane aptal dostum olacağına bin tane akıllı düşmanım olsun...
Zeki olup, aklını kurnazlığa çalıştıran insanlar daha tehlikelidir.
Tabiki zekiler aptallarin hamleleri tahmin edilebilir
Zekilerse yanlış tahmin yaptırır.
aptal insanlar daha tehlikelidir.
zeki insanlar sınırlarını, yapmaları gerekeni, yapmamaları gerekeni v. s. bilirler. aptal insanlar ise kendi dar kafaları ve küçük dünyalarında yaşadıklarından ne yapacakları belli olmaz. aşırı korkak da olabilirler. aşırı cesur da.
zaten zeki birisi bana bulaşmaması gerektiğini bilir.
İncelediğim araştırmalara göre;
Zeki insanlar daha az yalan söylüyor.
Zeki insanlar daha az hileye başvuruyor.
Zeki insanların ahlaki değerleri daha yüksek.
Ve sonuç zeki insanlardan korkmak için sebep yok.
Neye göre zeki, neye göre aptal.
Zeki daha tehlikeli
Aptallar... Odun bile daha kolay eğitilir , onlara iyilik yaparsın anlamazlar , doğruyu gözlerine sokarsın ama görmemekte ısrar ederler. Gün dikercesine batar rahat onlara , genellikle orta asya'da yaşarlar , bütün ülkeyi ateşe atan türleri vardır
Şimdi aptal insan her türlü aptallığı yapabileceği için tehlikelidir ama zeki insan da bu tehlikeyi aptallık etmeden kolayca yaratabilir. Zeki olan daha az hasarlı ve daha hızlı çıkacağı için zeki insanlar daha tehlikelidir.
Aptal insan tehlikelidir. Çünkü iyi bir şey yaptığını zannederken büyük zararlar verebilir.
Buna örnek hikaye bile var ayının biri sineği öldürecem diye çok sevdiği adamı öldürüyor ya hani bilirsiniz..
Dört insan türünden zararsız olanlar aptalar, zeki olanlar ve zeki oldukları halde aptalı oynayanlardır en tehlikeli olan üçüncü tür ise aptal oldukları halde zeki geçinenlerdir işte bunlardan uzak durun
Insan doğası geregi kötüdür
Bebekler vurmak kirmak ister
Ancak zarar vermemesi gerektigi sonradan ögretilir yani empati..
Bu yüzden her iyi bir kötülük her kötü de bir iyilik barindirir
Bunu zekaya indirgemek yanılgıdır
Zeki insanalrdır elbette çünkü aptallar plan yapamaz bir anlıktır yapacağı ama zeki insan plan yaparak istediği gibi tehlike yaratır.. Aptalalr sadece kullanılır..
Aptallar. Onların ne yapacağını asla kestiremezsin çünkü.
Hem atamız bile cahil dostum olacağına zeki düşmanım olsun diye.
Var ki bi' zararı öyle demiş.
Aptal insan sadece düşündüğünü yapar. Sonuçlarını düşünmez.
Zeki insan her düşündüğünü yapmaz, ölçer, biçer ve sonucunun ona dokunmayacağı en tehlikeli işi yapar.
Aptal insanlar bos bos konusurlar ve etcekleri hamleyi onceden duyururlar aptal olduklari icin ve sen zekiysenbunu onceden planliyabilirsin ve önliyebilirsin... zeki sinsidir aptal ise patavatsizdir
Ben aptal rolünü oynarım zekiyim demiyorum tabikide ama bu yöntemle insanlar bana bulaşmıyor, kavga etmiyor, boş boş tartışmıyor ve büyütmüyorlar. Deli rolüyle hem rahat yaşadım
Zeki insanın hamlelerini yeterince zekiysen tahmin edebilirsin ama aptal bir insanın ne yapacağını önceden asla kestiremezsin. Bu sebeple aptal insanlar.
Zeki insanın duyguları olur. Vicdanı olur ve çıkarlarına göre alt edilebilir.
Ancak aptalın açığı olmaz. Onun için en mantıklı hareketi sunsan bile kendi bildiği yoldan ilerler.
Zeki insanlar aptal insanların tehlikesini ölçemez ve bu kadar da aptal olacağını tahmin etmemiştim der ama aptal insanlar hep Zeki kesin yapar der Yani aptallar daha tehlikelidir
zeki insanların ne hamle yapacagini mutlaka kestiririm en hassas noktamdan vururlar ama salaklar ummadık yerden vururlar toparlanamam tecrübeyle sabittir 👍
Aptal insanlar ani ve atak davranırlar bir şeyin sonunu düşünmezler bu yüzden aptal insanlar daha tehlikelidir zeki insanlar ise kendisini savunmak için tehlikeli olabilir
Aptallar. Çünkü patavatsızlardır ve böyle zarar vermek gibi küçük hesapların peşinde koşarlar.
Lakin zekilerin böyle şeylerle işi olmaz. Ortada bir oyun varsa da kurallara göre oynarlar.
Bazen zekilerinde aptalligi oluyodur , aptallar icinde gecerli tersi:)
Bilerek zarar verdigini hissettiriyosa eger kim olursa olsun tehlikelidir bence
Aptal insanlar. zeki insanlar ister iyi olsunlar, ister kötü gereksiz yere büyük sorun çıkartmaz. Aptal insanların ne yapacağı belli olmaz, o yüzden daha tehlikelidir.
Aptal, cahil insanlar daha tehlikelidir Mevlana misali herkeze derdimi anlattım da bir cahile anlatamadim
Asla bir aptal ile tartışmayın sizi kendi seviyesine çeker ve deneyimi ile sizi ezer haklı çıkar
Mart Twain. .
mesela hangi sahnede bu durumda tehlikeli aptal ya da zeki de olabilir... mesela bir kaos anında aptal insan sayesinde seninde başına işler açılır... ama sana zarar vermek istiyorsa zeki insan daha tehlikelidir.
Aptallar daha tehlikeli, çünkü size zarar vermeyi düşünürken kendi başına gelecekleri hesaba katmazlar.
Aptalin uyanik olani kadar tehlikeli insan yoktur..
aptalların ne yapacağı belli olmaz lafta anlatamassın anlamaz en azından düşmanım zeki olsun da seviyemizi bilelim
zeki insanların aklı her türlü şeytalıgı düşünecek kadar gelişmiş oldugundan daha tehlikelidir. yeterki iiçnde kötülük barındırmasın
İnsanın kendisi, başlı başına en tehlikeli yaratıktır. Zeki ve aptal olması hiç birşey fark ettirmez.
Empati yeteneğinden yoksun insanlar tehlikelidir aptallar sadece aptaldır zekiler sadece şanslıdır.
Zeki insan daha tehlikelidir aptal insan cevresine zarar verir ama zeki insan geleceğe ve tüm yaşama zarar verebilir
Zekiler, çünkü aptal olanın yapacağı hatayı, hileyi hurdayı farkedip önlem alabilirsin. Ama zeki, kurnaz insanların niyetlerini farketmek daha zordur.
Aptal insan yok tam sinsiler var zeki olan zekiliğini belli ediyor da aptallar çok sinsi tehlikeli oluyor
Çünkü Aptal İnsanlar Dostun Gibidir Onun Ne Yapacağını Bilemezsin Zeki İnsanlar Düşmanın Gibidir Anlarsın Ne Yapacağını Zaman Alır Yıkması Biraz Ama Yinede Çözülmez Değildir
Aptal iken zeki olanlar zeki iken aptallaşanlar. Esasta insani olmayan özünde ve yaratılışındaki fasist duygulara esir olanlar dır tehlikeli olanlar.
Aptal insanın ne yapacağını kestirebilirsin zeki insanın ne yapacağı belli değildir ihtimaller daha geniştir.
En önemli konu şu kimsenin zekasını hafife almamak gerekir..
Bilmeyenden değil, bilmediğini bilmeyenden korkun diye bir söz hatırlıyorum ama kimin söylediğini hatırlamıyorum. Hiç unutmam. Bir hocamdı galiba.
Zeki insanlar en az zarar ile en çok faydayı sağlamak için çalışırlarken, aptal insanlar bu faydayı olabildiğince yakıp yıkarak sağlamak ister.
Haset ve kıskanç insan aptal cahil cesaretiyle her tür saçmalığı yapar, zeki aklını türlü kumpaslara kullanır.
Aptalları tehlikeli olmakla suçlayamayız bilincinde olmayabilirler.
Zeki insanlar bilincinde ola ola yapabiliyorlar, bu da onları daha tehlikeli kılıyor.
Aptallıkla yapılan hareketler genelde anlık gelişen bir durumdur.. Ama zeki birinin yaptığı kötülük uzun zamandır planlanmış ve daha ağır sonuçlar vermeye yönelikdir bence.. o yüzden B dedim
aptal her zaman tehlikelidir. Zeki ise bazen tehlikelidir. Aptal dost da olsa düşman da olsa tehlikelidir. Zeki ise sadece düşmanınsa
Rabbini tanımayan, Allahın rizasını kaybetmekten korkmayan. Nefsine kûl olan yani kendi benliğine kûl olan birinden herşeyi bekleyin...
İnsan temel olarak tehlikelidir. Zekası ile kendisini dizginlemesi gerektiğini bilir ve uyum sağlar. Aklı düzeyinde elitleşir.
Aptal insanlar tehlikelidir ama gerçekten zeki insanlar tehlikeli değildir heleki saf insanlar hic degildir
Aptal insanlar daha tehlikelidir zamanla öğrendim artık hayatımda tutmuyorum
Aptallar.. Çünkü zeki adam kötü olsa bile bunun zararlarını bildiğinde kemdını durdurabilir. Ama aptal adam ne yaptıgını bilmez!
aptallar tabııkı. onlar ıstemeseler bıle o zekaları ıle tehlıkelı!!
Aptal insan daha tehlikelidir. çünkü cahildir nerde ne yapacağı belli olmaz.
her ikisi de beyinlerini kullandıkları zaman tehlikeli olabilirler.
Aptal insanların büyük çoğunluğu oluşturması sebebiyle onlar daha etkilidir toplumda
Aptallar tehlikeli, yanlışlıkla veya sonunu düşünmeden hareket edeceği için, zekiler sonunu bilir düşünür ve mantıksız şeyi yapmaz
Hem zeki olup, hemde aptal olanlar daha tehlikelidir :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar