ben kucuklugumden beri ozel guclere inanirim, 19 yasindayim ve hala inaniyorum, hayat sadece is, guc, okul ve aileden ibaret olduna inanmam , allaha inanirim ve bizi dunyaya sirf bunun icin getirdinii dusunmuyorum, biz insanlar beynimizn 4% kulaniyoruz :S 100% kulansak ne olur? gecenlerde bir video buldum 'chi' diye birsey var ve onu master yappabilmen zaman aliyor ama icindeki gucu ortaya cikartiyorsun ve buna inaniyorum ama nasil orene bilirim ve benim gibi dusunenler varmi ?
Cevabın nedir?
+1 yılbak yaklaşımını sevdim olaya;) tabiikide sistemin kölesi olmaya gelmedik bu dünyaya fakat dünya düzeni gereği çok basit saçma bi hayat tarzı içinde oluyo genel insan nüfusu..hatta tarzı bile yok:) neyse..şimdi ben bi yanlışını düzeltmek isterimki çok önemli..nbeynimizin %100 'ünü kullanıyoruz zaten..tüm loblarını..bir çok lob var..sağ ve soldan ibaret değil..senin kast ettiğin %4 lük kısım başka bir mevzu..bu rada açıklama yapacak kadar yer yok zaten :) bu tür üstün yetenek diye kastettiğin yapabilitelerimiz zaten tüm insanlarda mevcut ama bilinçlilik seviyesi gereği kullanamıyolar zaten..sen madem o bilinçlilik seviyesindesin sana bir kaç tavsiyem olsu nacizane; öncelikle türkiyede sözde ''uzman'' ların yanına bile yaklaşma bu konuda..chi kuvveti ve daha nicesi var.aslında temel mantığı beynin odaklanma ve manyetik alan yaratabilme kabiliyetidir..mucizevi birşey yok ortada yani..allahın koyduğu fizik ve matematik kesinsel kuraldır bunlar:) alaka kuramayacaksın ama fizik ve matematik öğren..mısır matematiği öğren normal basit aptal matematikten daha geniş yelpazelidir...imkanın varsa çin tapınaklarını bir ziyaret et bu konularda..birde yerli bir kaynak isterim önce dersen; bülent kısa'nın kaynaklarını internette bulabilirsin..ve son olarak bilinç,bilinçaltı ve bilinçüstü kavramları hakkında iyi bilgiye sahip olman gerekli.. başarılar :)
12 Yorumla- +1 yıl
meraba. nerden bawlayacam bilmiyorum ama insanlarin ozel guclere sahib oldunu biliyorum ve bu potansiyel her kesde var ama geliwtirmek ve bilgi edinmeleri gerek. bende elektirik var ama ben onu kullanmayi bilmiyorum. ve istediyim zamanda kullanamiyorum. bende cok kez oluyor. arabaya biniyorum ve arabadan endiyim zaman men kapiyi kapatmak istediyimde barmaklarimdan elktirik cikiyor ve arabaya carpib yeniden bana donuyor ve beni carpiyor. bir kac kez elektirik cok guclu oldu ve parmaklarim uyuwdu. ama ben istediyim zaman olmuyor. ve bazi zamanlar kendini gosteriyor ben istemedim ve beklemedim halde. bazan geceler uyudum zaman , govleyimi cikartirken elektirik oyle cok oluyor ki, elektirikin iwinlarini goruyorum. govleyi cikardin zaman her kesde oluyor. ama bende biraz farkli sanki yildirim carapar gibi gozukuyor ama bana zarar vermiyor. ama parmaklarimdan cikdi zaman bana donerek parmaklarimi uyuwturuyor. ama bu ozel gucmu onu diyemem. belkide menim elektiriye cok hassas oldumdandir bilemiyorum.
- +1 yıl
Ben böyle yerlerde bulunmam ama dikkatimi çekti yorum a kapalı oldduğu için birine yorum yazarak söylicem bu işe bulaşmak aklınızdan zerre geçirmeyin size sadece bunu söylicem ben bulastm ve cıkamıyorum cok kötü bir çıkmazın içindeyim arkadaşlarım ya deliriyor ya da kafayı yiyor pisişik savaşın ve kaosun içerisinde olyorsun size dediğğm gibi bulaşmayın
En İyi Cevaplar
Rüyalarını yönetebilmek özel bir güçse evet bunu ben de sık sık yapıyorum. Eğlenceli oluyor. Bazen de kabustan kurtulmak için yapıyorum. Rüyayı görmeye devam ederken rüyada olduğumu ve gözümü açtığımda gerçek dünyayı göreceğimi rüyayı görmeye devam ederken fark ediyorum. İki kere annemle aynı rüyayı gördük. İkisinde de ben kendimdim o da kendisi yani ben rüyamdaki mekanda annemi gördüğümde o da beni gördü ve ben kendi rüyamda ne yaptıysam annemin rüyasında da aynısını yapmışım. Bu durum tersi için de geçerliydi. Yani annem benim rüyamda ne yaptıysa kendi rüyasında da onu yapıyormuş. Bir keresinde bir silgiye ürdan batırmıştım. Kürdanın üzerine de katlanmış bir kağıt koydum. Odaklanarak Kardeşinle ikimiz kağıdı çevresinde yavaş yavaş yarım tur döndürdük. Yapabildiklerini sadece bunlar daha fazlası değil. Hatta kağıdı döndürme işini benim yaptığından şüpheliyim.
11 Yorumla- +1 yıl
Rüya olay8, lucid rüyadır gelistirmeni tavsiye ederim.
Kagit olayi kurdan yerine igne kullan kagidi x biciminde katla ve dondur. Bunun adi psi wheel dir. 10 aydir bu konularla ugrasiyorum.
+1 yıl
Beynimizin sadece birazini kullandigimiz dogru deyildir... insan vucudunda kullanilmayan kissimlar yasamaz...dogru olan budur beyinimizde daha cok beyin capacitemiz oldugu, bu demektir ki beyinlerimizi daha iyi kullana bildigimizdir..
yani beyinimizi 100% kullaniyoruz..eyer bunu kaba hesapla bolersek..33% vucudun functioni icin 33% hatirlamak ve yani hisler icin 33%da bilmediyimiz birsey icin kullaniyoruz ama beyini 100% kullaniyoruz...00 Yorumla
+1 yılÖzel güç dediğiniz şeyler psişik güçlerse ki ben öyle anladım evet tabiki de var. Mesela bütün bunlar 'parapsikolojisi' olarak adlandırılır. Parapsikolojisi içinde en ünlü olanı 'telepati, levitasyon, astral seyahat, biyokinezi,...' birçok türleri vardır. Eğer internet ortamında ve bazı kitaplardan parapsikolojisini araştırır iseniz sorunuzun cevabını bulacaksınızdır. Hayırlı günler selametle...
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
28Cevap
+1 yılCidden böyle şeyler var, bana inan. Boşu boşuna internette arama nedenini birazdan söyliyeceğim, bu arada bunlar kurandada geçiyor (sabırla ortaya çıkacığına) Bir kaç tane bag kurma ile ilgili yazılar var ama asla video arama aslında ara ama boşuna zamanın gider çünkü bu güçlerin bazı şartları vardır. bu senin sırrın olacak arkadaşlarına veya kimseye hava atmak için yapamazsın. Ben bayaa ugraşmıştım tekrar araştırma yaparken bu konuyu gördüm. İnanıp inanmamakta özgürsün ama kimse çıkıp bana çoçuk gibisin filan demesin. dediğim gibi ''inanıp inanmamakta özgürsün''
14 Yorumla- +1 yıl
ben sana ınanıyorum
- +1 yıl
adım seda osmanoglu malatya lıyım benı bul faceden..
- +1 yıl
Bu konular alaya alinmaz saten. 10 aydir ugrasiyorum. (Yarisindan cogu bisa gitti) ve evet ozel guc var. Aerokinezi yapiyorum. Pyrokinezi, terrakinezi, hidrokinezi. Arastir.
- +1 yıl
Sanirim soyadimdan da belli oluyor :D
özel güç dediğin nedir mesela, şöyle örnek verelim, 10.cu kattan atlayıp ölmemek mi.? tek parmagınla bi arabayı kaldırmakmı.? hiç hasta olmamak mı.? karsındaki insanın düsüncelerini okumakmı? tek ayak üzerinde koşmakmı? ne yani özel güç ne, arkadas öyle bişiye inanmam ben, ALLAH özel güç demiyelimde, seçtiği insanlara zaten farklı özellikler kılmıştır, onlarda peygamberlerimizdir, bi peygamberimiz kuş dilinden anlar, diğeri rüzgarların hakimi olur vs yani, bana göre harbiden çok saçma öyle şeylere inanmam asla...
00 Yorumla
+1 yılBen de hep inanmışımdır.Psişik yetenekleri olan insanların varlığına inanıyorum.Benim de 6. hislerimin epey kuvvetli olduğunu söylerler hatta doğduğum gün ve doğum saatimi yazıp ayrıntılı burç yorumuma baktığımda da defalarca 6. hissimin inanılmaz olduğu ve geliştirirsem psişik güçlerim olduğu yazıyordu.Ben de isterim kendimi aşıp bazı şeyler yapabilmek
10 YorumlaKesinlikle vardır, metafizikte bununla ilgili araştırmalar da mevcuttur. Ve şöyle bir gerçekliği de sizlere hatırlatmak isterim ki ''Aklına gelemeyecek şey hayatına da gelemez'' durum bu iken senin yazdığın konu ile ilgili herkes görüşlerini ifade ediyor. Sende bu konuyu açarak neye inandığını ifade edebiliyorsan eğer bir şeyi gerçekleştirebilme potansiyeline sahipsin. Ama bu herhangi bir şey değil yani özel güçlerden herhangi birisi olabilir. Bana mesaj atabilirsen de özelden bu konuları daha iyi konuşabiliriz...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılkadınların özel güçleri var buna inanıyorum.aklı başında sakin bir adamı saniyeler içerisinde deliye çevirebiliyorlar.bir de 0-5 yaş çocukların onlarda ağır abi,olgun insanları saniyeler içerisinde maymuna çevirebiliyorlar.başka özel güç görmedim.gördüm dersem yalan olur.
10 Yorumla Olabilir rasputin var mesela oku hayatını link
13 Yorumla
Soran+1 yılteskur ederim sacma ve olumsuz cevap vermedigin icin
Chi felsefesi aura ile de alakalı yanlış hatırlamıyorsam.Özel güç denildiğinde ateş topu fırlatmak ,elinde yıldırım tutup fırlatmak tarzı düşünceler gelebilir insanların aklına.Demek istediğini az çok anladım sanırım, kendimden şöyle bir örnek vereyim;Elim kesildiğinde, yandığında yada bir yerim ağrıdığında konsantre olup bunları durdurabiliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Şifacilikla ugrastin mi. Bilmiyorum bana ulas. Belki yardim edebilirim. facede de buse psisik diye geciyorum.
Neden olmasın. Keşfedilmemiş güçlerin olduguna inanırım ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılyanliz olmadimi bilmek iyi birsey
Gizli kullanıcı bana ulaşman gerekli. bu çok önemli. duyacakların şaşırtabilir. bunun gercekten önemli oldugunu kavra ve bana ulasmak icin elinden geleni yap. eger gercekten merak ediyorsan bir sekilde bana ulaşırsın. yardımcı olabileceğim şeyler var. ilgini çekiceğini düşünüyorum.#bulbenibundankolaynevar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sana yazmam icin bana duzgun bir neden vermen lazim
Soran+1 yılAyrica bunu cok onceden yazdim inanmiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnandığım herşey ve ailemin uzerine yemin ederimki benim özel gücüm var gelecegi görebiliyorum ve bu yüzden sabaha kadar ağladığım çok oldu bir gece yarısı uyanıp. Gelecegi görmek okadar kötü ve acı verici ki hicbirşeyi değiştirememek ve dahası olacakları bilip olmasını beklemek.
02 Yorumla- +1 yıl
benim geleceyi gormek gibi bir yeteneyim yok amma bazan hiss ederim ve bazan ruyayla ve bazanda kendilinden gozume goruku veriyor. amma hic bir insan gelceyi tami tamina goremez yalniz rabbim izin verdi kadar gore bilir. amma ben kurani kerimden bir ayet biliyorum ve o ayeti arzu edilen sayiya kadar zikr edersen geleceyi gorursun ama tami tamina goremessin kismen ve ip uclariyla bilirsin
Cevap sahibi+1 yılBana eksi veren o arkadaş gece rüyanda 2 tane cocuğun öldüğünü görüpte sabah işe gidip akdam eve geldiğinde komsunun kaza yapıp iki cocuğunun öldüğünü öğrenmek eksi almayı hak ettimiyor be insan oğlu...
sakın yanlış anlama ama bende lisedeyken ınanırdım bır gun bır patlama olacak dıye ..hep bı özguvenım vardı ama unıye gecınce gecım derdıne dustum okul işi sevgılı arkadas derken kayboldu gıttı be sımdı orta duzey bır memur olsam kafi :)))
00 Yorumla
+1 yılAerokinezi, pyrokinezi, hidrokinezi, terrakinezi, telepati, astral vb. Cok konu var hangisinden basliyayim?
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu baya onceden paylasmisdim, boyle birsey paylasdimi bile unutum, yanliz biraz korkuyorum, biraz lucid ruyalara takmisdim kabuslar gun arasi gordum aacma sapan seylerden dolayi urasmamaya karar verdim. Farkinda olmadan insanlara zarar verdimide , nazar gibi bir nevi, sinir ediolar tip tip bakiorum sonra canlari yaniyor o yuzden en iyisi uzakdurmak.
6.hislerimden baska yetenegım yok valla benden baska bır güç çıkmaz yuzde yuz kullansam tazmanya canavarına donerım o derece
11 Yorumla- +1 yıl
İşte bu yüzden çıkmaz ;)
+1 yılBende inanıyorum ama farklı bence mutasyon cok önemli ben tıp secicem ve yogunlasacam bu konuya beyinde önemli bu konuda atomları beyninde canlandır konsantre ol haraket ettiğini hayal et bende de var rüyamda geleceği görebiliyorum ve küçükken garip sesler duyardım komsu felan sesi değil tartısan iki kişi. Birde evliyaları araştır onlardada varmış. 😉
10 Yorumlatabiki özel güçleri olan insanlar var.şeytanın güçlerini düşün sana.senin düşüncelerine bile hükmedebiliyor.zamanı ve mekanı limitsiz kullanbiliyor.allah düşmanına bu güçleri verdi ise dostlarına neden vermesin dimi.
00 Yorumlahayat is okul cevre ve aileden ibaret aslinda :) bunlar icinde limitlerini zorladiginda potansiyelinin cok ustune cikabilirsin. peki sen ozel gucun icin neler yapiyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayatin bunlardan ibaret olduna inanmiyorum, ama kafamin icindekinide anlatamiyorum cok karisik , ve dediklerimde cok cidi ve samimiyim
Soran+1 yıldedim gibi kafamin icinde cok karisik acikliyamiyorum ama ben cevremi redetmekden soz etmedim sadece onlarin ibaret oldunu dusnmuyorum , daha fazlasida var
+1 yılemin ol %6 sını kullan sistem error verir çökersin... kalanını ahrete sakla hesap için, madem inancın var...
20 YorumlaBeynin %100 ünü kullanmak!..
Kyle XY diye bir dizi vardı bi izle sen onu =)02 Yorumla
Soran+1 yılben beyinin 100% kulanma derdinde deyilim,
chi diye birsey var ama acikliyamiyorum cunku karisik
%100 ünü kullanamazsın, %4 ü değişmeli kullanıyoruz, vucut geri kalanını yeniliyor. %100 ünü kullanırsak hasarlı ve sürekli küçülen bir beynimiz olur.
10 Yorumla
+1 yılİster inanın , ister inanmayın. Bunlar gerçek. Mesela , ben aerokinezi ; rüzgara hükmedebiliyorum inanmasızor. Ama bunu yapabilenler zaten buna inanıyor.
00 YorumlaMetafiziki hiçbirşeye inanmadığım gibi bunada inanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu kanitlwnmis bir sey zaten dunyada 10 tane kanitlanmis super guce sahip insanlar varr
10 Yorumla
+1 yılher insanın farkında olmadıgı özel bir güce sahip olduguna ınanıyorum
10 YorumlaDüşüncelerine katılmıyorum , beyin gücü fiziksel güç belirtmiyor böyle birşeyin olması imkansız.
00 Yorumlapsikolojik boyutta güçler var bence ama beyinin %100 ünü kullanmayla alakalı değil beyni disiplin etmeyle alakalı bence
00 YorumlaEvet. Bazılarının ''seçilmiş kişi" olduklarına inanıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılpeygamberden bahsetmiyoruz , ben ne demek isteidni anladim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHey bir şeyler yapabildin mi ? Bir güç falan ?
Bende inanıyorum.03 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama hala inaniyorum bu arada zorlayinca ruyalarimi control edebiliyorum ve birsinin ruyasina girebiliyorum ama simdiye sadece 2 kere yapdim
Cevap sahibi+1 yılbu tekniği nasıl geliştirdin ?
- +1 yıl
Lucid lucid gücü bu bak kardeş ne yap ne et benimle iletişime geç sana yardım edeceğim facebookta adım İpek Övgu Ulusoy şehitlik resmi var zaten yardım istiyorsan bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım ilgini çeker mi bilmem ama psişik vampir konusuyla ilgilenirsne daha çok şey bulabilirsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. inanmam böyle şeylere..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ellerimi ve gözlerimi böle böle yapabiliyom
00 Yorumlafazla fox kids ve Warner Bros .
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. olabilir neden olmasın
00 Yorumlane tür özel güçlerin var?yazabilirmisin?
00 Yorumla
+1 yılrabbin e imanı güçlü olanların olabilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. aslında kaşık yok
22 Yorumla- +1 yıl
hahahaa:D
+1 yılBüyüyünce geçer.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmesaisi uzun özel güçlerin. istemem.
00 Yorumlaneden olmasınn :)
00 Yorumla
+1 yılhayir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanırım benim var çünkü özel güçlerim
01 Yorumla- +1 yıl
benı face den bul seda osmanoglu malatya lıyım
saçma buluyorum
10 Yorumla
+1 yılBen Inanirim
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum.