Gizli Üye(30-35)+1 yılGeleceği görüyorum ama isteğimin dışında oluyor kontrol edemiyorum sadece belirli kesit şeklinde görüyorum.. bide 6. hissim aşırı kuvvetli arkadaşlarım bir eeşyalarını kaybettiklerinde ya da birini çok görmek istediğinde bana gelirler kayıp eşyayı hemen bulabiliyorum ama görmek istedikleri kişiyi sokak sokak yürüyerek bulabiliyorum o kişinin geçtiği yollardan geçerek buluyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılHarika, özelden konuşabilir miyiz? Belki senin yaptığın şeyleri bende yapabilirim. ya da bir fikir olur? Ama bu şekilde çok karmaşık, ben 26-29 Nisan 2016 da olan bir kazayı gördüm. olmasını istemiyorum ama olursa vicdanen rahatsız olurum.
Cevap sahibi+1 yılBen bir motorcunun yaptığı kazayı gördüm yüzünü hatırlamıyorum sadece yerdeki saatini hatırlıyorum ve yolu bir gün otobüsle Tuzla Sahile gidiyordum ve aynı yola girince uyku bastırdı neyse baktım otobüs durdu kaza olmuş o yolda o yüzden başka yerden dolaşması gerekti ben o gördüğüm kesiti tekrar gördüm ve kesit bittiğinde gözümün önüne motorcu, yerde yatan motoru ve otobüsün ışığıyla parlayan camını gördüğüm saat.. oan otobüsten inip yardım etmek istedim ama inemedim bisey beni tuttu sonra ogrendimki kazayı yapan bir arkadaşımızmış bacağını kırmış
Soran+1 yılTamam özel olmasa bile, buraya yaz. Gücünü geliştirmek için nasıl şeyler yapıyorsun? FİKİR VER!
Soran+1 yılGüzel bir bişi, geliştirmelisin. 26-29 nİSAN 2016 da Zincirlikuyu Mecidiyeköy köprüsünde bir araba taşıyan bir tırın diğer şeride geçmesiyle olacak olan kazayı gördüm. 149 kişi ölüyor. O kazanın olmamasını sağlamak için birşey yapmak yerine hiç olmamasını istiyorum. Çünkü önceden bilmek bile insanı ürpertiyor.
Cevap sahibi+1 yılEngelleyemezsin tek başına bunu tıpkı bende olduğu gibi geleceği gorebilirsin ama kaderi değiştiremezsin degistirdiğin an daha kötü sonuçlar doğuyor
Soran+1 yılAma bilmiyoruz. Filmlerde öyle oluyor ama acaba gerçekte engellediğin olaylar başka olaylara sebep oluyor mu bilmiyorum. Ama bak verdiğim tarihte bişi olursa vicdanen çok rahatsız olacam. Bunu bil. Ama kimseye anlatamam da, güler geçerler. Olunca da sorgularlar. Nasıl biliyorsun diye anlatabildim mi? İnsanoğlu tuhaftır. Ayrıca insanların canlı canlı ezilerek öldüğünü gördüm. Bunu kabullenmek nasıl zor biliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEğer oyle bir haber duyarsam o tarihlerde burdan sana yazcam yardımcı olmak için şu an susman gerekli ama dediğin gibi birine söylediğinde ya şizofren derler ya da yalancı o yüzden susmalısın deli gözüyle bakılmak istenmiyorsan ve bilimsel araştırmacılar tarafından gözlem altına alınmak istemiyorsan sen tek değilsin senin gibi çok insan var ve bunu kontrol eden insanlarda var..
Soran+1 yılEvet dediğin doğru, laboratuvar faresi olmaya niyetim yok. Deli denmesi de hoşuma gitmez. Dedğin gibi susalım ama eğer olduğunda nasıl bir yardımın olacak? Biraz bilgi verebilir misin?
Cevap sahibi+1 yılBurdan görüş bildiricem geldigin an gizliden cikicam o an hesabimi gorup yazarsin belirli kisiler taniyorum yardimci olabilecek ben sadece hislerde yardımcı olabilirim gelecegi gormede bende fazla bir bilgiye sahip degilim henuz okudugum kitaplarla bu kadar iilerlettim sadece
Cevap sahibi+1 yılAyrıca estanbul. com isimli bir site var o sitede sana yardımcı olacaktır eminim
Soran+1 yılSaol teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yıl1 ben de de vardı bir arkadaşıma anlatınca geçip gitti rüya olarak görüyordum mesela sevdiğim insan bulaşık yıkarken bardak elini kesiyor ve ben de o sırada uyuyorum uykumda rüyamdada onun bulaşık yıkadığını ve elini kestiğini görüyorum doğru çıkıyor hele ki şu sıralar hep böyle oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tespit, o şekilde görüyorsam ve unutmazsan engeleyebiliyorum ya da yönlendirip değiştirebiliyorum. Ama unutursam gerçekleşiyor. evet eğer unutmazsan olayı değiştirebilirsin.
- +1 yıl
Olayı değiştirme boyutuna sahip değilim sadece olanları bazen görebiliyorum.
Astral seyahati biliyor musun?
+1 yılyakın gelecekği göre biliyorum ama yönlendiremiyorum ne demek yani hani binlerce tahmin yapıyorda bunlardan birer ikişer çıkan oluyorsa bu bişey değil her insan yaparbunu ama gerçeten gelecekle ilgili ne kadar bir gelecek bir saat 5 dk bir kaç gün bir kaç yıl nedir yanı yakın gelecek
07 Yorumla
Soran+1 yıl1 saat sonrayı, 5 dk değil ama.. 1 - 2 gün sonrayı, 26-29 Nisan 2016 da olacak kazayı, uçak kazalarını, hepsini 5 gün sonrasını hepsini görebiliyorum. Ama kontrol edemiyorum. Yönlendirmekte 2. gücüm oluyor. O çok başka bişi tuhaf bir güç
- +1 yıl
yönledirme derken onu anlamadım neyini yönlendireceksin biliyorsan tamam yönlendirme ne oluyor
- +1 yıl
insan geleceği bilemez böyle birşey yok ama olsada geleceği öyle bir saat sonrasını değil dk sonrasını bilen biri olsa dünyanın altını üstüne getiririm
o kadar söyleyeyim yani birşeyi yönlendirmene gerek yok sadece bil yeter ama yok öyle birşey olsa ve öyle biri benim elime geçse gerçekten dünyanın tüm dengelerini değiştiririm
Soran+1 yılİnsanları, istediğini yaptırmak yönlendirmek oluyor. ya da istediğin şeylerin senin istediğin şekilde olmasını sağlamak da yönlendirmek oluyor.
Soran+1 yılBunu yapmayı öğreneceğim ama bir yol arıyorum. Bulucam ama :)
- +1 yıl
tamam ben sana yardımcı olayım ben sana bir şey sunayım bir saat sonra ne olacağını sen bana de
olay tamam olmuş oluyor ama sen olayları değiştirmeye yani sonuçu etkilemeye çalışıyorsun anladığım kadarıyla yanlış yerden gidiyorsun olayların sonucunu etkilemeye çalışmak yerine sonuca göre hareket edeceksin olay bu yani tabi bunları gerçekten gelecekle ilgi doğru tahminlerde bulunduğunu var sayarak yazdım
Soran+1 yılSonuca göre hareket edersem, olay gerçekleşir. Benim istediğim o olayın olmasını engellemek ya da daha farklı olmasını sağlamak, mesela 26-29 Nisan 2016'da Mecidiyeköy Zincirlikuyu köprüsünde bir kaza gördüm. 149 kişi ezilerek ölüyor. Bunu sonucuna gidilirse sonucu ölümler demek oluyor, bunu değiştimek önemli olan...
+1 yılbir arkadaşım vardı, götünün kılların hareket ettiriyordu :)))))
61 Yorumla
Soran+1 yılilginç, traş olsun. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılEvet benimde var.
Nereye istesem Arabama biniyorum istediğim yere gidiyorum.
Çarpılacaksın dediğim adamın çarpılmasını bekleyemiyorum kendim çarpıyorum12 Yorumla
Soran+1 yılO da iyiymiş. Daha iyi etki yaratır.
- +1 yıl
Seniki de iyi yalnız dizginle kendini. Güç ters teper iyileştircem diye adamı sakat edersin sonra.
+1 yıl3. Özel yeteneğin de bunları yetenek zannedebilmen.
31 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bu ne? neyin nesi? neden geleceği görüyorum? Kazaları, olayları
+1 yılBen de zaman makinesini buldum
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
:D01 Yorumla
Soran+1 yılBu çok iyi
+1 yılBunlar şirk kokan sözler @gizlikullanicii dikkat et tepe taklak olursun ne oldugunu anlamadan Cehennemin alevleri arasinda inlemelerin duyulur!!!
00 Yorumla
+1 yılBunun özel olup olmadığına nasıl karar veriyorsun? ya çoğunluj böyleyse ve sen farkında değilsen? Ya da onlar farkında olmadan bunu kullanıyorlarsa?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet farklı bir bakış, dediğin gibi olabilir. Belki herkesin bir gücü var ama farkında değil. Olabilir.
- +1 yıl
Ama cidden bu söylediklerinizi yapabiliyor olduğunuzu görmek isterdim.
İnsanların gözlerine direk bakarsam iki saniye falan ne düşündüklerini anlayabiliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSüper
- Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl7. hisslerim vardir onlarda kabul mü? 😕🚬
#
rr
@Lykia19117 Yorumla
Soran+1 yıl7. hisler bazen tehlikeli olabilir. 6 bile ürkütücü
- +1 yıl
Evet cok berbat😕
bir gün basima bela olacaklar😕 - +1 yıl
Ne ladar destekliyen bir ikiz😄😄 @Lykia19
- +1 yıl
7. hissimi sevelim 😄😄 @Lykia19
Soran+1 yıl7. hislerinle neler yapıyorsun? Önemli olan bu? Ego tatmin etmek yerine bunu iyiye kullanabiliyor musun? İnsanlara yardım edebiliyor musun?
- +1 yıl
Ya yedinci his dediysem
Aklimdan yakinsevdiklerimin hakkinda bisey gelior ama hep negatif
Ama bunu dışa vurmuyorum
Sonra bir kaç gün veya hafta sonra düsündügüm seyler oluyor. s
Soran+1 yılEvet, bu da güzel ama onu pozitife çevir. Ben onu yapabiliyorum. İnan herşey senin istediğin ya da düşündüğün gibi olmamasını sağlıyor ama diğer yanda senin hayatın iyi yönde değişiyor ve hiç tahmin edemeyeceğin bir yerden biri seni seviyor ve sen bunu nasıl olduğunu dahi anlayamıyorsun.
Pozitife çevir ve farkını gör. Senin hayatın değişiyor ve liton yükseliyor.- +1 yıl
Liton ne demk?
Ya benimle alakali düsünemiyieum ben
kendi hakkimda 0 hiss
Ama basklari icinde negatif
Güzel yön düsünemuorum. s - +1 yıl
Negatif düdüncelerimde venim skintim yok aslidna ama arkadaslarim üzülüyor bende üzülüyirum ozmn😕 ve snir oluyorum bu duruma
Ama iste gerceklerden kacinilmaz
Soran+1 yılKaçınılmaz değil. Herşey senin elinde, nasıl olmasını istiyorsan öyle olur. Bunu unutma! Liton demek Beyin Gücü demektir. Gücünü Geliştirirsen, Beyin Gücünün Atomları Yükselir. Bu da senin bazı yeteneklerini çıkartır. Daha önce hiç bilmediğin yanlarını ve yeteneklerini
- +1 yıl
Ayy bilmiyorum böyle seyler bana ağir gelir. s
Ondan yapmak istemem
Ztn bu olaylar beni fazlasiyla yoeuyor. s
Soran+1 yılBeyin Gücü ile herşeyi yapabilirsin ama tabii yoruyorsa seni... Uğraşmana gerek yoktur. Çünkü bu seferde strese girersin.
- +1 yıl
Aynen öyle. s bide ben cabucak strese giren birisiyim. s
Soran+1 yılBende öyle, en sonra aspirin alıyorum. Bu hayat beni yoruyor.
- +1 yıl
Evet
+1 yılSesim rap çok iyi söylerim.
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yetenek konuşuyor
- +1 yıl
istersen söylerim no sıkıntı
+1 yılEvde sehpayı havada uçuruyorum falan affsklb çok zevkli l*n sfgdhk
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi bişimiş
- Diğer konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılÖzel güçlerim var ama bunları burada açıklayamayacak kadar özeller.
01 Yorumla
Soran+1 yılciddiyim, bu ikisine sahibim ama kontrol edemiyorum.
+1 yıl😂😂 ben yetenek yok yav işte bazen kendimi dışarıdan izleyebiliyorum otururken
02 Yorumla
Soran+1 yılSüper bir yetenek, hata yapmanı engeller.
- +1 yıl
öyle değil baya baya rüyadaymış gibi 3. kişiden görüyorum
Cahil insanı bir görüşte anlayabiliyorum, tıpkı şu an bir kişiyi anladığım gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılCahillikle ilgisi yok. Ben bilime inanan biriyim. Ama bu enerji ile ilgili, belki doğru kullanmayı bilmiyorum. Ama cahillik değil bu!
Soran+1 yılEvet, ama senin dediğin gibi bir geleceği görmek değil. Senin 2 dakika önceni göremem. Ben genel şeyleri görüyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsanlarin dusuncelerini sezebiliyorum ama bende tam anlamiyla kontrol edemedim. Basari oranim yuksek ama
04 Yorumla
Soran+1 yılsezmek değil, istediği düşündürebiliyor musun? ya da yaptırabiliyor musun? daha kesin ve daha güçlü
Cevap sahibi+1 yılYaptiramiyorum. Ben sadece ne dusunduklerini sezebiliyorum %5 kusurluk yanilma payim var ama genelde dogru. Gelistirmek istiyorum bende
Soran+1 yılgeliştirmek için neler yapıyorsun? Bilgi verir misin? Ciddiyim.
Cevap sahibi+1 yılBende bilmiyorum iste nasil gelistirecegimi. Amerikada bunlarla ilgili cemiyetler oldugunu duydum onlara katilabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılpisuvara 3 metre uzaktan işiyorum
72 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında var birşey olmadan olacağını söylüyorum uzun vadede oluyor. Ama bu özel bir yetenek değil sadece zekiyşm analizlerim hislerim çok kuvvetli 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki de ama belkide bir güç bilemiyoruz. Sorular var kafamda
fal bakarmisin fincan yollasam?
tanismak isterim cok seninle :)02 Yorumla
Soran+1 yılfal bakamam. Ama geleceğini de göremem. Ben sadece genel şeyleri görebiliyorum. Tüm ülkeyi ya da dünyayı, geçen olaylar ya da olacak olayları
Soran+1 yılTürkiyenin 600 yıl sonra nasıl bir yer olduğunu gibi...
geleceği allahtan başka kimse bilemez.
16 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki o doğru ama yinede biliyorum. :)
Soran+1 yılTabii orası öyle ama evlenmeni çok isterim. Mutlu olmanı ve sevdiğim kişiyi mutlu etmeni çok isterim. Mutlu olmak güzeldir. Sevdiğim kişi bunu hakeden biri olması bir insana değer katar. Evliysen mutluluklar ama senin dediğin olasılıklar, benim gördüklerim çok farklı, daha ciddi olaylar, kazalar, ölümler gibi...
Soran+1 yılŞifofreni olmam için nesneler ya da kişiler görmem gerekiyor ve bunu ailem ya da çevremdekiler anında anlar ve bende önlemini alırım. Ama bende şizofreni olmayacak kadar kendimdeyim. Eğer bir güçüm varsa, bunu tam anlamıyla kullanmak istiyorum. Düşün, birçok insanı kurtabilirsin bu güçle, zengin olabilirsin. Sevdiğin kişiyi bulabilirsin. Yanlış giden bir ameliyatı durdurabilirsin ya da bir kazayı önleyebilirsin. Sadece düşün, neler yaparsın?
Biraz daha açsana merak ettim
010 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılMesela o anda biri ya da birisi hakkında düşünüyorum. Ne yapacağını önceden görüyorum. Daha sonra o kişi onu yapıyor. Mesela birşeyin öncesini görmek değil, sonrasını görmek gibi..
Soran+1 yılevet, bir de bana sor. Kafama karışıyor. bir kontrol edebilsem, ama bir fikir lazım, ne yapmalıyım?
Soran+1 yılAma var. Mesela acuna yeteneksizsiniz programına çıkan bir çocuk vardı. Sihirbaz ve illizyoner ama o illizyoner değil. Onun gücü var. Geleceği benim gibi görebiliyorum. Sonrasını görüyor. Mesela kağıda yazılan sayıyı görüyor ve o sayıyı yazarak programa katılıyor ve senin seçmiş olduğun kağıttaki sayıyı biliyor. Ama sen ya da herkes bunu asla anlamıyorsunuz. Hiç birşey göründüğü gibi değil. Buna emin olabilirsin.
Soran+1 yılGücü olan insanlar var. Sadece yaratma gücü yok. Ama diğer herşeyi kontrol edebilen insanlar var.
Soran+1 yılBendeki güç öyle çalışmıyor. Daha farklı, herkesin gücü farklı aynı değil. Birde ispatlamaya çalışmıyorum ki, nasıl kullanacağımı öğrenmek istiyorum. Gücü olanlar ve bunu kullanabilenlerden yardım istedim.
+1 yılSon hava bükücü benim 💪
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam harikasın. Seni tuttum.
- +1 yıl
Hay hay 💪
sana sormak istediğim bir soru var?
02 Yorumla
Soran+1 yılSor
+1 yılYakında bingölde deprem olacak
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle değil, kazaları, olayları 26-29 Nisan 2016 da olacak trafik kazalarını görebiliyorum.
- +1 yıl
Ben kendi özelligimi söyledim istanbuldaki aon iki deprem rüyama girdi
Bu aralar bingölde olabilir
Soran+1 yılDeprem olmasın
Çok kötü bir olay- +1 yıl
Oha herif 3 gün önceden bildi la depremi.
- +1 yıl
@jckdnls_35 oldu mu yoksa
- +1 yıl
Valla dün gece 4,5 şiddetinde oldu
- +1 yıl
@jckdnls_35 ben demiştim abiler 😁😁😁😁😇
Yok öyle bir özelliğim. Ahsjdj
02 Yorumla
Soran+1 yılolsa kimbilir ne yaparsın?
Mahsunla alişan barisiyor mu dayı
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha ciddi olaylar
+1 yılkolay gelsin keşiflerinde
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol dostum
Çok özel güçlerim var.
03 Yorumla
Soran+1 yılVah neler?
Soran+1 yılSüper bir yetenektir ama bir o kadar da ürkütücüdür. Hayaletlerle konuşabilirsin mesela yda ölülerle iletişim kurabilirsin. Depremleri algılayabilirsin. Mor ötesi şeyleri görebilirsin. Gücünü geliştir.
+1 yılDilimi dirseğime değdirebiliyorum.. Sayılır mı?
012 Yorumla
Soran+1 yılburnuma değdirebiliyorum. bu nasıl?
- +1 yıl
Pislik yapmayalım arkadaşım dirsekle burun bir değil... Dirsek daha hard mesele!
Soran+1 yıldenedim zormuş. Ama burnunun birde ucunu dene, yapabiliyor musun?
- +1 yıl
Lanet olsun burnum kalkık anasını satıyım... Olmadı :D
Soran+1 yılDilinle burnunun ucuna dokunabilmen için dilinin 2 cm uzun olması gerekir ama bu sefer dilini toplayamazsın. ya da alt çene kemiğinin 2 cm aşağıya doğru uzun olması gerekir. Aksi halde çok çok çok zor
- +1 yıl
Yok dostum resimdede göründüğü gibi normal insanım yok öyle anormalliklerim :D :D
Soran+1 yılOlmasın da, kızlar beğenmiyor. Fiziksel sorunu olan erkeklere Allah sabır versin. Hayatları boyunca yanlızlığa mahkum kalıyor. Benim arkadaşım öyle 29 yaşında ve fiziksel sorunu yüzünden hayatında hiç sevgilisi olmadı, evlenemedi. o yüzden olma, normallik iyidir.
- +1 yıl
Kalbi güzel olsun hocam.. Üzücüymüş gerçekten.. Bizim ne garantimiz var ki? :(
Soran+1 yılTabii sonradan da olabilir ama işte kızlar maalesef acımasız yaratıklar.. Herşey para değil, inan... Benim çok param var ama hiçbir zaman kızların para için sevdiğini görmedim. Para için geliyorlar ama sevmiyorlar. Asla da sevmezler. Tek cezbeden güç karizmatik yüzün oluyor. Bu maalesef öyle, bazne isterdim. Kızların düşüncelerini değiştirip insanları mutlu etmek ama işte öyle bişi yapamıyorum.
- +1 yıl
... Boşver be hocam paraya gelseler daha kötü bence Allah koruyor seni.. Umarım birgün gerçekten çok mutlu olacaksın.. Hem bendede çok tip yok bakalım bizim sonumuz ne olacak
Soran+1 yılTeşekkürler, aynen sende umarım birgün çok mutlu olursun. Keşke genel gelecek yerine, kişilerin geleceği hakkında birşeyler söyleyebilseydim. bir umut ışığı olurdu herhalde... :)
- +1 yıl
Bazen bilmek iyi değildir :) Bırakalım ne yazıldıysa o olsun :)
+1 yılSoru kaldirabiliyorum.
20 Yorumla
+1 yılbir kahinimiz eksikti
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel olurdu. Kazaları önleyebilirim.
+1 yılHavada dura biliyorun şahitlerim var
11 Yorumla
Soran+1 yılSüper
+1 yılYuce İsa adina , seni kutsuyorum evladim...
02 Yorumla
Soran+1 yılPapaz efendi affedin beni :D
- +1 yıl
Madem oyle sana bir sorum var bu konuda bana yardimci olur musunuz acaba
- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılbende çok şey var , ama anlatamam.
00 Yorumla - Diğer konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılben element bükebiliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSüper harikasın
+1 yılGel senle iddaa kuponu yapalım?
01 Yorumla
Soran+1 yıldenedim olmuyor, lotolar 4-5 gibi tutuyor. 6 olmuyor.
+1 yılBak bunun aynısı benim kaynımdada var :)
00 Yorumla
+1 yılçok acayip güçlerim var burada açıklayamam
00 Yorumla
+1 yılbana ulaş.
01 Yorumla
Soran+1 yılgücün ne?
+1 yılTovbe est
12 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddimisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama millet makaraya alıyor. Vende bişi demiyorum. Hoş güzel şeyler bunlar
özelden yazarmısın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat