Bende seninle aynı duyguları hissediyorum. Ve Bundan kurtulmanın sadece bir tek yolu var istersen bunu beraber yapabiliriz gel önce buluşup beraber şöyle güzel bir muhabbet edelim içelim ve aglayalım sonrada bunu beraber yapalım. İlgileniyorsan bana ulasabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birkaç yıl öncesine kadar bende öyleydim ama sonra şans eseri biriyle tanıştım ve o bana öyle şeyler yaptıki insanları sevmemi sağladı öyle birini bulmak büyük şans ama umarım denk gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılne oldu? kız meselesi mi
Muhtemelen büyük bir darbe yedin salla bazen yanlız olmak iyidir ama abartma 👍 özguvenin yüksel erkek adamsın cesaret çok önemli hobi edin bu şarkı benden sana gelsin
https://youtu.be/HDI9inno86U121 Yorumla- +1 yıl
Bu arada kimse senin derdini bilemez ve aynısini yaşamaz bu yüzden bizim sana söylediğimiz teselliler bir b* k yaramaz aynisi gibi gelir önemli olan kendi elindeki değiştirebildiklerine odaklan hayatı güzelleştirende b*ka çevirende biziz bende nefret ediyorum ama bak hala yaşamaya çalıyorum belli bir düzen yarat kendine
Soran+1 yılYapıyorum onu seyler deniyorum ama o düzen 3-5 saat sürüyor sıkılıyorum daima sıkılıyorum sonunda. bir gün deneyecek bir şey kalmayacak ve https://www.youtube.com/watch?v=II73JXZ35MM
- +1 yıl
Ama motive edici mesela sunun gibi ve sana attigim muzukte gibi mesela beni cok yadirgarlar bu yüzden sen buna takilma
https://youtu.be/985vbvR7izU
Soran+1 yılBaşka türlü de bulamıyorum. Geçici çözümlerden yoruldum. O zevkler bitince kaçınılmaz son bu video. Biliyorum. Adım gibi
Soran+1 yılBu ne kişisel gelişim kitabı okur gibi hissettim. Samimiyetsiz ve öğğğ
- +1 yıl
Bende denedim ama saçma bir b*k çuvalı gibi kenarda sızlayarak ölmemeye yemin ettim yanlız olsamda benden nefret etselerde ben hayatıma kendi çizdiğim hedeflerimle ilelemeye karar verdim biliyorum çok zor ama yapa bilirsin çünkü ben bu dünyaya geldim ve bir amaç için geldim ve onu gerçekleştiricem benim felsefem bu benim bir değerim var ben o kadar basit değilim o kadar inatciyim ki bu hayat beni ezemiyecek diyeceksin
Soran+1 yılo zaman neden olsunlar ki? olmasınlar defolsunlar umrumda da değil. Benim derdim sıkılıyor olmak. Ve onların basit beyınsız hayatlarındaki mutlulukları
Soran+1 yılonlardan farklı bir insanım. Aynı olsam anlarlardı? anlamıyorlar
- +1 yıl
O zaman farkliliğini ortaya koy farkliysan faydali biri ol bunu yapa bilirmisin gerçekten. Dedim ya kimse seni senden başka biri anlayamaz diye. hiç dünyayi gezmeyi ne biliyim yeni bir sey icat etmek sorunlara çozum getirmek gibi bir amacin hedefin oldumu. Ona bakarsan herkes farkli benden senden çok farklilar farklilik sana ne ifade ediyor ki insanlarin zombi gibi etrafta bir birine dünyaya zarar verdigini mi ifade ediyor en son sözüm burası dünya tek değistire bileceğin kisi sensin başka birşeyi değistiremezsin savasi engelleyemezsin kadinlara olan tecavuzu engelleyemezsin ama onlar adina farkindalik yarata bilirsin katkida buluna bilirisin. Ama insanlarin değistiremezsin
Soran+1 yılşarkı için sağol tek diyebileceğim bu
Soran+1 yılpek tarzım değil ama şu an iyi geldi , genelde böyle https://www.youtube.com/watch?v=RviWUnq1pjM
- +1 yıl
O zaman bu da sana gelsin o kadar dil döktüm masal gibi dinledin gece mi mahfetin senin sorunun kendini sevmemen değil senin sorun insanlardan nefret etmekte değil dibine kadar bencil ve küstah olman bu yüzden boşluktasın çünkü fazlasıyla kendini uçurmuşsun.
https://youtu.be/_Iq_uEZuqGg
+1 yılMukemmelliyetci biriysen dogaldir. Öyle dönemlerim oldu. Yalnız kaldım bikac yil. Ama sırf yalnız kalmamak icin saçma insanlarla takilma. Zamanla kafana göre insan karşına çıkar. Taviz verme derim
32 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım bir an önce çıksa iyi olacak sıkılmaya başladım
- +1 yıl
Yalan söyleyeni çok, senin verdiğin değeri vermeyeni gırla. Yanı mükemmel insan yok mükemmel e yakın insan var ama. Tanıyorum var bir iki arkadasim. Diğerleri fasa fiso. Ben basit yapmacık insan sevemiyorum. Seviyor gibi de yapamıyorum. Eğer dediğim gibi biriysen bekle. Ama bisey yapmadan değil. Insan içine cikmalisin. O senin ayağına gelmez. Haa tanıştın biriyle baktin sana göre arkadaş ya da sevgili değil mi. Yol ver arkadasim. Hic vakit öldürme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne olduysa oldu hayatinda. Kimlerden kazik yediysen yedin. Kimlere guvenip de guvenini bosa cikardilarsa cikardilar. Eğer yaşın 18 ile 24 arasindaysa gercekten hatta daha da daraltayim araligi 17 ile 21 arasindaysa bil ki ilerde bu hayatin gercekten carpici yuzuyle karsilastiginda vay be neler icin kendimi yipratmisim diyeceksin. Sana bir arkadaş tavsiyesi eğer mutlu olmak istiyorsan ve hayatina guclu bir sekilde devam etmek istiyorsan seni bu hale getirenlerle kendi icinde yüzleş ve kendi içinde kalbinde ruhunda onlari affet. Sonra her seyin guzellestigini goreceksin.
09 Yorumla
Soran+1 yılKimse bana bir şey yapmadı. Kendi kendime yaptı zaten böyleydim en basından. Yasım da 22. Ayrıca büyüdükçe daha beter oluyor. Azalmıyor yani bir şey. Daha da uzaklaşıyorum insanlardan
- +1 yıl
Ben de onu diyorum. Büyüdükçe daha beter şeylerin var olduğunu göreceksin. Kendi kendime yaptim diyorum. Tam olarak ne yaptigini bilemedigimden pek bir şey söyleyemiyorum. Ama simdi diyeceklerimin egitimini aliyorum belki sebebi onlardir: birden bire ortaya ciktigini sandigimiz agir ruh halleri, icimizde anlamlandiramadigimiz derin bosluklarin olmasi, neden böyleyim diye sordugumuzda alamadigimiz cevaplar.. aslinda hepsinin birer nedeni var ve bu seruven anne karnina kadar uzaniyor. Annenin karninda bir cenin halindeyken bile annenin yasadigi seylerden etkilenmis olabilirsin bunu en basindan beridir böyleyim dedigin icin soyluyorum. Veya kucuk bir cocukken hatirlayamadigin ama yasadigin kotu tramvatik seyler olmus olabilir. Gercekten duzelmek istiyorsan bunun nedenini ogrenmelisin. Iyi bir doktora gidip hipnoz yontemini uygulamasini isteyebilirsin.
Soran+1 yılfdgdfgdfgdfg bu ne ya
Soran+1 yılee sorumlu ailemse onları pıçaklasam düzelecek mi?
Soran+1 yılsıkılıyorum ben buna çözüm bulun sayın psikolog
Soran+1 yılsenin gibi psikologlar anca o minik hapları yazıp insanların fazladan uyumasını tavsiye eder. Gereksizsiniz ve anlamsız ve sahte. Tüm insanlar gibi. Saygıymış pehh hak edin önce.
- +1 yıl
Psikolog oldugumu söylemedim? Bu egitim sadece o bolumde alinmiyor. Son bir sey kendini kapattigin o karanlik odandan önce bir çık ve hayati gör anladin mi? Yorumlarini usenmeden okudum. Intihar demissin bazi yerlerde? Ölsen ne faydan olacak kendine? Sen kimseyi sevmiyor olabilirsin ama Ben eminim ki seni cok seven farkinda oldugun ya da olmadigin seni seven insanlar var ve eger òyle bir sey yaparsan sadece onlari ardinda berbat bir halde birakirsin unutma. Insanlari sevemiyormussun öyle diyorsun. Kimseyi sevmek zorunda degilsin hatta kimseyle konusmak zorunda da degilsin kendini sevmekle baslar her sey anladin mi? Sıkıldıgini söylüyorsun o zaman hayat icin bir amacin olsun ve bu amacini baska insanlara baglama.
+1 yılE zaten insanları sevmiyorsan yalnız olmaktan da memnunsundur. Gidip evcil hayvan alabilirsin eğer sessizlikten sıkıldıysan
11 Yorumla
Soran+1 yılinsanları sevmiyorum ama yalnız olmaktan memnun değilim. SIKILIYORUM. Ve kıskanıyorum diğer insanların basit mutlu hayatlarını. Ben aşırı derecede düşünüyor ve kendimi yok ediyorum. bir gün ölümüm de bu yüzden olacak. Delirdiğim için
+1 yılSordugun soruya bak, verdigin cevaplara. Sen nasil bir sizofrensin ya? Tipini bile hayal edebiliyorum, bakimsiz, sevimsiz birseysindir. Anca kendini baskalarindan üstün gör. Bu yüzden kimse seninle muhattap degil iste. AYRICA insanlari kullanmak istiyorsun, sirf SIKILDIGINDAN. Yanliz öl..
25 Yorumla
Soran+1 yılSanene lan benim sorum benim cevaplarım surtuuuk sanane. Böyle bir şizofrenim gerdi mi? okey masana geri dön. Çünkü yolda yanımdan geçerken içime düşecek kadar bakacağın bir tipin iyi maske takıyorum dışarrıda. Ama senin gibi basit varlıklara gözümün ucuyla dahi bakmıyorum. Evet kullanmak istiyorum , başka ne işe yararsınız? sizin yaptığınız ne kullanmak değil mi? çok mu hümanitsiniz? oradan salağa benzer bir halim mi var? komiksin. Yalnız ölsem de senin gibi kokuşmuş basit biri olarak ölmicem. bir farkım olacak her zaman ölümümle bile senden daha anlamlı ölcem. Kaybol sımdı çapsız
- +1 yıl
haahahah coooook güldüm :D Sen baya ucmussun kendini ne saniyorsun :D Bu gidisle kimse sana bakmaz kusura bakma. Maskenide cikarda karsi karsiya konusalim. Biz 'basit' olsak bile oldugumuz gibiyiz, maske takmiyoruz. Anca saldir, hakaret et. Senin gibi kendine aciyan Insanlardan nefret ederim. Anca demologoji yap. Simdi bile ilgi icin havliyorsun adeta. Baskalarinda üstün görmek kadar itici, kolay ve igrenc birsey yok. Senin tanimin bu iste.
Soran+1 yılTipten giriş yapman senin basitliğini yeterince açıklıyor benim sözlerime gerek yok :D Ayrıca fotonun olmaması da ayrı bir trajikomik. Başka bir trajikomik yan ise nick in :D ahhahah kendini güzel tanımladın kısaca. Aciz insan :) Senden dışarıda çok var işte bu yüzden yalnızım defooool :)
- +1 yıl
söyleyecek birseyin kalmadi belli :) Hayatinda kendine acimakta mutluluklar dilerim. Kendine biraz daha aci belki ise yararda bir yerden atlarsin. ;)
Soran+1 yılyapısık mısın kızım defoldan ne anlıyorsun? varoş hayatına geri dön kaybool
+1 yılBurda ne isin var ozaman nefret ediyordan insanlardan, insanlara soruda sorma
00 YorumlaNe yaşadın da böyle oldu?
116 Yorumla
Soran+1 yılbir şey yaşamadım , kendimi bildim bileli böyle
Soran+1 yılHiçbir şey hissetmiyorum. Samimiyetsizler. Çıkarcılar ve güvenilmezler. Tek dertleri kendi göotlerinin sağlamlıgı. Uzun zamandır kimseyle tanısmıyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Evet insanlar öyle ama doğanın kanunu bu. Ya düzene ayak uyduracaksin ya da yalnızlığı kabulleneceksin. İçinde bitir olayı. Fazla yorma kendini ya bı gün dışarı çıktığında herkese gulumsemeyi dene, günaydın, afiyet olsun, iyi akşamlar demeyi dene. Belki içine sinen birileri olur
Soran+1 yıliçine kapanık biriyim yapamam öyle şeyler , biri bana merhaba demeden merhaba demem kimseye
Soran+1 yılyoo yapmıcam gerek yok hepsi aynı zaten
Soran+1 yılbaska çözüm bul
Soran+1 yılsevmiyorum sporları. Maç bile izlemiyorum uzun zamandır
Soran+1 yılBateri , gitar , sahaflar , analog fotoğraf makineleri , deniz , orman , armonika , yazmak , sanat , popüler olmayan edebiyat , kült filmler , felsefe , kaliteli tütün ve şarap
Soran+1 yılbilgisayar oyunlarını lisede oynardım vakit kaybı olarak görüyorum artık , sosyal medyam kullanmıyorum hiç , siyasetle alakam yok , tv izlemem hiç
Antihümanist kişiliğini maskele...
15 Yorumla
Soran+1 yılZorunlu toplum içine çıktığım zamanlarda deniyorum ama yalnızken olmuyor
Soran+1 yılhayır sadece ben yapıyorum çünkü sadece ben yalnızım
Soran+1 yılne değilim ya ölsem ailemin haberi olur bir onlar da aynı evde yaşadığım için
+1 yılNe için ne yapman gerektiğini soruyosun ki? Yalnız olmamak için mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya da insan sevebilmek için. Hem arkadaş manasında hem sevgi manasında hissizleştim. Ama yalnız kalmaktan da memnun değilim çünkü sıkılıyorum
- +1 yıl
Psikoloğa gitmeyi düşündün mü
Soran+1 yılDenedim. İntahar etmemeye söz vermiyorum diye gelme bir daha sen düzelmezsin dedi gfdgdfgdf
- +1 yıl
Oha xljwjcksn o bile bir şey yapamadıysa ne diyelim kardeşim
Soran+1 yılkomik mi
- +1 yıl
Komik değilse neden random attın?
Soran+1 yılo zaman komikti
ergenlik süresi 12 -21 yaş olarak tanımlanır ancak uzmanlar teknolojinin gelişmesi dünaynın kireselleşmesi vb sebelerle bu sürecin 11-28 gibi uzadığnı falan söylüyorlar bekle
22 Yorumla
Soran+1 yılhadi ordan okey masasında mı kastın bu aforizmayı denyo seni
+1 yılKazik yemissin ben de oyleyim ama suna inan dunyada hala inanilmaz insanlar var iyi bakimindan😊 umudunu yitirme😊
016 Yorumla
Soran+1 yıl22 senedir hiç denk gelmedim öylesine
- +1 yıl
Bu kadar emin olma belki ilerde olur bu aralar benim de arkadsm yok yeni edindigim biri var gorsen ayniyiz Allahim cok sukur diyorum bazen inanamiyorum oyle birinin olduğuna bna yakın sadık iyi bir arkadas bu benim hayalimdi gerceklesti demek ki Allah in izniyle her sey ama her sey olurmus😉
Soran+1 yılallahla küsüz biz ondan çıkmıyor demek ki gfgdfgdfg
- +1 yıl
Umudunu yitirme 😊
Soran+1 yıldine davet etmeyecek misin :)
- +1 yıl
Sen hangi dine inaniyorsun ki?
Soran+1 yılinanmıyorum?
- +1 yıl
Anladım. Ateistsin yani
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Ailen?
Soran+1 yılDindar hem de konyalı olanından :D
- +1 yıl
Muslumanlar mi? Niye inanmiyorsun?
Soran+1 yılevet , çünkü neden inanayım olmayan bir şeye?
- +1 yıl
Bence var😊sence niye yok hadi sen olmadigini bir seye dayanarak soyle ben tam tersini yapayım 😊senin delilin nedir?
Soran+1 yılyokluk değil varlık ispatlanır yalnız?
- +1 yıl
Yokluk ispatlanir varlik da ispatlanır
+1 yılCogu kisi ikiyüzlü zaten. Bazen yalnizlik daha huzur verici.
13 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyorsun yalnızlığı?
- +1 yıl
Niye, bir sen mi bildigini zannediyosun?
Soran+1 yılevet
+1 yılHayvanlarla ilgilen emin ol insanlarıda sevmeye başlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgileniyorum zaten.
Bence cevabın sorunun içinde saklı
012 Yorumla
Soran+1 yılneymiş o?
Soran+1 yılişte onu nasıl yapcam? insanlar umrumda değil sıkılıyorum derdim bu? ama insan sevme yöntemi falan varsa onu söyle? işe yarar bir şey söyleyin biriniz
Soran+1 yılkişisel gelişim mi? şu 3. sınıfta okudugum kitaplar m? boşversene :D
Soran+1 yıl1 ayda kazandım istediğim bölümü çoğu insan bunun için sürünüyor , insanları çoğu zaman deneme tahtası olarak kullanıyorum iyi rol yapıyorum herkesi elde edebiliyorum istersem , bilmiyorum daha fazlası var mı? zekiyim ve yalnızım yapacağım şeyler tükenince sııraya ölüm gelecek , bunun gibi https://www.youtube.com/watch?v=II73JXZ35MM&t=130s
Birşey yapma bro, insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden mi yeni insanlar tanımaya devam ediyorsun?
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum çünkü bu devirde kimseye inanç kalmadı kardeş dediklerimiz cok güzel arkamızdan vurdu
Yanlız kalmak en iyisi013 Yorumla
Soran+1 yılyalnız olduğun zaman yap bu yorumu lütfen
- +1 yıl
Yanlıź olmadığımı nerden biliyosun
Soran+1 yılbilirim ben
- +1 yıl
Çok zeki olduğunu mu sanıyosun sen herşeyi bilirsin yaaa sunuda bil en yakın arkadaşım benim kendimden çok sevdiğim adamı elimden aldı ben o adam için intihara bile kalkıştım ama beni sevmedi neden biliyo musun kilolu olduğum için şimdi ise benim kardeşim dediğim kızla sevgili şimdi sana soruyorum ben yanlız degilmiyim
Soran+1 yılbaşka birini ayarla olabilir ne yani dert mi bu? tek derdinizin aşk olması da komik geliyor. aşk diye bir şey yok zaten elde edince bitiyor o iş hepsi yalan dolan. Libidodan baska bir bok değil aşk dediğiniz şey
- +1 yıl
Sen harbi gerizekalının tekisin bende aşka inanmazdım ve bu devirde en nefret etiğim sey AŞK çünkü başına gelince ne yapacağını bilemiyorsun salak gibi oluyosun
- +1 yıl
Neden yanlız olduğun belli ben en azında neden yanlız olduğumu biliyorum bu benim tercihim ama sen buna mecbursun çünkü sen egolu bir salağın tekisin sen nasıl insanlardan nefret ediyorsan onlarda senden ediyo merak etme
Soran+1 yılaynen 6 sene önce yaşadım bana gazel okuma o yüzden ilerde gülersin kendine abicim
- +1 yıl
Ne bok yiyorsan yee
Soran+1 yıldefool velet
- +1 yıl
Velet sensin
Soran+1 yılağla
- +1 yıl
Zirla kudur
+1 yılYalnizliga fazla baglanma.. depresyona girersin
00 Yorumlayalniz Takil kimseyle ugrasma Boyle daha iyi olacaktir
06 Yorumla
Soran+1 yılsıkılıyorum?
Soran+1 yılçok yaratıcı şeyler bunlar neden şuana kadar aklıma gelmedi ki :D
Soran+1 yılgit surdan sinirlerimi bozuyor yüzeyselliğin
+1 yılEn iyisi bro öyle kal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden nefret ediyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsamimi değiller
+1 yılHepsindenmi
010 Yorumla
Soran+1 yılhepsinden. Ailem dahil
- +1 yıl
Ailen sana kotu seyler yapmıs olanılır ama sana kotu seyler yapmıyanlardandamı? O zaman hayvanlarla arkadas olabılırsın hayvanlar cok guzel ve arkadas canlısı
Soran+1 yılherkes bir yerde hata yaptı mı? yaptı. Hayvanlar tatlı olabilir ama bir boktan anlamıyorlar anca seviyorsun falan sonra gidiyor
- +1 yıl
Uzaylılar sana gore olabılır
Soran+1 yılyalan onlar yalnızız bu evrende
- +1 yıl
Yaratıcıyla iyi baglar kurmayı denıyebılırsn
Soran+1 yılyaratıcı kim? ben mi :D
- +1 yıl
Sen ne yarattınki
Soran+1 yılKendi kaosumu. Dünya daha mı büyük sanıyorsun benim yarattığımdan?
- +1 yıl
Evt dunya daha buyuk
+1 yılAl benden de o kadar.
00 Yorumla
+1 yılEvcil hayvan besleyebilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılniye? anlıyor mu beni yoo
- +1 yıl
Evet hayvanlar insanları insanlardan daha iyi anlıyor. Onlarla iletişim kurarsan bana hak verirsin :)
Soran+1 yılkurdum kaç kere. karınları doyunca gotlerını donup gıdıyorlar. Anlam yukluyorsunuz saçma sapan
- +1 yıl
Sen iletişim kurmayı yanlış anlamışsın.
Soran+1 yılneymiş iletişim kurmak? sevmek mi? iletişim kurdugunu mu sanıyorsun? kaşıtıyor sana kendini hayvan içgüdüleri var samimi canlılar onları bile kendiniz gibi maskelere bürüyüp samimiyetsizleştirdiniz
- +1 yıl
Pardon neden bu kadar agrasifisin acaba? Soru sordun sana tavsiye veriyorum nasıl tepkiler veriyosun. Insanların düşüncelerine saygı duymayacaksan sorma soru
Soran+1 yılcanım öyle istiyor. İnsan sevmiyorum diyorum düşüncelerine saygıdan bahsediyorsun. Nasıl sinirlenmeyeyim senin gibi tiplere. Git bir soruyu oku algıla öyle cevap ver ya da verme yordunuz anasını satayım
+1 yılBöyle iyi yav boşveeeerrr.
04 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyorsun iyi oldugunu? yaşadın mı?
- +1 yıl
Bundan başka bir şey yaşamadım ki.
Soran+1 yılİnanmıyorum. Üzgünüm
- +1 yıl
Evet. bir çıkayım sessizlikten, nasılmış deneyeyim dedim, herkes açılmam için baskı yaptı çünkü şimdiye kadar. İki senenin sonunda sessizliğime geri dönüyorum, çıkmak büyük bir hataydı.
+1 yılYalnizlik iyidir devamm
018 Yorumla
Soran+1 yılyölnözlök öyödör
- +1 yıl
Valla lan ciddiyim bak
Soran+1 yılkes ya o kalabalık hayatınızdan yalnızlık iyidir aforizması kasmanızdan bık tım. Hiçbirinizin yalnızlıkla uzaktan yakından alakası yok. Edebiyat yapıyorsunuz
- +1 yıl
Bitaz kaba oldu ama neyse. Kendinle mutluysan kimseyle derdin olmaz inan kelimenin tam anlamiyla yalnizim ve zerre sikayet etmiyrm
Soran+1 yılkendimle mutlu değilsem?
- +1 yıl
Tam olarak sorun ne ya da neyi basarmak istiyosun sosyal fobin mi var? Bak ben odasindan dahi cikmayan insan sesinfen nefret eden bir kizdim. Tedavi gordum. Su an iyiyiym yorumlara cevap larini okudum herkesi terslemissin birdaki herkes sana yardm etmeye calsyr. Biraz da siyasi olmayi dene isine geldigi gbi yani ve takma da
Soran+1 yılRol yapmakta zorlanıyorum artık. Bitsin istiyorum bu oyun
- +1 yıl
Oyin derken. Bu arada rol yap demedim her zaman kendin ol ama soyle dusunsedne hangi insan bizi onemsiyir ki sende onlari onemseme
Soran+1 yılMesele insanlar değil zaten umrumda değiller. Benim şikayet ettiğim şey sıkılıyor olmak.
- +1 yıl
Bilmedigin guzel bir sehir de bir kac gun kal
Soran+1 yılbilmediğim bir şehirde yaşıyorum 3,5 senedir. Ama tek yaptığım sahile çıkmak. Ve kitap almaya çarşıya gitmek. Evden çıkmıyorum yani
- +1 yıl
bir psikiyatrist e gitmelisin
Soran+1 yılo da işe yaramadı. Ki yaramaz da çünkü o da yaşamadı benim yaşadıklarımı. Hepiniz boş beleş konuşuyorsunuz. Pasta yesinler diyen kraliçe misali
- +1 yıl
Bence sen k3bdini tani ve ne istedigini aybanin kwrsisina gec ve soyle sorunun nerde oldgunu kendin bul bu hayatta aci ceken tek sen degilsin. Ve cozumlerede acik degilsin niye bursya i sanlarn gikrini almk icin yazdn
Soran+1 yılhangi kendimi tanıcam?
- +1 yıl
mesaj atamıyorum sana neden
- +1 yıl
@Utmutsuzvaka bilmiyrm
- +1 yıl
sen bana atsana
+1 yılKendini sev sonra insanlari da seversin
02 Yorumla
Soran+1 yılKöndönö söv sönrö.. işte bu yüzden sevmiyorum sahte ve aynısınız ctrl v nin işlevinden 1 tık fazlası değilsiniz. Aşırı midem bulanıyor bundan
- +1 yıl
Tamam sen sevme a. k
+1 yılBen de öyleyim
Köpekleri sev09 Yorumla
Soran+1 yılDeğilsin. Eminim birçok arkadaşın var. Benim yok
- +1 yıl
Arkadaşım dediğim herkes saçma sapan insanlardı be bende numaralarını sildim biri bile arayıp sormadı ve şu an rehberimde ailem harici kişi yok
- +1 yıl
Görüşümü eksilemen önemli değil ama sana sadece şunu söyleyeyim köpekler insanlardan bin kat saha iyi
İyi geceler şimdi.
Soran+1 yılrehberimde 9 kişi var ve benden bir insan daha oldugunu düşünmüyorum. Herkes yalnızız ya deyip bara falan gidiyor yalnızız ya deyip ortamlarda vs samimiyetsiz buluyor her kes i
- +1 yıl
Ben kendim gibi insan aradığımdan yalnızım e bulamadığımdan da böylelikle.
İnsanlar menfaat için yaşıyor bana göre bu yüzden pek insan almıyorum hayatıma ve samimi insan da çok az
Umursamaz bir insanım
Tavsiye ederim
(Bu arada kafayı yemeden bir köpek sahibi ol.)
Soran+1 yılannemler dindar köpek olan eve melek giremezmiş fdfsdfsd Bilmiyorlar ki bir şeytan büyüttüklerini
- +1 yıl
Hımhımhım parklarda otur köpejler geliyor
Soran+1 yılsokak köpekleri korkutucu. Kampüstekileri seviyorum. bir de kedileri. Ama kediler sevince gidiyor
- +1 yıl
: (
Bende nefret ediyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılAma 323432 tane insan var hayatında.
Soran+1 yılBiliyorum çünkü yüzlerce gördüm sizden
Soran+1 yılrehberinde kaç kişi var?
Soran+1 yılinanmıyorum kimseye genel olarak. Ama doğru olma ihtimali şaşırtıcı çünkü benden sadece 1 tane oldugunu dusunuyorum
Soran+1 yılsen de yalancı çıktın
+1 yılÇizginden çıkma ozaman
010 Yorumla
Soran+1 yılsıkılıyorum?
- +1 yıl
Ozaman git sosyalles kardesim 1 dediğin 1 dedigini tutmuyor
Soran+1 yıl0,5 ıq ile yorum yapmayın surada defol
- +1 yıl
Sacma konusan ergenin tekisin gelmis birde sataşıyorsun
Soran+1 yılağla
- +1 yıl
Bence ağlaması gereken sensin
Soran+1 yılsızın turunuz böyle yılısık mı? gitsene arabistana bir sal beni ya
- +1 yıl
Sen türünün tek örneğinisin zaten Mekke icin gidicem ama once seni karantinaya alsinlar seni Arabistanada salmazlar
Soran+1 yılgfdgdfgdfgd Ben de diyordum bir an önce arabistana gitsem allam yarappim gfgdfgdfgdf Araplarla mutluluklar bebeğim hadi uza
- +1 yıl
Sanada pislikle dllu hayatinda basarilar çapulcu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeklentini azalt
00 Yorumla
+1 yılayniyiz bro bos verr
06 Yorumla
Soran+1 yılalakan yok
- +1 yıl
beni nerden taniyorsun peki? :D Güldürme beni. Benimde arkadasim yok dogru dürüst. Ve evet yalnizimda :D garipsin
- +1 yıl
Ayrica insanlardan bu kadar nefret ediyorsan burdayi terk et. Senin sorunun insanlari yargilamak. Bircok insan yanliz, ama bu durumdan etrafa sizlanip aglanmiyoruz bari. Git bir yerden atla cok mutsuzsan.
Soran+1 yılhepinizi tanıyorum. Her yerdesiniz. Kopyala yapıştır gibi. Doğru dürüst lafı yalanını kendi yüzüne zaten çarpıyor
- +1 yıl
Tamam, sen haklisin. Sen hepimizden akilli, farkli bir yaratiksin. Insanlarin arasindan cekil/ayril o zaman. Ergen sapigi :D
Soran+1 yılEvet haklıyım. Evet çoğunuzdan akıllyım farklıyım. Düşünen bir insanım. Boş beleş bir yaratık değilim basit zevkleri olan sizin gibi. Son olarak Yallah arabistana got.
+1 yılBaşka mesgale bul
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi mesgale?
- +1 yıl
Kitap, hayvan, oyunlar
Soran+1 yılbaya iyiymiş neden aklıma gelmedi ki :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman en iyisi
01 Yorumla
Soran+1 yılHe o yüzden bir sürü arkadaşın var
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?